ніфіга не розумію в сучасній пісні...це не пісня, а вой кишечника 
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
ніфіга не розумію в сучасній пісні...це не пісня, а вой кишечника 

kds писал(а):
но,как освистали Юща и очень долго.......и продолжали во время его выступления,,,
А яки буклети вони мені подарували,я закоховся,коли це побачив,така краса!Я ,як мені здалося,ще і не бачив свою краіну в полному обсязі.
,залежни перед тим,коли треба голосувати і як.
Спасибо за ответ. А мовне питання я особисто перевірю, 12-го вересня їду на щорічний конгрес ветеранів Карибського басейну, в Маріуполь. Думаю, мачету брати не буду, візьму марокаси! 

Служив в оркестрі 1 рік, потім ще пів-року в піхоті, згадати є що. Як і всім, хто там був. Тому і збираємося, мало таких, хто разом служив, але вже на форумах здружилися, як і ми тут. Люди всі теж цікаві і неординарні, наприклад, Николай Овчаренко з Маріуполя, який організовує зустріч на берзі Азовського моря, Чемпіон Європи з передавання морзянки НОГОЮ!!! Дитячі заняття в радіогуртку спочатку пригодилися в арміі, а потім і в роботу. Буває, в скайп ввечері зайду до нього, а він на звязку з якимось африканським радіолюбитилем, або австралійським. 

церемонии откладывалось. Ждали
появления Президента Украины и его супруги. Cubano писал(а): Якби кожен казли отак десятину вкраденого вклав для потомків

kds писал(а):Лучше дальше не буду,бо много знаю.

kds писал(а):Да,гоблин и тут отличился.

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0