Куплю живого VW Т3

Оголошення.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык

Правила форума
ПРАВИЛА РАЗМЕЩЕНИЯ ОБЪЯВЛЕНИЙ

ДАННЫЙ РАЗДЕЛ СОЗДАН АДМИНИСТРАЦИЕЙ ФОРУМА ДЛЯ РАЗМЕЩЕНИЯ ЧАСТНЫХ ОБЪЯВЛЕНИЙ...

1. Тема сообщения должна содержать цель его размещения: "продам, куплю, обменяю, подарю...." и краткое название предмета.
2. В сообщении обязательно должна быть указаны: цена (касается объявлений "продам"). место продажи (область, район, город), а также номер телефона автора объявления. Фото должны быть выложены по требованию потенциального покупателя.
3. "UP" сообщения разрешается не чаще одного раза в неделю.
4. Если товар продан, сообщите об этом в той же теме, она будет удалена или закрыта.
5. Объявления хранятся в разделе 70 дней, после истечения этого срока удаляются.
6. Объявления размещенные с нарушением этих правил могут быть удалены без разъяснения каких либо причин.
7. Администрация форума не несет ответственности за содержание объявлений.

ЗАПРЕЩЕНО:

- любые объявления, связанные с нарушением законов Украины.
- размещение объявлений о продаже предметов, приборов и пр. оборудования запрещенных, согласно действующего законодательства.
- флуд, флейм (загрязнение форума сообщениями не несущими полезной информации), а также создание тем-клонов (одинаковых тем)
- продвижение своей темы вверх путем добавления мусорных сообщений. Мусорными считаются все сообщения топикстартера добавленные в течении 7 дней после исходного, за исключением ответов на вопросы форумчан.

при нарушении правил подачи объявления будут удалены без предупреждения

Запрещено вставлять ссылки на коммерческие сайты в любом виде без договоренности с администрацией

Re: Куплю живого VW Т3

Сообщение Kotovski » 15 июн 2016, 23:33

Рыжий писал(а):Легче денег собрать больше и купить бус в который меньше вкладывать надо :JC_JC_goodpost:

Теоретически - да!
С другой стороны, не всегда есть нужная сумма сразу, поэтому покупку авто в состоянии, требующем доводки, можно рассматривать, как покупку в рассрочку :-):
Сила ночи, сила дня - одинакова х..ня
Kotovski

Модель и год выпуска машины: VW T3 88
Тип двигателя и объем: 1.9 TD

Сообщение leshiy_40 » 15 июн 2016, 23:40

Kotovski писал(а):С другой стороны, не всегда есть

УГУ!!! :-): Якщо іще на продаж зроблено, то взагалі одне задоволення. :-) Забабахати кучу бабла, а потім все переробляти. Краще вже брати як є, головне щоб документи в порядку і не битий(обдерті боки в розрахунок не беремо).
Вдалої покупки. :uch_tiv:
Хто зрозумів життя - той не поспішає.
дописи написані язИком окупанта вважаються другорядними
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение kruslan6 » 15 июн 2016, 23:54

Ще сторіноr 10,,-надцять, і ТС скаже що нічого путнього не найшов... В любому авто - головне - живий кузов,залізо.А все решта,робиться власними ручками,або руками майстрів....
Последний раз редактировалось kruslan6 16 июн 2016, 00:56, всего редактировалось 1 раз.
Руслан.
kruslan6

Модель и год выпуска машины: VW-BUS Т3,1986,9 мест
Тип двигателя и объем: RP.1.8

Сообщение Kotovski » 15 июн 2016, 23:56

leshiy_40 писал(а):УГУ!!! :-): Якщо іще на продаж зроблено, то взагалі одне задоволення. :-) Забабахати кучу бабла, а потім все переробляти. Краще вже брати як є, головне щоб документи в порядку і не битий(обдерті боки в розрахунок не беремо).

:co_ol: Саме так!!! Тому з підозрою дивлюся на сяючі зразки :a_g_a:
Але ж з доками дійсно не все так добре. Наприклад, маємо фактично 1,9 Д, а за ТП - 1,6.... :-( А це вже попадалово при знятті-постановці на облік :-(

leshiy_40 писал(а):Вдалої покупки. :uch_tiv:

Дуже дякую!!! )ua) :uch_tiv:
Kotovski

Сообщение Kotovski » 15 июн 2016, 23:58

kruslan6 писал(а):Ще сторіноу 10,,надцять, і ТС скаже що нічого путнього не найшов...

То це є правда!!! :-) :-) :-)
kruslan6 писал(а):В любому авто - головне - живий кузов,залізо.А все решта,робиться власними ручками,або руками майстрів....

А коли катацца????? :-):
Kotovski

Сообщение Б.А.Р » 16 июн 2016, 00:18

Kotovski писал(а):
kruslan6 писал(а):В любому авто - головне - живий кузов,залізо.А все решта,робиться власними ручками,або руками майстрів....

А коли катацца????? :-):

А ланОс :-)
Куплю vw Т2 , Т3 . 050 10 35 144 vw4.ter@gmail.com
Б.А.Р

Модель и год выпуска машины: T 3 doka
Тип двигателя и объем: 1 Z

Сообщение Kotovski » 16 июн 2016, 00:47

У тому й справа, що він потребує неспішного, якісного ремонту. Весь час він прослужив сестрі на 5 баллів, не привертаючи уваги проблемами, а зараз - треба в док, відпочити трохи.
Kotovski

Сообщение vit » 16 июн 2016, 07:03

а таврія з багажником?...
Кожен зможе образити бандерівця. Але не кожен встигне вибачитися...
vit
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-3 1986
Тип двигателя и объем: cs

Сообщение jurix » 16 июн 2016, 13:37

vit писал(а):а таврія з багажником?...

То зачот )) Наче кіцька з кошиком))
Каждый волен сделать свой выбор, но не каждому дано найти свой путь.
097Ч2ЧЗЗ55
jurix
Странник

Модель и год выпуска машины: TRANSFORMER 2007
Тип двигателя и объем: 2.5 - 126 кило

Сообщение Kotovski » 21 июн 2016, 11:45

Всім привіт!
Серіал поки не закінчено, пошук триває!

На разі питання теоретичного кольору! Які думки, відгуки є про бензиновий фольцевський двигун 1,8 DS? Надійність, легкість у ремонті, доступність запчастин?
Kotovski

Сообщение leopolis » 21 июн 2016, 13:03

Я про цей двигун можу сказати лише найкращі найтепліші слова, хоч у мене його ніколи не було і я про нього нічого не чув. Лиш би ти щось нарешті купив і я виграв парі :-):

А по суті. Купуй у першу чергу кузов - хороший і законний. А у кожного двигуна будуть свої переваги і недоліки.
Бій одлунав. Жовто-сині знамена затріпотіли на станції знов.
leopolis

Модель и год выпуска машины: T3 TDI / Sharan TDI
Тип двигателя и объем: AHU / 1Z

Сообщение Kotovski » 21 июн 2016, 13:19

leopolis писал(а):Я про цей двигун можу сказати лише найкращі найтепліші слова, хоч у мене його ніколи не було і я про нього нічого не чув. Лиш би ти щось нарешті купив і я виграв парі :-):

А по суті. Купуй у першу чергу кузов - хороший і законний. А у кожного двигуна будуть свої переваги і недоліки.

:-) :-) Вірю, що ти багато чого можеш )ua) )ua) але мені потрібна лише правда :ti_pa:

Так, так, в першу чергу дивлюся на кузов, звісно, а потім вже на ціну :a_g_a: Та якщо варіанти мають схожі характеристики кузова, то дивлюся й на решту, у т.ч. на двигун.
Бенз+ГБО = економія! але ж треба знати й відгуки про такий двигун, тому й питаю!!! :pri_vet:-:
Kotovski

Сообщение Kotovski » 21 июн 2016, 13:21

leopolis писал(а):Лиш би ти щось нарешті купив і я виграв парі :-):

Все ОК, в нас є час :jn_pu_sk:
"Щось" не хочу! Хочу Т3 :-):
Kotovski

Сообщение leopolis » 21 июн 2016, 16:27

Ще про кузова, про їх типи, на наших бусах.
Є два варіанти кузовів наших бусів (зараз йдеться не про стан а про призначення) - це 1)практичні 2)цікаві.
Чим кузов цікавіший, тим менше він практичний. Взяти наприклад такий культовий і цікавий кузов як Дока - практичності в ньому нуль цілих і скількись там сотих. Машина створена з одним-єдиним призначенням - вивезти бригаду нерозбалуваних дорожніх працівників з шуфлями на ремонт ями. Намагання пристосувати Доку до інших життєвих потреб - сміх через сльози. Спробуйте запхати в доку мапєд або серфову дошку. Або ляжте в ній спати.
Або інший ідол - Сінкра. Коли я не маю Сінкри і забуксую в себе на подвір"ї - я по-пріколу подзвоню в МНС, скажу що перевернувся бензовоз і повідомлю їм свою адресу. Приїде пожежна машина і такий яскравооранжевий Краз з лебідкою що фури на трасі витягує, Краз мене витягне, а пожежників я попрошу полити мій газон. Мене насварять, випишуть штраф, витягнуть і полиють - і така розвага раз на рік коштуватиме мені дешевше ніж утримання Сінкри.
Все сімейство кемпарів - теж дуже цікаві але абсолютно непрактичні, крім одноєдиного випадку - використання їх за призначенням.
Найпрактичніший Т3-й, - це простий вантажний фургон. Він може все. Абсолютний компроміс.
Бій одлунав. Жовто-сині знамена затріпотіли на станції знов.
leopolis

Модель и год выпуска машины: T3 TDI / Sharan TDI
Тип двигателя и объем: AHU / 1Z

Сообщение leshiy_40 » 21 июн 2016, 16:43

leopolis писал(а):Найпрактичніший Т3-й, - це простий вантажний фургон. Він може все. Абсолютний компроміс.

Що правда, то правда. :uch_tiv:
А ще краще, простий вантажний фургон із вирізаною перегородкою і п'ятидверний. Щоправда у мене занадто спартанський варіант, але це сирець для творчості.(хто би годин у добу додав, то може і встигнув)
Хто зрозумів життя - той не поспішає.
дописи написані язИком окупанта вважаються другорядними
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Kotovski » 21 июн 2016, 17:35

leopolis писал(а):Ще про кузова, про їх типи, на наших бусах....
...
Найпрактичніший Т3-й, - це простий вантажний фургон. Він може все. Абсолютний компроміс.

:-): :co_ol: Як завжди - дуже образно, дуже стисло!

З практичністю я майже розібравсь - мене цікавить пассажир або груз-пас.

Але оцінка стану викликає певні труднощі (я не кажу про очевидні випадки розрухи). Скажімо, відсутність прогнилих елементів рами та лонжеронів, але наявність прогнилих елементів кузова: сходинка (підніжка) водія та пасажира, підгніли аркі колесні, місце за задніми колесами (як на фото), нижня частина кузова, там де здвіжка. Всі ці місця - це найболючі місця? Наскільки це критично для авто, якщо все інше у доброму стані??
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.
Kotovski

Сообщение vovat2 » 21 июн 2016, 21:51

leopolis
Завжди пишете красиво, в основному - в тему. Але зараз - повна маячня. Дока це авто на всі випадки - хочеш гавно на дачу вози, або квадріка запхай. 1.70 + борт + тент думаю виспатись можливо. Про сінкро взагалі ;;-))) . Просто разок проїдьтесь. :uch_tiv:
Любі запчастини Т3. 0972093734 0951323669
vovat2

Модель и год выпуска машины: vw t3 Syncro 89р
Тип двигателя и объем: 1.9ТД

Сообщение Kotovski » 21 июн 2016, 22:18

Як би там не було, але Дока зараз не мій варіянт абсолютно.. Сінкро.. як мрія - так! Але теж зараз не для мене.
Що стосовно питання - чи є гнилість підніжок, іржавість арок та місця за задніми колесами - сигналом далі машину не дивитись? Чи то дрібниці, які легко усунути та довести до ладу?
Kotovski

Сообщение Б.А.Р » 21 июн 2016, 22:35

vovat2 писал(а):leopolis
Завжди пишете красиво, в основному - в тему. Але зараз - повна маячня. Дока це авто на всі випадки - хочеш гавно на дачу вози, або квадріка запхай. 1.70 + борт + тент думаю виспатись можливо. Про сінкро взагалі ;;-))) . Просто разок проїдьтесь. :uch_tiv:

:co_ol:
:uch_tiv:
leopolis шкідливо Вам дятьку по фестивалях їздити в сонячну погоду
і на ровері кататись
Б.А.Р

Сообщение Б.А.Р » 21 июн 2016, 22:52

leopolis писал(а):Чим кузов цікавіший, тим менше він практичний. Взяти наприклад такий культовий і цікавий кузов як Дока - практичності в ньому нуль цілих і скількись там сотих. Машина створена з одним-єдиним призначенням - вивезти бригаду нерозбалуваних дорожніх працівників з шуфлями на ремонт ями. Намагання пристосувати Доку до інших життєвих потреб - сміх через сльози. Спробуйте запхати в доку мапєд або серфову дошку. Або ляжте в ній спати.

https://www.youtube.com/watch?v=IaqM8zUl04o
Б.А.Р

Пред.След.

Вернуться в Продаж, купівля автомобілей