Путлєр фашисту важко звинуватити нас тепер в фашизмі з президентом в котрого єврейське коріння ага . Що ще використовує путлєр для виправдння агрессії проти Русіукраїни ? Та ж мову кур*а ! Каже що захищає братьєф су*а ! То що ? Будемо давати йому привід , відмазку перед світом , нападати руйнувати вбивати послабляти чи як ? Чи може все таки почнемо розмовляти по свому ? Хоч трохи ? І путлєргітлер від*беться і європейці заповажають ... бо ніхто не поважатиме та не респектуватиме кацапомовного українця ... от і мені вже це навіть важко стає , а європейці взагалі від того в шоці ! Нє ну на*я їм ( нам ) мілліардами бабла допомагати , зброєю , санкціями як то **напівраби кінчені без гідності порядності та стержня - патякаютиь же ж як і кацапи з котрими в них війна ні то х*ня якась подумає звичайний європеєць ... !
пено вони те саме що і РФ і смислу їм допомагати?! **
Ні ми не те саме ! Я так вважаю ! А тому будь що на мові оккупанта фашистошовініста нерусі фіноугротатарської написане чи сказане для мене було і є другорядним , таким що мусить насамперед в довгу шуфляду перевірки ...
ps - http://youtu.be/DIjyPCA80O4?list=PLCPC7 ... FnLIGl8l9I

.
та *судетендойче лугандон* -

То зрозуміло але цікава думка й протилежної сторони ... та мордорці чомусь мовчать ...

чи може путлєрфюрер вважає що ми русичіукраїнці повинні бути добрішими до фіноугротатарських фашистів як Господь до своїх дітей ? Ти виговорись виговорись легше стане ...
-