помогите по юридическому вопросу

Посилання на юридичні сайти.

Модераторы: stas, Мановар

Правила форума
Реклама запрещена

Re: помогите по юридическому вопросу

Сообщение leshiy_40 » 17 авг 2010, 23:12

Romanoproddi

Що починаеш боятися???-не хороший початок. Заяви потрібно писати, але не носити а відправляти поштою(рекомендованим листом, з повідомленням про вручення). Результат буде обов"язково, повір. Може не зразу, але буде. Оскаржуй неправомірні дії, а там хай розбираються. (боротись потрібно, друже, боротись)

"Все що не вбиває, робить нас тільки сильнішими"
Удачі!!! Я з тобою.
Хто зрозумів життя - той не поспішає.
дописи написані язИком окупанта вважаються другорядними
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Romanoproddi » 17 авг 2010, 23:17

я нікого не боюся!!!! я тільки боюся Господа-Бога!!.

просто в мене нема часу на тих долбо...обів :de_vil: це ж напиши заяву - занеси. подивись на харі (мордяки, пащеки, писки, борщехлюбки) тих курв що сидять в канцелярії і піські чешуть.
далі прийдеш на суд. а той п. при гплстуку зробить рожу паумнєй і всерівно винесе в сторону мєнтозаврів рішення. а потім я щей маю до тих 260 грн ( якщо суд не більше дасть) доплатити ще 30 грн за виконавчу службу. і в ітогє - 300 грн як водою змило.

щоб в тих підорів- мєнтв діти бля на таку зарпалту жили ( 300 грн) і тільки на Анальгін з Дімедролом їх і вистачало
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение leshiy_40 » 17 авг 2010, 23:20

Romanoproddi

Оскаржуй неправомірні дії, а там хай розбираються, відправляти поштою(рекомендованим листом, з повідомленням про вручення)
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Romanoproddi » 17 авг 2010, 23:21

я по-іншому зроблю. я його ізнасілую :-) drink krovat sex sex sex :ohot_nik: :pa_la_ch:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение leshiy_40 » 17 авг 2010, 23:26

це буде зайве, а записати до полусмерті :co_ol: (замість того, щоб людям пакості робить(мєнт) буде у всі інстанції пояснюючі розписувати) :ya_hoo_oo:
А як так буде робити кожен, ну чи багато нас, то на дорогах їх поубавиться.
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Romanoproddi » 17 авг 2010, 23:29

leshiy_40 писал(а):це буде зайве, а записати до полусмерті :co_ol: (замість того, щоб людям пакості робить(мєнт) буде у всі інстанції пояснюючі розписувати) :ya_hoo_oo:

ага і пікати мене на кожному кроці. якби я поміняв лобовуху- то ще так.
а я ж пишу - ізнасілую. він лікуэться в мого харошого знайомого-уролога. я вже договорився. на днях згвалтуэ його шоколадку без мила. по 10 хвилин масажу простати. він запам*ятаэ цей день. тепер він стане "мусчінкой" :-) :-)
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение leshiy_40 » 17 авг 2010, 23:32

як уміло запишеш, то голову від тебе точно буде вернути(провірено, але це справа не одного дня)
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Romanoproddi » 17 авг 2010, 23:35

а в мене на то часу нема.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение leshiy_40 » 17 авг 2010, 23:39

немає часу себе захищати??? Щось тут не чисте.

Скоріш за все в тебе немає даних про дайца, а немає інфи, то немає на кого писати.
Тоді цей раз пропусти, а до другого підготовся як слід.

Якщо цікаво, то буду писати дальше. А як ні то... :-(
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение Romanoproddi » 17 авг 2010, 23:42

да все в мене є. повторюсь - я два дня відїздив підряд. в мене залишилось 2 тижні до весілля. в мене і без того куча проблем. завтра на ніч іду. а ще треба камінь застелити на заєзд. ворота поставити. порога доробити. товар завезти. кабана заколоти. з хазяйками домовитись. і т.д. і т.п.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение leshiy_40 » 17 авг 2010, 23:45

дааа...!!! а після весілля взагалі часу не буде. :uch_tiv:

іду спати, як цікаво про тему буде то пиши в лічку :uch_tiv: :ze_va_et:
leshiy_40
_Кістяк форуму

Сообщение stas » 18 авг 2010, 11:34

Romanoproddi писал(а):не понесу я заяву не в Суд не в прокуратуру а тим більше в Гаї ::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk: - а там може здохну..... або накінець-то візьмемось за вила :de_vil:

Без образ.... З таким відношенням... здохнеш.... :ny_tik:

Якщо такі як ми нам не допоможемо... А по поводу ментяри....

Ніхто не заважає справжнім друзям постраждалих розвалити черепа тим ментам...
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение stas » 18 авг 2010, 11:35

Romanoproddi писал(а):забув головне!!!! тепер ті казли звертають всю вину на нас - що ми не догледіли, що санітарка не довела!!! це ппц. нам його шо ловити? і взагалі - яке ти мав право на території лікувального закладу когось там толкати??? може в нього кардіостимулятор в серці стоїть?? для прикладу.
або взагалі ребра поломані і ще й попробивали легені ті ребра - а ти казли гнойний толкнув і всьо...нєту чяловєка.

сцуко - вчора одного мєнта полічили - 10 мл магензії в жопу запіндюрили. воно зі СШМД вилетіло пулею. пече ж вона собака і болить :de_vil:

І що ви як медики зробили !!??? Подали офіційне звернення в прокуратуру !? Офіційне !!???
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 18 авг 2010, 11:39

leshiy_40 писал(а):Romanoproddi

Оскаржуй неправомірні дії, а там хай розбираються, відправляти поштою(рекомендованим листом, з повідомленням про вручення)

:co_ol:
6 грн за лист...

Я навіть на знаки почав писати...

Єдине ДУЖЕ ШКОДА, що я ОДИН .... Всі решта (з нашого форуму) краще затягнуть ручник, витягнуть усі документи мусору, сядуть до нього в машину, дадуть гроші а потім дзвонять мені або калякають на форумі, чи мав він право таке робити і що типу ну і "х. з ним... не буду я на нього писати..."
Тому вони і борзіють !!!
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 18 авг 2010, 11:41

leshiy_40 писал(а):як уміло запишеш, то голову від тебе точно буде вернути(провірено, але це справа не одного дня)

Було таке... Навіть не писам в висказав йому усе у харю.... відтоді саме відвертався або проводив сумним поглядом....
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение stas » 18 авг 2010, 11:43

Даааааа... накалякав я....

Romanoproddi писал(а):да все в мене є. повторюсь - я два дня відїздив підряд. в мене залишилось 2 тижні до весілля. в мене і без того куча проблем. завтра на ніч іду. а ще треба камінь застелити на заєзд. ворота поставити. порога доробити. товар завезти. кабана заколоти. з хазяйками домовитись. і т.д. і т.п.

Останне...
немає часу кинути лист.... !??? :ne_vi_del:
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение Romanoproddi » 18 авг 2010, 11:48

да ладно. во написав. зараз скину. читайте. оцінюйте. :-) :-) :-) хоча впадло зараз їхати в другий кінець міста
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Romanoproddi » 18 авг 2010, 11:53

Луцькому
Міськрайонному суду
Волинської області
43000 м.Луцьк, вул.. Л.Українки, 24
Позивач: Пахан Калян Районович :-)
Місце проживання: Троєщина нах :ras_pal_cov_ka:
падєзд номер 5. або в падвалє внатурє бля :dra_chun:
Відповідач: ДПС ДАІ УМВС України у
Волинській області
Місцезнаходження: м. Луцьк, вул.. Залізнична, 15
Відповідач- 2: Інспектор ДПС ВДПС з обслуговування м. Луцька прапорщик міліції
Сидорук Микола Васильович
Місцезнаходження: м. Луцьк, вул.. Залізнична, 15
Від сплати державного мита звільнений на підставі ст..288 КУпАП
Адміністративна позовна заява
Про визнання незаконною та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення правил дорожнього руху України, закриття провадження по справі про адміністративне правопорушення
Постановою АС 130741 ( яку мені інспектор не видав на руки) по справі про адміністративне правопорушення інспектора ДПС ВДПС з обслуговування м. Луцька від 08.08,2010 року на мене накладено адміністративне стягнення по ст. 122 ч.1 КУ пАП в розмірі 260 ( двісті шістдесят) гривень.( зі слів інспектора, оскільки постанови я не маю)
Відповідно до оскаржу вальної постанови, я Пахан Калян Районович 08.08,2010 керуючи автомобілем Фольксваген – Пассат. Дн. АС БРАТВА АТ, проїхав регульоване перехрестя віл. Соборності – Чорновола прямо зі смуги, яка дозволяє рух тільки ліворуч – не виконав вимогу дорожнього знаку 5.16 «Напрям рузху по смугах».

-1-
Згідно ст. 9 КУпАП адміністративним правопорушенням визнається протиправна, винна (умисна або необережна) дія чи бездіяльність, яка посягає на громадський порядок, власність, права і свободи громадян, на встановлений порядок управління і за яку законом передбачено адміністративну відповідальність.

Я,Пахан Калян Районович, громадянин України. 8,04,1986 р.н., проживаю в ....... Працюю на Луцькій станції швидкої медичної допомоги фельдшером виїзної бригади.
Рухався Автомобілем Фолксваген-Пассат д.н ..... по вул.. Соборності. В середньому ряду, який дозволяє рух прямо згідно дорожнього знаку 5.16 «Рух по смугам». Доїжджаючи до перехрестя вулиць Соборності – Чорновола за 30-40 метрів до перехрестя змушений був перестроїтись в ліву смугу, оскільки з правої смуги в середню, в якій рухався я, почало різко виїжджати маршрутне таксі «Богдан - А1445» синього кольору. Тим самим змусило мене прийняти міри для уникнення ДТП. Я вирішив обрати такий маневр, оскільки маршрутне таксі має протяжність 10 метрів і різке гальмування мого транспортного засобу не змогло б уникнути аварійної ситуації і ДТП відповідно.
В лівій смузі на момент моєї різкої зміни маневру не було транспортних засобів. В моєму автомобілі знаходилось ще крім мене два пасажира –реальна діваха :-) ( сиділа спереду на правому сидінні) і реальний пацан :-) ( знаходився на задньому сидінні).
Керуючись Правилами дорожнього руху, пунктами:
2.3. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій зобов'язаний:
б) бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за правильністю розміщення та кріплення вантажу, технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування цим засобом у дорозі;
д) не створювати своїми діями загрози безпеці дорожнього руху; { Пункт 2.3 доповнено підпунктом "д" згідно з Постановою КМ N 263 ( 263-2007-п ) від 21.02.2007 }

-2-
А також керуючись пунктом 2.14. ПДР Водій має право:
е) відступати від вимог законодавства в умовах дії непереборної сили або коли іншими засобами неможливо запобігти власній загибелі чи каліцтву громадян.
Відповідно я змушений був відступити від вимог ПДР вимога дорожнього знаку 5.16 2Рух по смугам» для уникнення ДТП.
Після цього я був зупинений інспектором Сидоруком Миколою Васильовичем і на мої пояснення він відповів що нічого з вищеописаного не бачив і запросив пройти до автомобіля.
Після цього склав протокол про адмін. Порушення АС1№ 027 801. І вписав в протокол номер постанови АС№ 130741 ( копію постанови мені не видав).
Також інспектор відмовився вписати в протокол свідків, що рухались зі мною діваху. та реального пацана Порушуючи ст. 256 ч.2 КУпАП
Відповідно до ст. 50 ЦПК свідком може бути кожна особа, якій відомі будь-які обставини, що стосуються справи
Інспектор Сидорук М.В. не роз*яснив мені зміст і значення ст. 63 Конституції України та ст. 268 КУпАП, я тільки підписався, що мені повідомлено про розгляд справи.

Інспектор Сидорук М.В. при складанні протоколу і винесенню постанови порушив:
1. Інструкцію з оформлення матеріалів про адмінпорушення, а саме пункт 2.6. підпункт 5 «середньомісячний заробіток або інші доходи особи,
яка вчинила правопорушення;» моя заробітна плата в місяць складає 913 грн ( дев*ятсот тринадцять гривень) довідку про заробітню плату предяставлю під час судового засідання.
2. Порушив Інструкцію з оформлення матеріалів про адмінпорушення
пункт 2.6. підпункт 9 У випадках, передбачених КУпАП ( 80731-10, 80732-10 ), до протоколу вносяться прізвища, ім'я та по батькові двох свідків
правопорушення, адреси їх місця проживання, а також ставляться
підписи свідків.

-3-
Також прошу взяти до уваги, що постанова і протокол про адмінправопорушення не мають мокрої печатки установи, яка видала ці документи, а також не мають ніяких елементів захисту документу, що піддає сумнівам легітимності і законності протоколу і постанови про адмінправопорушення.
Виходячи з вищевикладеного, вважаю постанову та протокол про адміністративне правопорушення незаконними та винесеними з грубими порушеннями адміністративно-процесуального законодавства, а також такою, що підлягає скасуванню.
Відповідно до ч.5 ст. 288 КУаАП, особа, яка оскаржує постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
На підставі викладеного, керуючись ст..ст. 287, 288, 289, 247 п.1 КУпАП-

Прошу:
1. Постанову АС130741 від 08.08.2010 року про накладення на мене Реального пацана внатурі :ras_pal_cov_ka: адміністративного стягнення згідно ст.. 122 ч.1 КУпАП в розмірі 260 (двісті шістдесят) гривень визнати незаконною, та скасувати останню.
2. Провадження по адміністративній справі – закрити, відповідно до п1 ст.247 КУпАП у зв*язку з відсутністю в моїх діях складу адміністративного правопорушення.
3. Викликати на судове засідання свідків ....., що проживає ............ і ........
4. ДОДАТОК:
1.копія протоколу
2.копія свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу
3.копія позовної заяви і додатків для відповідача.

18.08.2010

-4-
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение stas » 18 авг 2010, 12:05

Romanoproddi
Теперь прокуратура, СВБ, Обл-мусарня...

И не тяни !!! :de_vil: