Romanoproddi » 02 май 2010, 12:44
не знав куда вписати, але для мене то хохма. я просто випав в осад після такого))).
Кароче їду я в цей четвер вночі на Хмельницький, на базар. і перед Тернополем в якомусь селі мєнт вилітає з кущів з фарою в 3 години ночі!!!. ну я зупинився, хоча підстав на те не було. ось мій діалог
- Доброї ночі, бу-бу-бу ви перевищили швидкість і т.д.
- так, швидкість не моя. Щото за фен?? голову ним сушити?
- ідемо в машину.
-Я в машину не піду, але вийти вийду. Спочатку тільки поясніть, як Ви спромоглися зробити стільки порушень. А саме - машина стоїть в кущах, не на дорозі, не освітлюється. Найблища лампочка від машини 60-ти ватка знаходиться на відстанні 50 метрів. і взагалі, то не моя швидкість.
- вот 3 години 34 хвилини.
- Ну і шо?? в мене показує 3 год 38 хвилин і на бортовому комп*ютері показує 45 км/год швидкість і 5 свідків в машині.
далі розмова продовжилась біля його машини. там ми сцепились не на шутку. Він віддав документи своєму напарнику, якй і почав заповняти протокол. і тут почалось
- і звідки ви такі розумні беретесь - каже він до мене
- як це звідки?? розказати вам, як працівник медицини?? від запліднення яйцеклітини, до розподілу хромосом і розвитку зародка?? можу навіть наочно показати, як перерізається пуповина. накази №111 і №466 чому не виконуються? чому машина не на дорозі?
- ТАК ЯК Я БУДУ СТОЯТИ НА ДОРОЗІ, ТО Я Ж НІКОГО НЕ ЗЛОВЛЮ!! - (я випав в осадок. вот тупий)))
- так, давацте листок форматом А4
- Нашо? нема такого.
-Як нема? я чьо маю на тих двох рядках пояснення писати?? Листка бігом.
-Для розумних людей і двох рядків достатньо.
_то це шо я не розумний?? Сєржант, не треба мене життю вчити, я маю дві вищі освіти, і наголошую ще раз йому так - СЄРЖАНТ.)))
- а шо?? якщо 2 вищі освіти то розумний?
- Не знаю чи розумний, но на дорозі з палкою з таким не стоять.
і в догонку кажу таке йому - "знаєш чому я зупинився?? хоча я міг не зупинятись. Вулиця не освітлена, машини нема. А зупинився тому, що видали наказ, що можна стріляти на пораженіє. Тоякщо є дурні,які серед ночі в глухомі селі ловлять на фару - то найдуться і такі, що стрілятимуть по машині, а в мене 5 людей крім мене в машині"
і тут йому вривається терпець. він вириває документи в свого коллєги і віддає їх мені і каже - "Щасливої дороги водій, світ круглий, ще зустрінемось."
Я офігєл. перепитав разів 3 чи можу я їхати, подивився - протокол не заповнений, тільки почав писати, але нічого ще не вписав і зі словами " ну да, світ круглий. де Тернопіль а де Луцьк". побажав і їм не хворіти.
lpg-service.com.ua