Модераторы: Чивас, stas, Мановар
UА-13 писал(а):да нет фоток....ваще нет....
слив защитанleopolis писал(а):А мені про вдв цікаво, коли і де розкажи. Виявляється ти апасний чувак... Дійсно краще не рухати.
Мановар писал(а):Пишуть в коментах що ти зачищав наркоманів і алкоголіків на своіх же блок постах, це правда?
UА-13 писал(а):Мановар писал(а):Пишуть в коментах що ти зачищав наркоманів і алкоголіків на своіх же блок постах, це правда?
да правда!!!!!сам не пью и наркоту не употребляю!!!!!!!!!!
Мановар писал(а):UА-13 писал(а):Мановар писал(а):Пишуть в коментах що ти зачищав наркоманів і алкоголіків на своіх же блок постах, це правда?
да правда!!!!!сам не пью и наркоту не употребляю!!!!!!!!!!
А ти кажеш що брешу, так там і пишуть що ти трезвєнік...хотя я не вірю
UА-13 писал(а):Б.А.Р писал(а):
Нахуя автобус розстріляли .
Газову трубу нахуя вїбали , дОлбойОби будете раді коли ваші родичі будуть замерзати
от позиции градов до автобуса более 50-55км!!!!интересно,а мы сами по Донецку лупим???????выехали к вам на передовую,развернули установку БМ-21 и давай 40 ракет по городу!!!!ой как интересно....и сразу на раша-24 видюху скинуть типа вот какие бендерлоги паскуды!!!включайте :
Мановар писал(а):Вот один пише що тебе знає і не простить , це він тебе здав в органи
Шпота Андрей Владимирович , 14.06.1975. Кировское
здав!!!!!я со всеми ментами с нашего гор.отдела милиции в одном подъезде жил!!!нахрен меня сдавать,когда они и так знают всё обо мне!!!!!

UА-13 писал(а):здав!!!!!я со всеми ментами с нашего гор.отдела милиции в одном подъезде жил!!!нахрен меня сдавать,когда они и так знают всё обо мне!
Мановар писал(а):та нічого, нічого не забудеться....
як ти будеш розмовляти з родичами наріків і алкоголіків з блок постів? вони реально знають хто вбив їхніх друзів, синів і родичів... ти ніколи не повернешся в кіровськ?
Мановар писал(а):та мені пох.
там люди пишуть що хтось їх таки повбивав... а мені пох хто...
тоді перше питання, якого хєра давали зброю такому сумазброду?
Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1