Справа в тому що моя бабця розмовляла на українській ( межа дніпропетровщини та донеччини ) а от вже молодь навколо і середнього віку ЛЮДИ ЗВІДТАМ вже на московитській мові ... ТО ЯКИЙ ВИСНОВОК ? А простий - кацапфофашистский русский язік нам насаджено - СИЛОЮ , ПІДСТУПОМ , ГОЛОДОМОРОМ , ОБМАНОМ , ХИТРОЖОПІСТЮ , БРЕХНЕЮ , ЗРАДОЮ , ПІДЛІСТЮ кацапського аулу ...
Отже . Це зрозуміти нелегко , визнаю ... Тому знаючи що важко перейти на нормальну мову я згоден з хлопаками такими як Роман та Марко ( ЗУНР варіант ) - в принципі нам не по дорозі з людьми які не хочуть чи не можуть чи задурні - на НАШІЙ МОВІ говорити , державній мові !! тій котру МИ САМІ ПОВИННІ ЗАХИЩАТИ ОБЕРІГАТИ ТА РЯТУВАТИ від знищення . бо більше КУРВА НІКОМУ !!!
Російськомовні УКРАЇНЦІ друзі . Земляки . Ви не станете нам земляками навіть коли станете по поступках ідеальними людбми , як святі ! Ніколи . Тому що ви розмоаляєте на фінноугрочудьмордовськофашистському діалекті і нагло ще й звете його *руськоя язік* !
це не словянський і ні разу не руський язік і культура ця і менталітет і стержень - ЦЕ ВСЕ НАМ ВОРОЖЕ І ЧУЖЕ , І ПРОВОКАТИВНО НЕРВУЮЧЕ . Отже , схоже план московитсьих фюрерів спрацював ... їм вдалося розділити нас словян , на сраній мовній темі !!! курва !!!
...Я так думаю якщо за кілька років схід не перейде на українську мову той я буду виступати за ЗУНР ... ну не по дорозі нам з ідентичнозазомбованошизанутими напівкацапами , не по дорозі ... хай собі здихають в путлєра в рабстві чи роблять собі східно україно_руську_словянську ресрубліку і говорять там по кацапфашистські це не наші справи але разом нам не по дорозі ... ні ні
Кілька років , чому тепер ці кілька років можуть стати продуктивними , та тому щ ми тільки рік як є реально незалежними , та тільки рік як зрозумілит які насправді кінчені кацапрфашистські п*раси ...

А адекватних навіть -московітських біженців ( не кажучи про руськоукраїнську донеччинолуганщину з кубанню ) ми й нагодуємо й пристроїмо , головне щоб не бидло совки ... головне щоб україноруські патріоти , щоб любили всім серцем Украхїну і люто ненавиділи її ворогів запеклих ... можуть бути будь які народності - аби не КАЦАПФАШИСТИ ...
Угорські фашисти на чолі з Орбаном не тільки етнічно повязані з путлєрською московією але й політично ( нацизм фашизм утиски свобод ) також французські фашисти стали на бік путлєра ( правда ті хитрожопіщі за угорських і почистили фюреру кассу