Модераторы: stas, Мановар, кацык, leopolis, Or4ik
пора оживить тему. Прикупил немного оптики, туманки Sirius 160mm , головной свет- Wesem. Сразу все затянул в бронепленку 3М. Говонные уже стоят а до туманок никак руки не дойдут

Andriy_123 писал(а):Дзеркальні елементи де купляли? і ціна, бо мої почали потроху лущитись.
У мене дзеркала всередину від дуги стоять, трохи заважає огляду, але виліт не такий великий.
Зчеплення Сакс. Підшипники у нас частіше вмирають від ударів розбитих доріг, тому дуже дорогі немає сенсу ставити, але у дешевих ресурс менше, внутрішній ще бігає, а вмирає менший (зовнішній), в перший раз міняв тільки його. Зараз поставив SKF. І головне , щоб на поворотний кулак в натяг сідали (менший особливо), у мене злизані були, садив на фіксатор і одразу регулював, зараз тільки зйомником зривати.
Ura FOX писал(а):Andriy_123 писал(а):Дзеркальні елементи де купляли? і ціна, бо мої почали потроху лущитись.
У мене дзеркала всередину від дуги стоять, трохи заважає огляду, але виліт не такий великий.
Зчеплення Сакс. Підшипники у нас частіше вмирають від ударів розбитих доріг, тому дуже дорогі немає сенсу ставити, але у дешевих ресурс менше, внутрішній ще бігає, а вмирає менший (зовнішній), в перший раз міняв тільки його. Зараз поставив SKF. І головне , щоб на поворотний кулак в натяг сідали (менший особливо), у мене злизані були, садив на фіксатор і одразу регулював, зараз тільки зйомником з
по зеркалам отписался в личку

) . Териториально борщаговка. В поиск и на олх не отправляйте я там уже был
по ближайшим гаражным кооперативам ходил-глухо.
скажу честно за мою практику цей був самий геморойний капремонт(бо мій).А тепер по порядку:розточка блока під 76,01, поршні KolbenШмідт, проточка\шліфовка колінвалу, вкладиші шатун\корінь Kolben, втулки шатунів колбен., півкільця нові колбен(розмір стандартний); ГБЦ-клапани,направляйки,гідрокомпенсатори(INA)-нові, сідла-шорошені+притерті під нові клапани, виправлення постілі розподільчого валу(напиляли,шліфували) Сухарі нові, втулка на масляний насос нова(оригінал по вагу аж 170грн). Масляний насос Колбен, вакуумний насос-Pierburg(задушив жабу але купив новий
), прокладки і сальніки і так зрозуміло....болти гбц-нульц, шпильки шатунів(стоять деформовані, теж нові),опори ДВС, бачок охл,пробка, кучка патрубків, жменька датчиків(
стоп, ще датчик температури треба замінити щоб очі не мозолив) теж нові). Грм,роліки тудиж, масло Total 10W-40,фыльтри теж поміняв(після капремонту і заміни паливного фільтра, прокляв все на світі, заводив хвилин 20, це пиздець, вже подумую втулити підкачуючий насос).
всім добра та вдягайтеся тепліше 
Вернуться в Гараж VW Т-3 (Volkswagen Bus VW T3 Transporter Caravelle Multivan)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1