кацык писал(а):Топрун
каравелла 1.9ТДИ 110кобыл, синий металик, ГУР, 6+1, 87й год 3000у.е. 0б7 55 25б 22 Святослав
Як глянути ?
Світлини є ?
Модераторы: stas, Мановар, Анка(от Рыжего)
кацык писал(а):Топрун
каравелла 1.9ТДИ 110кобыл, синий металик, ГУР, 6+1, 87й год 3000у.е. 0б7 55 25б 22 Святослав

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5Славіша писал(а):лужений кузов

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5кацык писал(а):Топрун
і скіки за це просять?
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5leshiy_40 писал(а):Блін, не втримався.
.............. Питання постає у тому, як його потім робили, чи собі, чи на продаж.
.............. (одне радує, машинка надзвичайно проста і надійна.......)

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5Топрун писал(а):Ми не хочемо стояти і чекати.
Тому шукаєм таке що вже зроблено ДЛЯ СЕБЕ.

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5кацык писал(а):ціни зараз трохи попадали від 800 до 1500 можна знайти щось
leshiy_40 писал(а):Топрун писал(а):Ми не хочемо стояти і чекати.
В такому разі ціна має бути близько 10-ти тис. мертвих президентів.
Визначайтеся.(я видав Вам правду)

leshiy_40 писал(а):кацык писал(а):ціни зараз трохи попадали від 800 до 1500 можна знайти щось
Ну так, за це треба братися, трохи часу втратити.
Але виходить казус, ті майстрі що беруться не хочуть робити із душою, відмовка - ну це ж уже стара машина.
(у цій ситуації потрібно бути фанатом)

andrey_leon писал(а):leshiy_40 писал(а):Топрун писал(а):Ми не хочемо стояти і чекати.
Ото ж ... чиста правда ...... мій бюджет вже давно перевалив 10-ку .... і це ще не сінхра ..... і потенціал є ... і натхнення .... і хрена з два я цього німця кому продам ...... ви ще знайдіть того дурня який робив для себе а потім продав ......!

Топрун писал(а):В житті все буває !
andrey_leon писал(а):leshiy_40 писал(а):Топрун писал(а):Ми не хочемо стояти і чекати.
Ото ж ... чиста правда ...... мій бюджет вже давно перевалив 10-ку .... і це ще не сінхра ..... і потенціал є ... і натхнення .... і хрена з два я цього німця кому продам ...... ви ще знайдіть того дурня який робив для себе а потім продав ......!
Вернуться в Знайомства та привітання
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1