Модераторы: stas, Мановар, кацык, Or4ik

vit писал(а):продавани кулібіних торблять!
vit писал(а):шо за кіпіш?! продавани кулібіних торблять!
.За послуги, так - дорого, але то досвід і знання вузького профілю, самі розумієте...
. А кто и за сколько продает ведь дело каждого. Тут некоторые кричали,что дорого, а патрубки продаются

RAMZES писал(а):Яка різниця, дорого чи ні, на кожен товар є свій покупець. Я можу комусь подарувати навіть дорогу і цінну річ, а з когось, хто може собі дозволити, візьму в тричі дорожче. В такому випадку виграють три сторони: я, клієнт і друг( якому на шару попала цяцька). За роботу, на приклад, я беру дорого, тому що знаю ціну своєму часу і знанням. Я вважаю, що для ремонту машин повно різних сто, там швидко і дешево. Я ремонтами займаюсь для підтримки штанів, вони мені не вигідні і не цікаві( копатися сутками в гнилих, іржавих, брудних і вонючих бусах), а потім вислуховувати який у них піздатий бус до мене. Вибачаюсь за ненормати, але цей брухт і його власники і так за..бав, а тут ще й на форумі якась тупа ахінея із- за якихось патрубків. Накипіло. Як дзвонити і питати всю мат/частину по бусу так всі можуть, і швидко забувають, а як дорого за патрубок чи за роботу, так сука, все життя пам'ятають...
ЦІЛКОМ ЗГІДНИЙ.....

leshiy_40 писал(а):....В якому місці???
Я покраяв старі, калібровочних отворів не зустрічав.

leshiy_40 писал(а):...Це щоб по великому кругу могло на радіатор продути....
Самара писал(а):Моторы в принципе одинаковы.
Вернуться в Печки, системы охлаждения, кондиционеры, догреватели и автономки
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0