potenciometr » 03 дек 2014, 20:08
ua-13 писав
potenciometr------тогда слава СС галитчина кричать???я понимаю украинский патриотизм и т.д....но то что я сейчас вижу это не патриотизм!!!кто не скаче той москаль.....москоляку на гиляку!бабушка 90 лет пизданулась со ступеней---птн птх.....свастика кругом,поощрение экстримизма,нацизма и т.д........и почему во всех делах виноваты русские???я вообще не понимаю откуда такая ненависть???мы ведь имеем одни корни--мы славяне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Я знав що усі соотечественнікі як "депутати" ти їм конкретне запитання а вони у відповідь "сам такий".
Щераз повторю свої запитанн
1. Коли саме воював ваш дід на заході У 1938 під час окупації Фінляндії. У 1939 піч час спільної Германо-Радянської окупації Зах.України. У 1940 під час Радянської окупації Балтійських держав. Чи після 1945 у складі вкаральних військ НКВД.
2. Дуже багато "Соотечественніків" у тому числі і ви особисто у своїх постах дуже часто висловлюєте своє бажання "відпітушарити"(цитую вас) когось у дупу. Тому у мене виникає закономірне запитання ви усі Підори.
А тепер маленька відповідь.
Я не закликав кричати слава СС галичина, і наполегливо раджу вам хоча б трішки присвятити вашого часу на вивчення історії. СС галичина це нікчемно-мізерний підрозділ у порівнянні з УПА яке воювало проти фашистів. А у порівнянні з МІЛІОНАМИ росіян які воювали у складі різних козацьких підрозділів та РОА на стороні фашистсьої Германії, СС галичина виглядає просто смішно. Учіть, дізнавайтесь та думайте і тільки тоді вам перестане ЗДАВАТИСЯ що українці ненавидять Росіян. Ми ненавидимо тих хто посягає на нашу НЕНЬКУ, нашу культуру, наш умову і наше майно, незалежно від національності того хто посягає.
Де саме кругом ви бачите свастику ?????
Я от бачив її тільки на тілах та формі тих хто на початка організовував проРосійські мітинги. Чи я помиляюсь ??? Чи може ви цього на бачили ???
А тепер про особисто свою як ви виразились "ненависть"
Мій Прадід Михайло мешкав у невеличкому гірському селі, у ньго було 4 коня, 8 корів та кілька гектарів лісу. Майже у кожної родини у цьому селі було те саме ну +- кілька голів, бідних не було. У 1939 році Германія напала на Польщу. Мій прадід у званні сержанта пішов воювати ПРОТИ ФАШИСТІВ. Цитую дослівно "ми постійно відступали, у нас майже не було зброї, наш підрозділ відступив у гори і ми вирішили йти у Совєти. Під час відходу горами нам на зустріч вийшли Польські прикордонники, більшість було поранених, і вони нам розповіли що зі сходу на нас напали Совети. РУСКІ (наголошую саме так говорив мій прадід) заходили у міста та села конфісковували харчі, арештовували інтелегенцію та тих хто за часів Польської влади виступав за Українську незалежність. Потім нас наздогнали якісь передові Німецькі частини і я попав у німецький полон."
Потім мій прадід двічі утікав, перша спроба була невдалою. Друга була вдалою прадід Михайло опинився на волині. Тоді величезні території у тилу Німців контролювалися Українською Повстанською Армією (а не бандерівцями як висловлюються соотечественнікі). І що мав робити мій прадід ??? звичайно вступати до лав УПА. Проводячи диверсійну роботу проти Фашистсько-Германських окупантів дочекалися приходу Красної Армії а потім прийшли стотисячні каральні загони НКВД і аж тоді як казав прадід почалося ПЕКЛО. Жорстокий терор Советів проти місцевого населення позбавив наших повстанців життєво необхідної допомоги місцевого люду.
Прадід втік до свого рідного села, був обраний війтом, усім селом постійно допомагали місцевим повстанцям аж поки у 1953 р у село не зайшко кілька сотень РУСКІХ НКВДистів. Усе населення вишикували у колони і повели до залізниці пакувати у ешелони (куди відправлялись ці ешелони думаю знають навіть Соотєчєствєннікі). Частина селян яка чинила опір була ліквідована, лише кільком сімям вдалося утекти у тому числі і мому прадіду з дружиною. Згодом частину зачищених земель віддали Полякам.
І тепер через 75 років Я бачу як Підори, на тілах яких наколоті фашистські хрети, ведуть за собою тих, кого було заселено у хати замордованих голодом Українців, і вони з остервенінням кричать на моїх братів Фашисти, РАСЕЯ, України нікогда небіло.
Ось така от коломийка "любі мої" кацапчики. І саме тому я вас "люблю" до нестями.
Невільником тебе зробити можуть, а от РАБОМ ти мусиш стати САМ. .Я.