Модераторы: stas, Мановар, кацык, leopolis, Or4ik
стучи к нему!Чивас писал(а):Думаю, что РАМЗЕС имеет что сказать и даже большестучи к нему!
. Вже застучав
А тут похоже голяк
Невже сінхроводів нема? Чи їм всім він бусікі робив?
. Вже придбав кпп і зробив пару перших км. Тепер залишився пер. міст і кулаки

vit писал(а):в номері ще не вистачає двох букв в кінці
Поставлю на себе- будуть 

Рыжий писал(а):А не легче было искать комплект КПП+передний мост и что случилось с кулаками?
. А кулаків і не було 
vovat2 писал(а):Рыжий писал(а):А не легче было искать комплект КПП+передний мост и что случилось с кулаками?
Легше не означає дешевше. А так кпп+блокіровка ( ААN) коштувала мені 500$, а до свого моста (6N) знайшов пару до цієй кпп (34/7) за 100$. Думаю що навіть при такому $ це классний варіант.(дякуючи друзям)![]()
. А кулаків і не було
За такие деньги продают только обычные КПП на моники. А насчет переднего моста, я так понял, что будешь в нем менять пару 38/7 на 34/7, все верно.

vovat2 писал(а):Вивчаю, навчусь, зберу і накажу на болоті![]()
![]()
Готов составить компанию по покатушкам

SergPassSyn писал(а):Вова, ти б свої запитання виклав би списком, тоді було б ясно, що тобі потрібно, може і ми б допомогли б чимось.
За шість років володіння сінкри є багато інфи і запчастин, звісно нестільки як у Роми, але є.
Краще перезвоню.Вернуться в Гараж VW Т-3 (Volkswagen Bus VW T3 Transporter Caravelle Multivan)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1