не умничай![]()
![]()
причем тут ето. Вот скажи шаровые, пружыны тоже берешь по неоригиналу?? На сколько пробега хватит??
Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык
не умничай![]()
![]()
все воно йде не змазане. так що можна і оригінал помазати і неоригінал і ходити буде довго і нудно що те, що інше. тільки звичайно є неоригінал китайський, харковсько-подвальний, польський і т.д.
Romanoproddi писал(а):я брав по оригіналу. куйня.все воно йде не змазане. так що можна і оригінал помазати і неоригінал і ходити буде довго і нудно що те, що інше. тільки звичайно є неоригінал китайський, харковсько-подвальний, польський і т.д.
ти не сприймай що тут хтось на тебе наїхати хоче. просто клієнт зараз такий пішов що любить домахатись до всього![]()
то є бізнес. мусиш терпіти.
в мене так само фари б-у приїжджали купувати. оригінал б-у Пассатовська 300 грн коштувала в мене. але шкода народу таке бабло і йшли купували Китай за 80 грн. але потім приїжджали і брали те б-у. так як китай на місяць хватало.
карочє не будем о грустном. ти мені краще скажи, номерів я не маю, скільки буде коштувати на
Passat Syncro 1990 р.в. G60 4x4
1. втулки стабілізатора 4 шт.
2. сайлентблоки задніх ричагів. там є сайленти як збоку ричага так і ті що в балку вганяються.
сайленти ексцентричні. за допомогою них і робиться розвал-сходження задніх коліс.
3. подушка опори мотора та що справа під капотом. сама вЕЛИКА.

или себе
Собрался в "эмиграцию"? 

Or4ik писал(а):Sergey11
запчастини тільки до Фольксвагенів чи на інші марки теж?

Сергей Вишнёвый писал(а):1j0 907 660 b - цена?
Aleksey писал(а):Замок правой пасажирской двери? Если есть сколько стоит?
Romanoproddi писал(а):дякую. думаю ставити ці сайленти по 15 євро.
вони без ексцентрика.
я правильно зрозумів в ПП - що без ексцентрика не виготовляють??
Вернуться в Запчастини: Що? Де? Скільки?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4