!Так на що я попав?за шпонку на шестерні я в курсі завдяки форуму буду розбирати і першим ділом туди дивитись но цікавить вопрос що ще могло статись?невже клапанам гаплик чи коли ще заводится то може обійшлось збитим вприском?
!
!Так на що я попав?за шпонку на шестерні я в курсі завдяки форуму буду розбирати і першим ділом туди дивитись но цікавить вопрос що ще могло статись?невже клапанам гаплик чи коли ще заводится то може обійшлось збитим вприском?
!
завтра продовжим і побачим що там ще вилізе боком 
та що на ній стояло ще більш менш жива...тут один майстер підказав взяти нову шестерню посадити через алмазну шайбу а з тої сторони де друга лиска наварити ще один паз...а ні то міняти колінвал а це жопа
Підскажіть че буде смисел переробляти на TDI шестерню і що зробити щоб не колоти мотора
І ще наскільки повинен виступати вал колінвала а то щось його підозріло мало.Буду вдячний за поради!Найк писал(а):....интересно за алмазную шайбу,ставил ли кто?
)ремні нові Contitech.ролік Іna.Так виставив метки(точка в вигляді риски на маховику колінвала,штопор на ТВД і метка на розпредвалі яка стояла до мене і я ще ставив свою коли знімав ГРМ бо нажаль лінійки штопора немаю і виготовити таку точну вряд лі получется)натягнув ролік все по інструкції но метки на роліку лише за другий раз совпали.Все зібрав (ах да ще коли виставляв метки то знімав кришку розпредвала щоб глянути чи кулачки на першому ціліндрі направлені верх все як повину бути)поставив,заляв антифріз війшло десь коло 5,5 літрів.
форсунка чи всеж до клапанів досталось?Рискнув погазувати трохи все нормально обороти наберае мотор отзивчевий на педаль не тупить і стук пропадае на газах....походив побумав
рискнув проїхатись намотав коло біля гаража все нормально їде і тяга е скидаеш на холості і опять чути постукуваня...інтересно в чому причина
....так же нема зарядки від генератора і не робить тахометер но це я завтра ісправлю з електрикою дружу грішу на проводки або регулятор коли паяв мож перегрів хоча спеціально притуляв його до радіатора щоб не перегріти.Ще чути невеликий шелест від роліка може перетягнув але метки одна напротів одної тай натяжка ГРМ нормальна...що це може бути?
Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2