**
*A.Y. сказав(ла): ↑
Никто не дергается, сцуко, время у них есть. Это у тебя нет времени, а паромы встанут со дня на день. Как и вода закончится.
И у тебя нет ни-ху-я. Времени, средств, авторитета.
Ты теперь изгой.
И это после того, как ты почувствовал себя Владыкой Мира.*
Колего, а це все не так страшно для кацапії. Насправді, це дрібниця.
Знаєте, в темряві все краще видно боковим зором. От дивишся ти на щось вночі - і не бачиш його. А варто лиш трохи повернути голову і не дивитися прямо, а використати боковий зір - і все стає видно.
Мені ліньки писати було. Хоча вже другу добу намагався себе змусити. Змусив. Напишу.
В п"ятницю їхав електричкою, вірніш, дизель-поїздом. Ну, треба так було. Народу - досить багато, хоча вільні місця є. Але сидять плотненько. І от навпроти мене (через прохід) сиділо троє дядьків. Років за 50. Видно, що до того не знайомі один з одним. Сиділи, балакали за війну з кацапами. І от один каже, що кацапи - не слов"яни і аж ніяк не братній нам народ, бо ж не могли б брати на нас напасти. А інший відповідає, що звісно не слов"яни, які ж слов"яни з мері чи мурома можуть бути? Угрофіни, тільки гондонисті. Як їх спочатку наше отрєбье, а потім монголи перетрахали, то так кацапи і вийшли. і від слов"ян иам не більше, аніж в гівні від квіток. Ніхто не заперечив. Ніхто! А балакали дядьки голосно. А третій і каже, що нація ворюг, навіть чатину нашої назви вкрали, ім"я Русі поцупили, підорги. І це казалося абсолютно без надриву якогось, без намагання когось переконати. Як давно відомі історичні факти.
Ось що страшити кацапів повинно. Що заберемо ми назад і історію нашу, і державність, і культуру.
А Ви за Крим кажете. **

Думаю час все розкладе на власні місця , але так як є зараз вже не буде . Не можливе мирне співіснування між нами та кацапами , навть після майбутнього розроблення орди на окремі етнічні держави , вони пхатимуть рило сюди і вони нам не потрібні . І територію нашу ми будемо обороняти як від московита оккупанта так і від понавезеного кацапа з поки що з нашим паспортом чи то в донецьку чи луганську . І панькатися ми з ними теж особливо не будемо як і вони з нами - террор можна побороти хіба твердими діями - дії, потім контрольний і гасталавіста кацапогестапо !
срочно продам свого т4 75 кв. груз 2003 р. 6500 . косорил.