Тема про Донбас. Боляче, про що вони думали?

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Боляче, про що вони думали.

Сообщение leshiy_40 » 16 ноя 2014, 20:15

mijki

Ти Дурень???(чи як????????) Поглянь на перші слова.
Хто зрозумів життя - той не поспішає.
дописи написані язИком окупанта вважаються другорядними
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Romanoproddi » 16 ноя 2014, 20:24

для особливо обдарованих сірою речовиною кори головного мозку
випередив чоловік. тому повторю його словами

mijki писал(а):Кот35
- кацап не той хто говорить по московитьскому а то хто ненавидить Україну та Українців . Підла брехлива безбожна істота мордор-орди, раб без честі та коріння ...

п.с. на рахунок того,що йти на фронт = як всі підемо на фронт, то хто той фронт спонсоруватиме? і друге - я так само як і за крим притримуюсь думки. можете дзвонити там в сбу. але я і не лише я. за те, що Лугандон віддати. хочуть вони так жити. їм так подобається.

п.п.с. не за*буйте мене. один вже тут "однимвтур" доза*бував
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Самара » 16 ноя 2014, 20:34

mijki

Не важно тебе что я напишу, и какие думки у меня..
Ты один хрен настрочишь гадость сделаешь вброс для публики и все.
Поэтому доделывай свой самолёт и вперёд .
Самара - це притока Днiпра
Самара

Модель и год выпуска машины: три T-3
Тип двигателя и объем: 1,8 RP, ADZ, 2.0 2Е

Сообщение mijki » 16 ноя 2014, 22:09

leshiy_40 стаття О.Бригінця кацапфашистській прессі , що тебе здивувало ? я бачу наприклад намагання журналіста перекрутити інтервью так ніби люди в нас погані і ненавидять рашистів *доброчєловєчків* вони не писатимуть ЧОМУ ТАК - ЩО ЦЕ НАСЛІДОК що це фсб московії разом з бандюками вбивають людей та руйнують все в оккупованих районах , не пишуть про звірства сепарюг , не пишуть про ненависть кацапстанського бидло-раба до всього світу , до україни русі особливо люту ненависть а пишуть таку х*ню перекручену ...

Ось файний підсумок візиту х*ла до Австралії ( нью україни :-)

Богдан Яременко
9 ч. · Киев ·
Путін відступив. Вперше змушений був рятуватися втечею.

Поки що лише з саміту Великої двадцятки в Австралії. Але, тепер маємо в цьому повне переконання, - це початок великої поразки Росії. Єдинороської Росії (думаю, що цей термін має право на життя, як і термін періоду Другої світової війни - фашистська Німеччина).

Виявляється, флагман російського тихоокеанського флоту з ескадрою супроводу не вирішують у світовій дипломатії нічого. Це теж лише фрагмент, але яскрава ілюстрація тези, що збройні сили у підсумку не гарантують перемогу, якщо тобі протистоять консолідовані мотивовані впевнені у власній правоті сили.
В чому сила, брат? У правді.

Правда, висловлена чітко впевнено неодноразово зробила перебування Путіна в Австралії не лише нестерпним, але і неможливим. Саме об нашу українську правду розбилася путінська пропаганда і дипломатія в Австралії. Об неї розіб'ються полчища путінських орків в Україні.

Путін не міг не знати, що низка держав Великої двадцятки не сприймають його позицію. Знав, але поїхав. Отже, думав, що впорається з "гнилими західними лібералами".

Без сумніву, у світі є певне схвалення чи симпатія до дій Росії. Не тому, що вона відбирає території, а тому, що наважилась кинути виклик домінації США.

Який же висновок з австралійського фіаско зробить ця частина світу? На мою думку, очевидний - не варто поспішати підтримувати Росію. Дуже рано дехто взявся хоронити США, європейську і трансатлантичну єдність.

Світ би з іронією спостерігав за російсько-американською дуеллю.

Але коли однією мовою говорять США, Канада, Великобританія, Австралія, Німеччина... Коли в результаті простої дискусії з ними Путін тікає - це простий і зрозумілий сигнал. Російські симпатики зараз нагадуватимуть вболівальників, які пригнічено розбредаються зі стадіону в результаті поразки своєї команди, хоча залишається ще з півгодини ігрового часу.

Свідками гри і поразки Путіна стали саме ті країни, яким відводиться велика роль в зовнішньополітичній доктрині багатополярності і нового світоустрою Путіна - Китай, Бразилія, Індія. Відповідні висновки зроблять і ті, кого ми вважаємо "слабкою ланкою" антипутінського фронту.
Чи розізлить це Путіна? Чи вдастся він до радикальних дій у відповідь? Ще й як. Не маю сумнівів, що команди посипалось вже з літака по дорозі з Австралії.

Але це зовсім не означає, що австралійський саміт пішов нам на шкоду.
Справа в тому, якби Путін повернувся з Австралії зі щитом, він сприйняв би це як повний карт бланш робити з нами, що захоче.

Наш ворог не змінився, лише став знервованим і менш самовпевненим. Але наші друзі стали більш сконцентрованими, зібраними і консолідованими. Це і є основний підсумок австралійського саміту.
Цей саміт не скасовує для нас війну. Він додає сили її виграти.

:co_ol: :-ok-: - **Украина больше ничего не должна Донбассу. Никаких пенсий и никаких зарплат. И если Донбасс сдохнет от голода и холода, нам до этого никакого дела не будет.

Логика донецких кормильцев Украины, как известно, не поддается никакому логическому анализу. Сначала эти гордые люди сказали, что они уходят из Украины и пенсии им будет платить Путин. Когда Путин послал их нах…й, не заплатив обещанных пенсий и не выдав красивых российских паспортов, они не расстроились и решили, что будут платить себе пенсии сами, потому что у них же есть шахты, а там много угля. Когда вскоре выяснилось, что уголь - это не нефть и если Украина их уголь не купит, то больше он никому и нах…й не нужен, они вспомнили, что оказывается есть Украина, которую можно подоить на нужды молодой Луганской Африканской Республики. Прикинулись валенками, мы же мол платили налоги, давайте теперь наши пенсии. Верно, ребята, верно, но только пока вы эти налоги платили – Украина платила вам пенсии. Коль теперь вы независимые – платите себе пенсии сами. Украина, когда объявила независимость и вышла из СССР пенсии платила себе сама. Луганда, теперь пусть тоже платит себе пенсии сама. И для всех украинцев это должно стать вопросом принципиальным, ибо нехер финансировать террористов и уродов за наш с вами счет.

Неразумной черни, которая возомнила себя пупами земли, будем полезно померзнуть и поголодать, покушать кошечек и воробышков, чтобы понять, почем же она, копеечка, и вспомнить, что номер их в этой жизни, шестнадцатый и для их выживания и благополучия, лучше сидеть тихо и не вякать. Что следом за разговорами про взятие луганским ополчением Киева последует голодная и холодная зима, когда им, лошарам, будет совсем не до Киева.

Между прочим, пенсии у шахтеров 4-7 тысяч гривен в месяц. Это вам не Украина, которая получает по 1000 гривен на нос и живи как хочешь. Там блатные шахтерские пенсии, которые платятся с 50 лет. Посчитайте в какую копейку нам обходится содержание этого тупоголового сброда, который получает от Украины 5000 гривен пенсии, а потом берет в руки автомат и идет воевать с теми, кто ему эту пенсию платит. Спрашивается, чего вам бл…дям не хватало, что вы подняли этот срач? Теперь сидите без пенсий и думайте, как жить дальше.

Кстати, это какие же надо иметь мозги и какую надо иметь мораль, чтобы стрелять в тех, кто платит тебе пенсию, а после, убив тысячи украинских солдат с копченными мордами ломится в Украину и требовать денег? Украинцы, мы не должны с этим мириться иначе все разговоры о священной памяти погибших героев – гроша ломанного не стоят.

Манкурты, вам захотелось халявы, захотелось расейской пенсии, которая выше украинской. А вы работали ради этой повышенной расейской пенсии хоть один день? Вы платили в ихню казну взносы, чтобы оттуда что-то получать? Нет? Так идите нах…й, дорогие донбассяне. Теперь ваши пенсии должны пойти на компенсации семьям погибших и покалеченным в войне на Донбассе украинцам, а не вам. И это будет справедливо.

После освобождения Донбасса, все блатные шахтерские пенсии в 5 000 гривен должны быть отменены. Весь Донбасс должен получать обычную украинскую пенсию и никаких льгот. Более того, на все зарплаты и пенсии Донбасса должен быть наложен специальный налог, на срок 5-10 лет, который пойдет на восстановление Донбасса и компенсации тем, кто пострадал от этого шабаша. Хватит вести разъяснительные работы по телевизору и интернету, через деньги и пиздюлину до них дойдет намного быстрее и лучше. А наша цель и главная задача не просто наказать подлецов, а научить, и попробовать хоть небольшую часть из них сделать людьми. Пусть каждый месяц, получая свои пайки, помнят о том, что натворили и платят за содеянное.

Знаю, что многие скажут, что там мол не только ватники остались, а и наши люди, патриоты Украины. Да, там есть такие люди. И ответственность за этих людей, должны взять на себя все украинцы. Волонтерские группы окажут помощь этим людям, а наша задача обеспечить достаточное финансирование через специальные фонды. Таким образом решим две задачи, не будем кормить предателей и будем помогать нашим людям, попавшим под оккупацию.

Порошенко и Яценюк могут выплачивать пенсии Донбассу только из своих денег или идти нах…й с занимаемых должностей. Вроде как с 1 декабря отменяются пенсии для оккупированных территорий, но зная всю трусливую сущность нашей власти, которая готова торговать Родиной оптом и в розницу, лишь бы Путин их сильно не пугал, хочется сказать следующее:

- Если наша власть надумает снова кормить за наш счет донбасских манкуртов, значит такая власть Украине не нужна, такую власть нужно гнать нахер!**
срочно продам свого т4 75 кв. груз 2003 р. 6500 . косорил.
mijki

Модель и год выпуска машины: vw t4 . 2002
Тип двигателя и объем: 2.5 l. 75 kw

Сообщение Славіша » 16 ноя 2014, 23:18

mijki писал(а):Pilotsu зачем искать , ті раскажи сам что думаєш по єтому поводу , если я увижу что ошибся то извинюсь .

http://youtu.be/TL1QkP00Kvg непереварюю прессу в загалі , західноєвропейських журналістів особливо ... еех , шкода що раніще не знав як з ними потрібно спілкуватися :wo_ol: :-) ;;-))) Пан Г.Москаль знає :-) - http://youtu.be/TL1QkP00Kvg

А шо ти не знав, так ті слова ще в школі учать.
P.S.Дід розказував як в 39 році Красногвардійці погнали із наших земель поляків, то культура спілкування піднялася аж на пів метра. Поляки максимум як могли обзиватись то це - В жопу пірдолений , а рускії те саме але у рот.
Славіша

Модель и год выпуска машины: VW T3 1990
Тип двигателя и объем: 1.6 d

Сообщение Kot35 » 17 ноя 2014, 02:19

mijki писал(а):Кот35
- кацап не той хто говорить по московитьскому а то хто ненавидить Україну та Українців . .

та ні. Той кого ти описав , то москаль.
а кацап то проізводне від русский , тільки в принижливій формі, накшталт як "хахол".
так от кацап і москаль то змістовно дуже різні речі , і перш ніж кидатися цими словами тре трішки подумати.
Последний раз редактировалось Kot35 17 ноя 2014, 03:03, всего редактировалось 1 раз.
Kot35

Модель и год выпуска машины: ...
Тип двигателя и объем: ...

Сообщение Kot35 » 17 ноя 2014, 02:34

Romanoproddi
ты не спрыгивай на вопрос-ответ с другим собеседником, вопрос был тебе конкретно и совсем другой. Я не спрашивал тебя кто такой кацап , вопрос был слвсем о другом.
и не надо мне тут остроумить про серую массу, поверь ты в словословии сольеш как пацан не начиная дискуссию Так что оставь присебе свои эпитеты про особо одаренных и т.д.

Вопрос был предельно прост, прокомментируй свою цитату
Romanoproddi писал(а):2 - якого уя я маю вважати за брата кацапськогомовного громадянина України?

третий раз привожу тебе её , будь мужиком , ответь на вопрос, что тебе и правда не брат русскоговорящий украинец ? или что ты имелл ввиду тогда ?
Я понимаю , бывает тупонул погарячился, ляпнул неподумавши, все мы люди, но еще мы тут некоторые - мужики и в этом случае именно по-мужски будет признать свою ошибку.
Вопрос открыт !
Kot35

Сообщение Romanoproddi » 17 ноя 2014, 10:03

Kot35
слухай філосов - ти вже трохи під*аїбав.
якщо тобі, 42-річному, котрий за 23 роки незалежності не знає української не зрозуміло, що мова в Україні лише українська - то які ми з тобою брати? кажеш рускоізичниє в окопах захищають? ну правильно - не вживали б кацапську мову не було б Піпкіну як до*батись.

пора дивитись правді в очі. а то в усіх бідах западенці все життя винні.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение vit » 17 ноя 2014, 13:11

не, ну ви в натурі підзаїбали! грьобана диванна сотня... :de_vil:
закрийте нафіг тему! де ті хвальоні адміни-модери???
Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
vit
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-3 1986
Тип двигателя и объем: cs

Сообщение Kot35 » 17 ноя 2014, 13:40

Romanoproddi
слухай писака, підза*обаним ти мабудь народився.
навчись елементарній культурі спілкування для початку.
і не пагано б було тобі розплющити очі щоб не патякати хто там за 42 роки не знає української, бо спілкуюся я обома мовами на рівні в залежності від того хто на якій звертається. То і є толерантність , але бачу для тебе це слово пусте.
В моєму регіони російська мова має первагу, так склалося. То для тебе ці люди тепер не брати ? Якщо так то мені тебе шкода , бо мабудь ти хворе і від тебе тількі лихо , бо ти розколюєшь товариство своїми патяканнями . Щоб ти знав - на берегах Дніпра завжди жили українці , тобто русічи, яки пішли з Київської Русі . Запорізька Січ та Нестор Махно були саме тут якщо ти бідолашне запам'ятав . Такі як ти вже наробили лиха розколюючи по мовному принципу країну , ніяк не дійде дивлюсь ,то це вже паталогія , то до доктора, можливо примусово.

Romanoproddi писал(а):
пора дивитись правді в очі. а то в усіх бідах западенці все життя винні.

а до чого тут западенці ? Ти знову починаєшь протиставити ? Це вже точно якась або хвороба або навмисна справа. І ліпше б то була хвороба :de_vil:
Вгамуйся вже , не виставляй себе посміховиськом , бо форум відкритий , люди читають і мають розум на відміну від декого.
Kot35

Сообщение Kot35 » 17 ноя 2014, 13:48

vit писал(а):не, ну ви в натурі підзаїбали! грьобана диванна сотня... :de_vil:
закрийте нафіг тему! де ті хвальоні адміни-модери???

шо саме тебе не влаштовує ? Є шо сказати , ні ? Бо мені і таким як я -руськомовним - Є ШО сказати читаючи патякання отого індівіда ! А оту бридоту що воно пише про братерство за мовним принципом читають всі, бо , нагадую, форум відкритий.

Те що цю тему тре знести к бісовій матері - згоден на всі 100 !
Kot35

Сообщение mijki » 17 ноя 2014, 16:43

Та Рому певне ковбасить просто від кацапського діалекту БО то ООКУПАНТИ ВІРОЛОМНІ . І розмовляти та ПИСАТИ нашим справді слід починати по нашому а не по чужинецькому , бо отак йтиме взвод на розвідку , украхнських патріотів кацапомовних , а інший взвод в засідці непоперджені україномовних патріотів ... Ага . І кто будет вінават ? Купа трупів через тупість ? Або іноземці західні - наші СПРАВЖНІ БРАТИ та союзники - от як їм поясниш що ми не такі коли вони почули кацапське слово від людей що між собою говорили ? От як поляку чи німцю поясниш що то українці патріоти а не якесь кацапське бидло ?

Грань між кацапом та москалем зараз стерта - поки Путлєрфюрер рейхсфюрер параші та Зомбовежі працюють справно і в нього є фінанси ... я так це діло бачу - якщо серед раша парашонаселення кацапомовного 85 % зомбі нацистфів шовіністів то який відсоток зомбошовіністів серед кацапомовного населення України ... ? Не задумувавася над цим питанням ? Не буду писати процент який думаю щоб нікого не образити ... Адже і ті і інші ще вчора вважали одні інших братьямі і саюзніками і істарічєскімі друцьяммі ... і інфопропаганд кремлядями сервовану однакову хавали і пєсні *недоказаццькіє* слушалі і ХЗ. що ще ! Тому і відносимитеться україномовний українець до російськомовного НАСАМПЕРЕД з насторогою , під час війни це свідчення його адекватності . Все , то моя думка . :uch_tiv: Нікого не примушую перестати використовувати кацапдіалект але майте трохи повагу до наших предків та героїв !
mijki

Сообщение Самара » 17 ноя 2014, 17:02

Тільки не віднось до москалів усіх гуртом ' бо це не подобається українцям руськомовним.
І не тобі вирішувати хто є хто.
Самара

Сообщение vova123 » 17 ноя 2014, 17:47

Мовне питання - то питання часу... Цим, що така біда з мовою - винен тільки совок! Не треба накаляти то питання і воно відійде само собою, наші внуки будуть однозначно говорити українською, у них буде надзвичайно сильний патріотизм до тої держави, в котрій вони родились і виросли. Та проблема в нас від того, що люди жили в інших державах і з різними пріорітетами... Давай дивитись правді в очі - якщо в 90-тих було мажорно говорити на російській, то зараз саме МОДНО говорити українською! І чим менше то питання піднімати - тим швидше Україна українізується в мовному питанні.

То всьо суто моя думка !

п.с. росіськомовні хлопці, котрі зараз захищають аеропорт (то вже суто принципово) і котрі тримають в руках зброю заради того, щоб я тут міг спокійно писати всяку хєрь... ті росіськомовні волонтери, котрі лізуть зі шкіри, щоб нагодувати і зіграти наших вояк мені набагато більше ніж БРАТИ!!! - то є люди, біля котрих я відчуваю себе гімном...
Последний раз редактировалось vova123 17 ноя 2014, 17:53, всего редактировалось 1 раз.
t3 1986р.в. 1.9tdi 1z + UN1
vova123

Модель и год выпуска машины: t3 1986
Тип двигателя и объем: 1.9tdi 1z

Сообщение Самара » 17 ноя 2014, 17:52

:ko_re:sha:
Золоті слова.
Самара

Сообщение mijki » 17 ноя 2014, 19:19

vova 123 підтримую , теж часом почуваюсь нікчемою за те що я не там, поряд з бійцями патріотами... :-(
але то таке може ще й там буду або орда тут буде , треба бути в формі ... А кацапський діалект при використанні розїдає та точить нашу силу та мораль як кислота , це вірус ворога закинутий для знищення папуасів та ассиміляції холуїв . Це не гут . Це чужа ворожа х*ня як на мене .

ps І клянусь я особисто в 100 разів більше поважаю наприклад африканця,ку з сієрра леони чи азіата з філліпін ніж московита - бо ті мають власні стержінь мову історію та душу ... на відміну від нацистськосовковського кацапоп*дара*са в котрого МАЙЖЕ ВСЕ все обманом пид*жене ! :de_vil: :bomb: В НАС КУРВ*А В НАААААС !!! :JC_threaten:

але менш про сумне ось файнюткий віршик ! :co_ol: (претендент на премію пУТЛЄРху*ла фюрера в кисєлєв ТВ :-) ;;-)))
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.
Последний раз редактировалось mijki 17 ноя 2014, 19:39, всего редактировалось 1 раз.
mijki

Сообщение vova123 » 17 ноя 2014, 19:39

mijki писал(а):vova 123 підтримую , теж часом почуваюсь нікчемою за те що я не там, поряд з бійцями патріотами... :-(
але то таке може ще й там буду або орда тут буде , треба бути в формі ... А кацапський діалект при використанні розїдає та точить нашу силу та мораль як кислота , це вірус ворога закинутий для знищення папуасів та ассиміляції холуїв . Це не гут . Це чужа ворожа х*ня як на мене .

совок зробив діло, кіко гуцулів приїзджали додому з навчання, на канікули і вже розмовляли по російськи, то нема чого винити людей в тому... подивись, скільки є в школах російських класів? у мене в місті - жодного нема, і то не того шо така ідеологія - викорчувати рос мову, то просто нема попиту... думаю, якби був попит - були б і класи...он подивись, діти в Ялті на останньому дзвонику співали гімн України поверх совкового - час своє робить, нам не вистачило буквально 15-20років, щоб все перестроїлось на український лад... я, пам'ятаю, рік/півтора тому, була в гостях у мене чувіха з Донецька, так вона з таким захопленням купляла вишиванки - просто ппц, восхіщалась всім національним, а зара голосувала за днр, говорити важко - бо вона каже, що наша армія убиває їх... часу нам не стало, часу....
t3 1986р.в. 1.9tdi 1z + UN1
vova123

Модель и год выпуска машины: t3 1986
Тип двигателя и объем: 1.9tdi 1z

Сообщение mijki » 17 ноя 2014, 19:54

http://smotriinfo.net/o-zolotoj-orde-i- ... -sssr.html

...**Московитов стали называть русскими или великоросами.
Русины-украинцы вдруг стали «малороссами».
Ложь столько раз повторили, что она стала казаться правдой.
Но не стала правдой.

При этом завоевание Руси Московией перестало признаваться.
Какое завоевание? Одна земля, один народ.
Разве можно завоевать свой народ?

Нет. Максимум объединить, собрав воедино.
Благое дело, да?

**Ложь, имеющая начало, но не имеющая конца.
Подлость, аналогичную которой в истории и найти трудно.
Когда Московия изменила свое название, русины изменили название своей земли.

Чтобы не отожествлять Русь и Московию, Русь стали чаще называть Украиной.

И себя стали чаще называть не русинами, а украинцами.
Потому что разные народы и называться должны по-разному.
Теперь русинам-украинцам усиленно рассказывают, что их не было.
Что названия у народа не было, поэтому народа не было.
Что народа не было, потому что названия у него не было.
Что государства своего в русинов-украинцев не было.
Все эти бла-бла-бла о едином народе и братстве – все оттуда.
Из вранья во благо империи.**...

***Золотая Орда и ее дочь — Московия, — это единственные страны мира, которые держали в рабах собственный народ. Это и объясняет вечную отсталость богатой на природные ископаемые Московию от сравнительно обделенных на природные ресурсы европейских стран. Ведь эффективность работы свободных людей гораздо выше, чем рабов.***
mijki

Сообщение leopolis » 17 ноя 2014, 21:12

Кот-35, на правах топіктартера - вазмутітєля спакойствія - приношу свої вибачення. Не для того я це починав, щоб до такої хєрні дійшло.
Твоя особиста справа - якою мовою розмовляти, до якої церкви ходити, яку музику слухати, і яку цицьку - чоловічу чи жіночу ліву чи праву - возжелати. Я тобі не указ і ніхто не указ, якщо це не зачіпає прав інших людей.
Мені особисто - маю таку слабкість - цікаво читати розумні дописи, незалежно від мови. Той хто СЬОГОДНІ піднімає мовне питання - друг Путіна. Він теж вперся в Україну, піднімаючи мовне питання. І мені прикро - люди замість того щоб гуртуватись, починають гниль розводити.
Для розрядки - згадай старий анекдот про вуйка-бандерівця, який заліз в автобус зі шмайсером і запитав голосно - хто скаже котра година? Підхопився якийсь негр - і чистою українською -восьма година тридцять хвилин прошу пана!
- Дякую синку, але я і так бачу що ти не москаль.

Мораль. Якщо ти не негр і спілкуєшся українською - відразу видно що ти не москаль. Ось що (я думаю) мають на увазі ці гарячі хлопці, які тебе чимось образили.
Бій одлунав. Жовто-сині знамена затріпотіли на станції знов.
leopolis

Модель и год выпуска машины: T3 TDI / Sharan TDI
Тип двигателя и объем: AHU / 1Z

Сообщение Kot35 » 17 ноя 2014, 21:45

leopolis писал(а): Той хто СЬОГОДНІ піднімає мовне питання - друг Путіна.

Згоден на всі 100, краще й не скажеш.

leopolis писал(а):
Мораль. Якщо ти не негр і спілкуєшся українською - відразу видно що ти не москаль.

а отут маю іншу думку , бо всі ті батоні, кучми та пчоловоди дуже добре балакали українською, але......

leopolis писал(а): гарячі хлопці, які тебе чимось образили.

та ні , образити мене то складніша справа :-): але їм треба трішки прийти до тями .
та за турботу дякую. )ua)
Kot35

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі