leshiy_40 писал(а):я вже десь писав, що згідн ПДР сигнал повороту подається від 100 до 150 м. ось витримайте ту відстань і зупиніться. Побачите на скільки легше розмовляти з одним на такій відстані від патрульного авто(один обовязково мусить находитись біля авто).
да?? вчора той підорг пішов до себе в машину. я за ним. він попросив. думав я що він змилується і ніфіга не дасть. але бачу пише - я розвертаюсь і іду до машини.
він:
-Де ви живете?
-Шо в школі читати не вчили? - відповідаю я - Там в тех паспорті все написано
-Ну ви можете прописані буди тут, а жити Бог-зна де.
- Ну тоді пишіть - живу в Кончі - Заспі

, чи Ви думаєте раз на В3 Пассаті то не можу?? я шифруюсь. часи помінялись. щоб не убрали мене
і пішов в машину.
Воно написало всі папери і сігналить мені

фарами моргає - мол іди до нього. япросто дууууже поспішав. і бачу воно не йде підхожу і кажу
- я, шановний не зобов*язаний підходити до вашої колимаги. це раз. друге - я не дєвочка льогкого повєдєнія. і в третіх - Невже важко пройтися? чи боїмося пару кілограм на пузі втратити???

а ти кажеш хай 150 метрів пройдеться.
Базарю - так і було як описано. коли протокол не пишуть, або пропонують за ремня чи якесь попередження - то я нормальний. но коли бачу шо пишуть постанову - ппц мєнтам. я маю право на все - На оголошення своєї думки!!! право на свободу слова!!! а воно - на державній посаді. і талон мені пробивати буде тільки тоді, коли це Суд дозволить і визнає мене правопорушником, а не прапор 3 10-ма класами хутірської школи, де один вчитель і він і прво викладає і уроки фізики і математики і т.д. і т.п.
я йому це також казав. хамив я блян. а шо падєлаєш