Модераторы: Чивас, stas, Мановар

crayfish писал(а):Хотів би побачити

crayfish писал(а):Хотів би побачити як вони так будуть паркуватись на горбатій бруківці з рельсами, які виступають на 5 см вгору...

crayfish писал(а):Хотів би побачити як вони так будуть паркуватись на горбатій бруківці з рельсами, які виступають на 5 см вгору...
особливо на Городоцькій 

Шкарпеткін писал(а):хлопці де Вас понавизбірали, тут таке кацапяче лігво було а тепер шо мені се видить?
Слава Україні!

carmus писал(а):Вадя загубився вже в своїх поглядах....не знає до кого податися![]()

Or4ik писал(а):crayfish писал(а):Хотів би побачити як вони так будуть паркуватись на горбатій бруківці з рельсами, які виступають на 5 см вгору...
за останніми підрахунками на Городоцькій перепади в 10 см![]()

Romanoproddi писал(а):Шкарпеткін писал(а):хлопці де Вас понавизбірали, тут таке кацапяче лігво було а тепер шо мені се видить?
Слава Україні!
Слава в натурі))
шо є з тобоу?? ти шо ото сє закинеш якусь хразечку і з хворума ото як той Вуйко з конопель - знову в льон. бо я шось ото сє був не ввидів, шо то ти ото сє нашкрєбав
.. Я знаю шо у вас такої говіркі немає, нахера суржик паплюжиш??
ненавиджу коли українців так називають... 
Or4ik писал(а):за останніми підрахунками на Городоцькій перепади в 10 см![]()

Or4ik писал(а):добре що радий...![]()
а от "хохли" - це нехорошо...ненавиджу коли українців так називають...

оттуда и хохол(прическа)

та-та-та!!! ото сє тілько збиравсь був написати )))
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1