Тема про Донбас. Боляче, про що вони думали?

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Боляче, про що вони думали.

Сообщение Мановар » 01 дек 2014, 13:36

UА-13
побажаю тобі, щоб ти здох... але повільно...помучся трохи, дуже прошу :-) )ua)
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
T-4 2.4D AJA 1998р. long violet traktor
Нет машины лучше в мире, чем Фольксваген Т4
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Мановар
Салогриз

Модель и год выпуска машины: T4, 1998р
Тип двигателя и объем: 2.4D AJA

Сообщение Kot35 » 01 дек 2014, 13:43

UА-13 писал(а):http://www.youtube.com/watch?v=felhCFWl3sI посмотрите все!!!!!!!!!!!!!!

на видео что ты привел стоит дата 26.11.2014 в правом нижнем углу.
а вот видео выложенное в Ютуб 19 июня 2014 г.
https://www.youtube.com/watch?v=7WbbO5Zj7wU
найди отличия кроме наложенной новой даты.

может наведет на какие-то мысли.
Kot35

Модель и год выпуска машины: ...
Тип двигателя и объем: ...

Сообщение vova123 » 01 дек 2014, 15:05

Kot35 писал(а):
UА-13 писал(а):http://www.youtube.com/watch?v=felhCFWl3sI посмотрите все!!!!!!!!!!!!!!

сумніваюсь :ne_ne_ne: то хунта просто поміняла на ютубі дату :-):
t3 1986р.в. 1.9tdi 1z + UN1
vova123

Модель и год выпуска машины: t3 1986
Тип двигателя и объем: 1.9tdi 1z

Сообщение mijki » 01 дек 2014, 16:23

А можливо цю неруськацапську шістку путлєрфашистську вирахувати по gps коли воно повідомлення строчить і переслати данні нашим артилеристам ?

**Путин – человек верующий. Он верит в собственное всевластие, во всемогущество экономики Китая, в беззубость Запада. Точно также Янукович верил во всемогущество Путина и свое всевластие…
Разница только в том, что Януковичу было куда бежать...** :-) )ua)
срочно продам свого т4 75 кв. груз 2003 р. 6500 . косорил.
mijki

Модель и год выпуска машины: vw t4 . 2002
Тип двигателя и объем: 2.5 l. 75 kw

Сообщение vova123 » 01 дек 2014, 19:26

UA 13, он твій воєвода в отпуску, змучився бідолаха ваєвать, певно і оздоровчі взяв дідо, боявся шоб не пропали :) а ти кажеш всі на місці...
https://www.youtube.com/watch?v=Kq0A05LLyDk
vova123

Сообщение UА-13 » 01 дек 2014, 20:24

Мановар писал(а):UА-13

спасибо!!!!но я перед этим хочу увидеть Львов и Тернополь!!!!полазить по руинам....мож и тебя пидара увижу :bomb:
...я прощаю врага свого...
UА-13

Модель и год выпуска машины: T*34
Тип двигателя и объем: 12литров

Сообщение Мановар » 01 дек 2014, 20:31

тебе з"їдять черв"яки на донбасі не переживай.... :-)
Мановар
Салогриз

Модель и год выпуска машины: T4, 1998р
Тип двигателя и объем: 2.4D AJA

Сообщение UА-13 » 01 дек 2014, 20:52

посмотри......просто посмотри...http://ok.ru/video/63034607782753-1
UА-13

Сообщение Славіша » 01 дек 2014, 20:57

UА-13 писал(а):
Мановар писал(а):UА-13

спасибо!!!!но я перед этим хочу увидеть Львов и Тернополь!!!!полазить по руинам....мож и тебя пидара увижу :bomb:

Був у нас один все політати збирався, хотів усе побачити, дак ми його на бочку з порохом посадили ............. нехай політає.
Славіша

Модель и год выпуска машины: VW T3 1990
Тип двигателя и объем: 1.6 d

Сообщение Kot35 » 01 дек 2014, 20:59

vova123 писал(а):
Kot35 писал(а):

Взагалі то є різні записи і за часом і за змістом , та справа саме не в тому. Хто насправді може перекласти німецьку щоб почути про що вона говорить ? Але якщо вона насправді виступаючі не десь а в Бундетазі , називає президента іншої держави бандюганом , то в неї повинні бути докази , або це брехня що вона то взагалі казала , ну або ж то Шапіто а не Бундестаг. Але все це припущення, бо наприклад я і слова не розумію с того що каже та жінка, яка ходе на роботу в самий поважний орган Німеччини в яскраво-червоному костюмі . А видавати за дослівний переклад можно що завгодно. От я до чого.
Kot35

Модель и год выпуска машины: ...
Тип двигателя и объем: ...

Сообщение Славіша » 01 дек 2014, 21:12

Kot35 писал(а):
vova123 писал(а):
Kot35 писал(а):

Взагалі то є різні записи і за часом і за змістом , та справа саме не в тому. Хто насправді може перекласти німецьку щоб почути про що вона говорить ? Але якщо вона насправді виступаючі не десь а в Бундетазі , називає президента іншої держави бандюганом , то в неї повинні бути докази , або це брехня що вона то взагалі казала , ну або ж то Шапіто а не Бундестаг. Але все це припущення, бо наприклад я і слова не розумію с того що каже та жінка, яка ходе на роботу в самий поважний орган Німеччини в яскраво-червоному костюмі . А видавати за дослівний переклад можно що завгодно. От я до чого.

Мені "сподобалась" розповідь про те як бідкаються німецькі сімї і діти народжуються в в злиднях. Не виключено що завтра ця Срара буде з трибуни просити Путіна про гумконвой для Берліну.
Славіша

Сообщение vova123 » 01 дек 2014, 21:18

UА-13 писал(а):посмотри......просто посмотри...http://ok.ru/video/63034607782753-1

Хірню всяку дивишся, ти краще подумай, як донбас буде себе кормити, коли в підвалах закінчаться бізнесмени і інші бариги, виробництво і інша промисловість у вас там процвітає ппц. Навіть, якщо б сказали укр війська: "іпіться ви конем", і пішли б додому, дозволили вам зробити новоросію чи якусь іншу хєрь, що далі??? Хто відновить підприємства? Звідки гроші? уйло вам ніхера не дасть 110% ( приклад тому придністров'я і абхазія)... чувак, що далі?
Тому у мене і виникає питання - за що воюєш казаче? яка ціль? яка мета? яким бачиш фініш?
Ті люди, що там жили і виїхали - в носі мали вертатись і робити за ідею (яку ще треба придумати).
Замість того шоб постити всяку єрєсь, подумай про завтра/післязавтра... Без України вам просто грозить глибока клоака...
Так, що не особо там гранатами там швиряйся, бо скоро прийдеться просити пробачення (то не сарказм).

п.с. подивись і ти, то не знімали укр змі https://www.youtube.com/watch?v=q1Jqh6T3qTo
vova123

Сообщение UА-13 » 01 дек 2014, 21:28

vova123 писал(а):
UА-13 писал(а):посмотри......просто посмотри...http://ok.ru/video/63034607782753-1

Хірню всяку дивишся, ти краще подумай, як донбас буде себе кормити, коли в підвалах закінчаться бізнесмени і інші бариги, виробництво і інша промисловість у вас там процвітає ппц. Навіть, якщо б сказали укр війська: "іпіться ви конем", і пішли б додому, дозволили вам зробити новоросію чи якусь іншу хєрь, що далі??? Хто відновить підприємства? Звідки гроші? уйло вам ніхера не дасть 110% ( приклад тому придністров'я і абхазія)... чувак, що далі?
Тому у мене і виникає питання - за що воюєш казаче? яка ціль? яка мета? яким бачиш фініш?
Ті люди, що там жили і виїхали - в носі мали вертатись і робити за ідею (яку ще треба придумати).
Замість того шоб постити всяку єрєсь, подумай про завтра/післязавтра... Без України вам просто грозить глибока клоака...
Так, що не особо там гранатами там швиряйся, бо скоро прийдеться просити пробачення (то не сарказм).

п.с. подивись і ти, то не знімали укр змі https://www.youtube.com/watch?v=q1Jqh6T3qTo

а я тебе отвечу----за родной русский язык,за культуру свою а не вашу,я против героизации нацизма в виде бендеры и шухевича,против вступления в европу и нато!!!!!мне никто из вас не дал ответ---почему мы сами не могли построить свой рай в украине?????я люблю свой край,свой дом,своих детей!я писал Мановару что у меня оооочень много друзей с западной украины!все молодца братья ВДВ!!!а теперь по приказу пидара еврея Вальцмана вы пришли нас убивать....как я должен был поступить???хлеб-соль???да уж нет други моя....
UА-13

Сообщение Чивас » 01 дек 2014, 21:28

pilotsu писал(а):А де ти бачив мене в золоті ?
Хамів' та дівчин у штанцях' ти маєш замість мене на місце ставить.

А повагу в тебе я не запрошую.

Атдахни! Уважение не запрошують его заслуживают! вроде так было всегда )ua)
Слова стоят дёшево, мы платим свинцом!
---
Чивас
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-4 2000 белый
Тип двигателя и объем: 2.5 ajt 262 тыс км

Сообщение vova123 » 01 дек 2014, 22:00

UА-13 писал(а):
vova123 писал(а):

а я тебе отвечу----за родной русский язык,за культуру свою а не вашу,я против героизации нацизма в виде бендеры и шухевича,против вступления в европу и нато!!!!!мне никто из вас не дал ответ---почему мы сами не могли построить свой рай в украине?????я люблю свой край,свой дом,своих детей!я писал Мановару что у меня оооочень много друзей с западной украины!все молодца братья ВДВ!!!а теперь по приказу пидара еврея Вальцмана вы пришли нас убивать....как я должен был поступить???хлеб-соль???да уж нет други моя....

Я тобі відповім, якщо ніхто не відповів! Бандера і Шухевич воювали за вільну Україну, не УРСР... Взяти в руки автомати і вийти на вулицю будувати барикади заради того, щоб не дати двом людям героя - брєд сивої кобили... Якщо ти забув як це все почалось - згадай, коли прийшли укропи вас убивати і коли ви з автоматами стали на блок-пости. 99,9% що про Бандеру ти взнав альбо з роліків ютуба, або з розповідді сусіда або ше якогось умніка, ну не читав ти книг про Бандеру... Бог з ним, не в них справа...
Давай розглянем питання про рай, ми його не змогли разом построїти, бо ви вибрали підора януковича і ко, бо коли ми мерзли на майдані, щоб людей не мали за бидлоту - ви робили антимайдан і кричали рассія і януковіч! Раю з цими мерзотами не було і не могло бути, а пробувати будувати щось нове - ви не захотіли, краще війна (ваш вибір, далеко не майдану).
А ще подивимся на середньостатистичного європейця і росіянина - мені досраки такий рай з російським напрямком. Твої брати росіяни завжди складали анегдоти про хохлів, бульбашів, молдаван, чукчів і т.д., вони принижували всі національності крім росіян. Ти для них теж не більше тупого хохла.
Якщо любиш свій край і своїх дітей - бери їх і уйопуй звідти подалі, не захистиш ти їх тим шо буш попід школи метати гранатки... І землю не захистиш...
Ну і на фініш, розкажи, за яку саме це ти культуру воюєш - свою, а не нашу.
vova123

Сообщение vova123 » 01 дек 2014, 22:05

За російську мову ще нікого не вбили ні в Івано-Франківську, ні в Львові, ні в Тернополі... Звичайно майбутня направленість буде на українізацію, твої діти, внуки всеодно будуть знати досконало українську мову і вільно нею розмовляти, але вибір всеодно буде за ними, можуть і на російській і на англійській говорити, лиш би їх розуміли...
А тепер для подумай, як дивляться на російськомовного в Києві і на україномовного в Москві... от тобі і відношення до людей...
vova123

Сообщение UА-13 » 01 дек 2014, 23:00

мой дед до 1949г воевал на западной украине....много он рассказал о коварстве и подлости того народа....именно того,потому что я вас своими уже не считаю.........любите бендеру и шухевича и СС галитчину свою и т.д и т.п. я лично своему сыну буду говорить о Героях ВОВ,простых солдатах и генералах которые спасли мир от фашизма!!!!!живите как хотите---но а я со своей стороны приму все меры чтоб ваших поменьше приехало домой.....херои х*е
UА-13

Сообщение vova123 » 01 дек 2014, 23:17

а ше крім того, шо твій дєд ваєвал, ти - работал, поки ми на майдані скакали.... я від своєї бабці теж наслуханий про красную армію, але то не означає що твій дєд був підором.... ярлики, ярлики... розказуй свому сину про павліка морозова, великого вождя сталіна, не забудь згадати про 3 голодомори, лєніна і т.д. виховуй його тільки правильно, на ідеології марксизма-ленінізма... впірьод.... а, і не забудь розказати, як ти убивав укропів, які прийшли на донбасс, котрий спокон віків був українським, а не міфічною новоросією...
вчи таваріщ, вчи...
а якщо доживеш до старості, то почуєш від свого сина, наскільки ти був розумним...
vova123

Сообщение Славіша » 01 дек 2014, 23:18

Тринадцятий! Ти питаєш чого укропи прийшли на твою землю, а мені цікаво, чого Донскіе попьорлися на Україну?
Славіша

Сообщение Мановар » 01 дек 2014, 23:54

UА-13 писал(а):я лично своему сыну буду говорить о Героях ВОВ

сумніваюсь :-)
Мановар