Модераторы: Чивас, stas, Мановар
UА-13 писал(а):хохлы----самое подлое что есть на земле!!!!!!!
ти пиши час від часу. бо не писав - думав здох.
нічого. ще трошки і грітимешся в якійсь канаві двухсотийRomanoproddi писал(а):пілять ти пиши час від часу. бо не писав - думав здох.
UА-13 писал(а):после того как по мне град прилетел....пощады не ждите ...я полностью поменял мнение о укропах....людей жаль без стёкол центр города..мирные люди...а ваши скоты с града херячат!!!!!!!!!!!!хохлы----самое подлое что есть на земле!!!!!!!
UА-13 писал(а):после того как по мне град прилетел....пощады не ждите ...я полностью поменял мнение о укропах....людей жаль без стёкол центр города..мирные люди...а ваши скоты с града херячат!!!!!!!!!!!!хохлы----самое подлое что есть на земле!!!!!!!
potenciometr писал(а):пуляють чи може то підлі Бандерлоги зі Львова не дострілюють. Якби ваші гобліни не шмаляли з поміж житлових будинків то і по будинках відповіді не було б.
скоро в земельку сиру.....готуйся

Славіша писал(а):Ну ти сербськокровний явно із мінусовим IQ (АйКью).
Нам викидуєш відео де ти по укропах пуляєш із міномета біля будинку школи де напевно вчаться мирні діти ДНРівці. А потім обурюєшся шо до тебе таке ж саме прилетіло.
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3