партии так его и нету
С ув.Гена.
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
samos писал(а):Моральную неустойку содрал?
Мановар писал(а):перезувся в зиму
vizit-3 писал(а):ну ты- ладно, валянки натянул и в путь, а бусику резину поменять?
Вот это ЙоПсЬ......... Не, я в этот клуб не хочу......
Мне в Нашем лучше!!!
) Купив байду, якусь. Заливати чи ні???

leshiy_40 писал(а):Радіатор потік(чомусь) Купив байду, якусь. Заливати чи ні???
если радиатор под замену
если у вас пальцы не веером и денег куры не клюют

Romanoproddi писал(а):Леший - в мене десь валявся радіатор пічки з Жиуля. гляну - якщо є відам. якщо нема - то в знайомого лежить з Гольфа 1 чи 2-ого радіатор. нормальний. перетру з ним. думаю за 10 у.о. віддасть
Леший, уточни!!!!(может и правда- печурка?
)
колбасный хвост с ниткой....
Кстати--- "Трешки"--- кто подскажет: низ спинки прямой или дугообразный? Сдается мне моя "Рыжая Sony" лес возила или трубы.... 
неділя, свято велике, атобі не терпиться машину крутити 
leshiy_40 писал(а):trabant
Да не підлізеш. Все почалося з того, що поміняв тосол. (до того теж був тосол але з водою) Буду пробавати різні варіанти. Як вилічу напишу.
Romanoproddi писал(а):а йопаматьнеділя, свято велике, атобі не терпиться машину крутити
На свято люди вiдпочивають, одержують задоволеня!!!!
Чи можу я собi, улюбленому, вiдмовити поколупатися зi своэю цяцькою, замiсть настогидлого телека?
Задоволення- море!!!( я ж не жiнку вигулював...
ото- робота!!!
ще й расходи
)vizit-3 писал(а):Друже! На свято люди вiдпочивають, одержують задоволеня!!!! Чи можу я собi, улюбленому, вiдмовити поколупатися зi своэю цяцькою, замiсть настогидлого телека? Задоволення- море!!!( я ж не жiнку вигулював... ото- робота!!! ще й расходи )
Але бувають винятки. (якщо ти іншого віросповідання)Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 19