пол года назад, и только месяц назад клубень получил решение суда ) решал похожую проблему. На многих форумах этот ребус таки и не могли решить. У нас мент вписал тупо своего напарника, и указал как адрес проживания месное гаи. Прокуратура по этому вопросу - ноль реакции.
Romanoproddi писал(а):Дякую Стас. Але те, що мєнти не відповіли - то можна з цим в прокуратуру знову написати.
бюрократія. проти неї треба такими ж методами - засипаати папером. хай знають))
я то буду засипати. БО -
один засипле ще один і ще з 10 людей набереться і тоді будуть думати на майбутнє - а може дійсно не писати?? Людина ж зупинилась і поїхала зразу ...і знака того не видно.... і т.д.
Romanoproddi писал(а):ще питання - я напишу першу заяву в строк 10 днів - а далі чекати відповідь?? наприклад відповідь негативна - то який там далі строк подачі в прокуратуру і з судом я правильно?? треба добавляти матеріали попередніх переписок, щоб прийняли заяву??. я думаю подати в суд. поки розпишуть-то вже пройде місяців так 5. в мене одна справа 1 рік лежить там. а в той момент вести переписку з прокуратурою і ДАЙ
гена писал(а):пусть готовиться даишник к минимуму...неплное служебное соответствие
занимаемой должности![]()
С ув.Гена.
stas писал(а):гена писал(а):пусть готовиться даишник к минимуму...неплное служебное соответствие
занимаемой должности![]()
С ув.Гена.
Ага.... щас.... размечтался...
Еслиб было так просто...
но об этом мы просто

Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0