Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Kot35 писал(а):ну казковий долбо*б просто
Николай75 писал(а):Чивас
Подпись подправил![]()
А на счёт "клиники" так это по поводу отношения к русскозычным Украинцам. Мальчик сам себе на хвост наступил и не врубается, что помогает путлеру и ко разжигать межнациональную ворожнечу.
pilotsu писал(а):Рома' усі знають' що ти справжній чоловік' не треба виходити із себе..
Romanoproddi писал(а):pilotsu писал(а):Рома' усі знають' що ти справжній чоловік' не треба виходити із себе..
я не виходжу з себе. я можу знайти мишку від ноута і красиво чуваку розписати що він пуйло і " за базар ні атвічаіт"

Romanoproddi писал(а):народ, хочу поради. як фєєрічєскому долбойобу пояснити, що я не належу як він до гомосексуальниї "абщін" і щоб він від*бався від мене. а то як в медика складається враження, що там проблеми. по жіночому......
п.с. волонтери - не справжні. афіщують. в фейсбуку публікують....от бля....розчарую мабуть їх, коли то повідомлю.
ломка жорстка
Треба бути швидшим !

І бач - все добре , нема сумління що до його справжньості
.
Kot35 писал(а):Второпайте - Україна або буде така як є і наша справа щоб ми притерлися один до одного , не треба звертати уваги на дрібниці і згодом , маю надію , все в нас буде добре та будемо ми одним цілим.!
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0