кацык писал(а):не кажіть відвертої їбали.
Можу лише порадіти, що Ваш інженерний талант виявився потужнішим, за таланти групи інженерів Volkswagen - Porsche.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык
кацык писал(а):не кажіть відвертої їбали.

leopolis писал(а):Ти з такими темпами здобування знань станеш підкутим спеціалістом ще до купівлі буса..
.vit писал(а):робимо ставки? -після скількох сторінок тс купить тетріс? або не купить.
ваші варіанти?або запропонуйте свій варіант відповіді
![]()
на правах ап.

Б.А.Р писал(а):leopolis писал(а):Проти мене можна ставити не тільки віскі, але і самогонку, біткоіни, оригінальні домкрати т3, пиломатеріали для собачої буди... мало що в господарстві пригодиться - спробуйте, може пощастить саме вам.
![]()
Я думаю -не купить.
Можу запропонувати антикварний брус ,дошку .
БУ 110 років видержки .

leopolis писал(а):
Приймаю, тільки щоб не дуже багато. Бо виграю, а виявиться що треба стару стодолу розбирати.
віскар пісненікий . ніякої стодоли пару балок і то самовивозом
Klaviat писал(а):Kotovski
Уже ставки сделаны

Б.А.Р писал(а):відказатися від розпусних дівок

Каже, як придбав її 10 років, з кузовом нічого не робив, лише до ходової заглядав та ще якись дрібниці ремонтував.. А ви тут кажете про дівок забути... 
Kotovski писал(а): всі (двоє) казали, що авто грошей не смокче

leopolis писал(а):Щоб я не міг спригнути з парі, пропоную встановити термін. Інакше - відбрешуся

Kotovski писал(а):А зараз, увага, ПИТАННЯ!!!!!![]()
Скажіть, будь ласка, чи є в Києві стошка, що спеціалізується на ремонті, реставрації Т3?
Забігаючи вперед, думаю, куди можна під'їхати, щоб специ, яким можна довіряти, подивилися на авто, оцінили його косякі, сильні і слабкі місця, дали пораду??
Скільки це може коштувать?

vit писал(а):нема ніякої стошки та спеців! не купляй!

Kotovski писал(а):vit писал(а):нема ніякої стошки та спеців! не купляй!
Ок, ок... не куплю

Klaviat писал(а):Бери уже целый кузов за не дорого - остальное доукомплектуем
Ну как вариант

Вернуться в Продаж, купівля автомобілей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0