Модераторы: Чивас, stas, Мановар

В кутку собачата підростають і повно всяких позитивів... - велосипеди, вудочки,приймачі, станки(самі необхідні), інструмент... друзі заходять, краєвид з вікна іще той!!!, довго перераховувати. 
все завішено ключами, дротами, лампами і т.д. і т.п. шкафами. а в попередньому гаражі де я раніше жив - то біли. але то не я.
то до мене. там один плакат тільки був. вся шпана з вулиці приходила анатомію вчити 
так що "ВВ-Бус.юа - стимулює до життя."leshiy_40 писал(а):В мене гараж при хаті. Сухо, тепло(зимою), свіжо літом(кандюк стоїть), інет там-же(звітки і строчу) і взагалі все Гуд.В кутку собачата підростають і повно всяких позитивів... - велосипеди, вудочки,приймачі, станки(самі необхідні), інструмент... друзі заходять, краєвид з вікна іще той!!!, довго перераховувати.
живи в гаражі...Мановар писал(а):leshiy_40 писал(а):В мене гараж при хаті. Сухо, тепло(зимою), свіжо літом(кандюк стоїть), інет там-же(звітки і строчу) і взагалі все Гуд.В кутку собачата підростають і повно всяких позитивів... - велосипеди, вудочки,приймачі, станки(самі необхідні), інструмент... друзі заходять, краєвид з вікна іще той!!!, довго перераховувати.
Круто..нашо тобі хата?живи в гаражі...
п.с. я тоже так мрію

kds писал(а):ворота как делал,покажи.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2