Хотели Украину без ющенко? получайте!

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Хотели Украину без ющенко? получайте!

Сообщение stas » 25 апр 2010, 15:43

гена
А по сути моего вопроса? Просто интересно, ты поддерживаешь яныка, а согласен ли ты с его последними поступками и действиями? И Прав ли, по твоему мнению КС в двух вопросах ?

и без воды пожалуйста. Для меня. :uch_tiv:
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение гена » 25 апр 2010, 16:41

Если смотреть по сути то "тетя с бубликом на голове" и "шилом бритый" сделали
все возможное для утраты экономического и политического суверенитета ИМХО.
Сделали все для дефолта. Пребывание ЧФ я лично не считаю "утратой суверенитета".
без него вы бы его потеряли намного больше... :uch_tiv:
Присутствие военных баз от дяди Сэма не считаются утратой суверенитета
начиная с Турции...где с конца 70-х годов стоят крылатые Першинги...
Мой личный суверенитет нарушен тройкой в Беловежской Пуще ИМХО. :uch_tiv:
С ув.Гена.
Дурак он и в Африке "начальник"
Дурака учить, что мертвого лечить! М. Норбеков
Т-4 ACV 2002г
гена
Аксакал

Модель и год выпуска машины: T-4. 2002
Тип двигателя и объем: ACV 2.5 TDJ

Сообщение stas » 25 апр 2010, 21:58

гена
Меня ответ не устроил... Я спрашивал про другое... :ne_ne_ne:
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Шкарпеткін » 26 апр 2010, 02:29

Гена, отношусь к Вашей алогичности как к диагнозу.
Доктор мі его теряем! (с)
Let it be
Шкарпеткін
Провокатор

Сообщение stas » 27 апр 2010, 12:05

КОРОЧЕ БЕСПРЕДЕЛ ПОЛНЫЙ!!!!!!

ПОРА ВАЛИТЬ БАНДИТСКУЮ И ПРОДАЖНУЮ ВЛАСТЬ !!!
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 27 апр 2010, 13:47

РОСІЯ ВИМАГАЄ НЕДОТОРКАННОСТІ СВОЇХ ПІДПРИЄМСТВ. Вимоги нової угоди
Вівторок, 27 квітня 2010, 11:31

Росія вимагає гарантування недоторканності своїх підприємств в Україні.

Про це йдеться в проекті угоди між урядами РФ і України, який наводить "Дзеркало тижня".

"Сторони в строк не пізніше __ 2010 укладуть угоду про розширення співпраці в газовій галузі, яка передбачає, в тому числі: Взаємодія суб'єктів господарювання Сторін на приватноправової основі", - йдеться в проекті міжнародної угоди.

На думку українських аналітиків, таким чином може бути реалізована схема "тихої" передачі управління української ГТС НАК "Нафтогаз України" "Газпрому" і безліч інших прихованих схем, пов'язаних з майновими та господарськими операціями.

Також угода передбачає гарантування Україною в односторонньому (!) порядку недоторканність власності господарюючих суб'єктів РФ, їх дочірніх підприємств та афільованих товариств, які діятимуть на території України.

"Це означає, що ці підприємства не нестимуть, відповідно до законів України, відповідальності своєю власністю або коштами", - зазначає видання.

Також угода передбачає створення спільного підприємства для здійснення купівлі і реалізації російського природного газу в Україні.

Угода також передбачає односторонню відмову української сторони від імунітету проти судового розгляду, попередніх заходів щодо забезпечення позовних вимог та виконання судових рішень.

Таким чином, Україна зобов'язується безапеляційно визнавати рішення будь-якого суду, наданого другою стороною, - зазначає видання.

Також в угоді РФ наполягає на тому, щоби російські органи тарифного регулювання погоджували і затверджували тарифи на транспортування нафти по українських магістральних нафтопроводах.

Крім спільної розробки тарифної ставки, проект угоди передбачає і контроль російських держорганів за українськими тарифами на транзит нафти. Проект міжнародної угоди передбачає «спільне узгодження величин тарифів на такі послуги відповідними уповноваженими органами держав Сторін в галузі тарифного регулювання".

Координацію діяльності щодо виконання даної угоди планується покласти на Міненергетики РФ і Держкорпорацію "Росатом" з російського боку, і Мінпаливенерго - з українського.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 27 апр 2010, 14:08

Ківалов і Головатий у Страсбурзі проголосували за ратифікацію угоди про ЧФ
proUA / 27.04.2010 12:44

За ратифікацію угоди про продовження оренди Севастополя проголосували депутати, які фізично були відсутні в Україні, передає «Українська правда».

Так, депутати-регіонали Сергій Ківалов і Сергій Головатий у вівторок зранку перебували в Страсбургу, де вони беруть участь у ПАРЄ.

Водночас їхні картки у Києві проголосували за ратифікацію угоди щодо пролонгації перебування ЧФ РФ в Криму.

Як відомо, за Конституцією депутати зобов’язані голосувати персонально.

Сергій Ківалов розсміявся у відповідь на запитання в Страсбургу, як так сталося, що він щойно голосував у Києві за ратифікацію угоди.

«Я секунду назад прилетів», - сказав Ківалов, усміхаючись.

За інформацією видання, Ківалов прибув до Страсбургу ще в понеділок.

Також залишився в Страсбургу Сергій Головатий, який бере участь у виборах на посаду судді Європейського суду з прав людини, що відбуваються також у вівторок.

Водночас група депутатів-регіоналів, в тому числі Іван Попеску, Юлія Новікова та Леонід Кожара, в понеділок вночі терміново повернулася до Києва зі Страсбургу для участі в ратифікації.

http://ua.proua.com/news/2010/04/27/124447.html
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Romanoproddi » 27 апр 2010, 19:45

stas писал(а):КОРОЧЕ БЕСПРЕДЕЛ ПОЛНЫЙ!!!!!!

ПОРА ВАЛИТЬ БАНДИТСКУЮ И ПРОДАЖНУЮ ВЛАСТЬ !!!

Стас, валити то одне....вже раз валили і що ми мали?? я до сих пір стидаюсь признатись, що був на Майдані, що в Луцьку один з тих, хто підняв людей на революцію. Стидаюсь, що ніс прапора перед усією колоною. стидаюсь тому, що мої і також твої надії не виправдались...... Того ж таки Кідалова і інших сук треба було зразу в день інавгурації вішати на деревах. а маємо що?? Правильно - ордени за заслуги, за працю і т.д. тим, хто всілякими методами заважав приходу демократії в Україні.
розчарований я.... але якщо треба - вила завжди під подушкою тримаю))) і готовий знову нести того ж прапора і агітувати людей не мовчати, не бути стадом, ягнятами, біомасою, продуктом зомбування і впливу ТБ.

Але....мені здається краще валити звідси - собі дешевше буде.....
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение kds » 27 апр 2010, 19:47

Хорошо и чесно ответил... :uch_tiv: уважуха!
Т-4 чистый пассажир.ААВ 2,4Д. 94г.в.

Скайп dronho1
kds

Сообщение stas » 27 апр 2010, 19:50

Romanoproddi
Я не був на Майдані, але не стидаюся, що возив на машині помаранчеві стрічки!

Вже багато раз звучала теза, що люди не стільки підтримували Юща і Тімоху, скільки ЖАДАЛИ ЗМІН!!! А помаранчеві, були просто найкращі з найгірших... І то, що вийшло не так як мало-би бути - це із-за того, що ми зняли з контролю владу...
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 27 апр 2010, 19:52

Romanoproddi писал(а):...Того ж таки Кідалова і інших сук треба було зразу в день інавгурації вішати на деревах. а маємо що?? Правильно - ордени за заслуги, за працю і т.д. тим, хто всілякими методами заважав приходу демократії в Україні.

Знайди пост Шкарпеткина про це. Мені ДУЖЕ сподобалося, як він таку саму претензію від мене прокоментував !
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 27 апр 2010, 19:57

Romanoproddi писал(а):... і готовий знову нести того ж прапора і агітувати людей не мовчати, не бути стадом, ягнятами, біомасою, продуктом зомбування і впливу ТБ.

:JC_JC_goodpost: :co_ol:

А чого тоді пишеш, що тобі стидно ?

Romanoproddi писал(а):Але....мені здається краще валити звідси - собі дешевше буде.....

Один з варіантів... Але не вихід... Якщо усі виїдуть, тоді вже не буде куди вертатися... Краще кривдників НА ВИЛА !
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Мановар » 27 апр 2010, 21:26

Тільки якщо зметем цю владу під косу тоді щось змінится, може не для нас так для наших дітей точно, я готовий. Сокиру ще дід починав точити, а я тепер підгострю...
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
T-4 2.4D AJA 1998р. long violet traktor
Нет машины лучше в мире, чем Фольксваген Т4
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Мановар
Салогриз

Модель и год выпуска машины: T4, 1998р
Тип двигателя и объем: 2.4D AJA

Сообщение stas » 27 апр 2010, 21:50

stas писал(а):
Romanoproddi писал(а):...Того ж таки Кідалова і інших сук треба було зразу в день інавгурації вішати на деревах. а маємо що?? Правильно - ордени за заслуги, за працю і т.д. тим, хто всілякими методами заважав приходу демократії в Україні.

Знайди пост Шкарпеткина про це. Мені ДУЖЕ сподобалося, як він таку саму претензію від мене прокоментував !

-------------

Шкарпеткін писал(а):
stas писал(а):Шкарпеткін
Все понимаю, но сегодня вспомнил орден кивалову... :ne_vi_del: Ну не понимаю... И стараюсь не думать.... а то крыша поедет...

И Я этого простить не могу, но учти не ты не я не знаем что такое платить за гребаное президентство когда твои яйца в тисках а рядом эта больная с винутым сердцем зажигает.

Я думаю если он не уничтожил олигархат донецкий значит не хотел превратить украину в Быдляндию, напомнить тебе историю с Ходорковским? Все не так просто,

я вчера возил одного пи.дора (гомосексуалиста) из секретариата президентаон юльок, так я тебе скажу что у него даже вертикаль власти работает на Юльку.. ему просто ненакого опереться, его украинские интересы никто не поддерживает , вот в чем беда, вокруг кишит презирающая все украинское жидва..
Поетому я и говорю что ультра наци типа Тягныбок это единственный кто будет толкать законопроекты о запрете жыдам служит на госслужбе!

viewtopic.php?f=13&t=684&p=16252&hilit=%D1%8E%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE#p16252
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 27 апр 2010, 22:40

Мы от этого не далеко...

Кара за неверие в спецслужбы

Редактор СМИ, не подчинившийся требованию ФСБ убрать с сайта публикацию, может быть арестован на 15 суток. Такая санкция предусмотрена в правительственном законопроекте

Алекcей Никольский
Вера Холмогорова
Ведомости

27.04.2010, 75 (2593)

В субботу в Госдуму правительством были внесены разработанные ФСБ поправки в Кодекс об административных правонарушениях (КоАП) и закон о ФСБ, которые устанавливают новые полномочия для сотрудников спецслужбы. ФСБ получит право объявлять гражданину представление наподобие прокурорского о необходимости устранения причин для угроз безопасности России. Дополнен закон и новой статьей 13 прим, где такое представление в отношении как граждан, так и госорганов и организаций всех видов именуется мерой спецпрофилактики.

Право объявлять представления в адрес госорганов и организаций было у ФСБ и ранее. А чтобы они были действенными, в ст. 19.3 КоАП внесена поправка, по которой за неповиновение законным распоряжениям сотрудников ФСБ гражданина можно оштрафовать от 500 до 1000 руб. или арестовать до 15 суток, должностных лиц оштрафовать от 1000 до 3000 руб., а юридических лиц — от 10 000 до 50 000 руб.

В пояснительной записке говорится, что необходимость придания чекистам этих прав вызвана ростом числа преступлений экстремистской направленности и активности молодежных радикальных организаций, а также тем, что «отдельные СМИ» открыто способствуют утверждению культа насилия и «неверию в способность государства защитить граждан, фактически вовлекая молодежь» в экстремистскую деятельность.

По словам высокопоставленного единоросса, на представления ФСБ прежде особо не реагировали. Административная ответственность за неповиновение действует для милиции и ФСКН, ФСБ просто уравнивают с ними в правах.

Теперь сотрудник ФСБ сможет требовать от гражданина, в частности руководителя СМИ или чиновника, выполнения требований под угрозой штрафа или ареста. Требованиями может стать прекращение публикаций, помогающих экстремистам, или сведений, не являющихся секретными, но публикация которых нежелательна, говорит источник, близкий к ФСБ.

По словам шеф-редактора «Новой газеты» Сергея Соколова, полномочий у ФСБ и так хватает, а неверие в государство формируют не СМИ, а сама ФСБ, когда не может предотвратить теракты. По мнению Андрея Солдатова из центра «Агентура», теперь журналисты и политические активисты, которые не понравились ФСБ, не смогут проигнорировать неофициальные вызовы на профилактические собеседования, для усиления давления на них поправки и придуманы.

http://www.vedomosti.ru/newspaper/article/2010/04/27/232563
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение гена » 28 апр 2010, 00:09

Мда....а кто проплатил полит. шоу в ВР? :-) :bra_vo:
С ув.Гена.
Т-4 ACV 2002г
гена
Аксакал

Сообщение гена » 28 апр 2010, 10:05

А где мнения- коментарии по вчерашней драке-безпределе в стенах
парламента :-) :bra_vo: Европа похоже в шоке от "таких демократов" :-)
С ув.Гена.
Т-4 ACV 2002г
гена
Аксакал

Сообщение Romanoproddi » 28 апр 2010, 10:20

гена писал(а):А где мнения- коментарии по вчерашней драке-безпределе в стенах
С ув.Гена.

мнение тут одно - війна може бути...народ сильно оздоблений за 50 днів влади, що буде якщо ті підорги 5 років пропрацюють???
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение гена » 28 апр 2010, 10:22

Romanoproddi писал(а):
гена писал(а):А где мнения- коментарии по вчерашней драке-безпределе в стенах
С ув.Гена.

мнение тут одно - війна може бути...народ сильно оздоблений за 50 днів влади, що буде якщо ті підорги 5 років пропрацюють???

И кто с кем будет воевать...и чем и за сколько? :-) :bra_vo:
C ув.Гена.
Т-4 ACV 2002г
гена
Аксакал

Сообщение Romanoproddi » 28 апр 2010, 10:27

кто скем - народ з владою.
чим? - вилами, сокирами, криком, рукопашною або і до зброї дійде.
За скільки? - тут питання не в грошах. Або навіть і в них, але не про проплату йде мова. За бабло скоріше прибічники ПР стоять на Майдані. Помаранчева Україна стоїть на вулиці за ідею, за життя.
Чи може скажеш що ні??. Хай та Юлька кончана, хай Ющенко баран АЛЕ - вони ніколи не забирали в людей те, що люди мають.
Звичайно вони і нічого не дадуть. АЛЕ - І ваші регіони також ніхіра не дадуть, а забирати вже починають.
В тому числі різного роду податки, проплати, бєспрєдєл мєнтовський вже почався, прокурорський, свободи слова нема.!!!!!!!!!!!!

а юлька між іншим за період свого правління тиск на підприємців не робила.

п.с. Я підприємця зараз закриваю. манав платити Азарову в карман свої податки, один х вони не дійдуть до простонародія мої гроші.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі