думаю цінителям раритетів буде корисна даного роду інформація ...(авто з сайтів продажу не викладати!)
п.с. викладати в формі "фото" а за інформацією про місце знаходження вже особисто
п.п.с. надіюсь мене ніхто не буде бити за створення цієї теми

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Or4ik писал(а):Пропоную тут викладати (кому не важко) фото автомобілів та бусів всіх (можна не VAG) марок і класів (старих, вбитих, і т.д.) які знаходяться на подвір'ях, в гаражах, може в сусіда завалялось чи десь просто гниють і не використовуються власниками .... можливо продаються, можливо без документів ...
думаю цінителям раритетів буде корисна даного роду інформація ...(авто з сайтів продажу не викладати!)
п.с. викладати в формі "фото" а за інформацією про місце знаходження вже особисто![]()
п.п.с. надіюсь мене ніхто не буде бити за створення цієї теми

.... всяке буває .... може хтось купить рідкісне авто а йому запчастини треба звідкись взяти ... от такі штуки і поможуть .... бо в неті одні бариги ... а десь за "пиво" можна те саме взяти... 
Or4ik писал(а):Мановар
може таунус? .... а на фото гранада

в мене така була, але біленька 
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
я видел он и раньше продавался, а сейчас опять закинули!! может интересно? http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_4016935.html

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5Or4ik писал(а):byldozer
на продажу?

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0