заздалегідь буду вдячний 
з мене

заздалегідь буду вдячний 

я заходив на сайт бортовик і навіть вже вибрав модель multitronics VG1031GPL ,але проблема в тому,що фішка для підключки до компа машини має бути кругла,а бортовик має фішку у виді трапеції.тепер треба шукати хорошого електрика,щоб нормально підключив.я думав,що хтось можливо стикався з подібною проблемою і дасть добру пораду. 
гаврон писал(а):всім привітя заходив на сайт бортовик і навіть вже вибрав модель multitronics VG1031GPL ,але проблема в тому,що фішка для підключки до компа машини має бути кругла,а бортовик має фішку у виді трапеції.тепер треба шукати хорошого електрика,щоб нормально підключив.я думав,що хтось можливо стикався з подібною проблемою і дасть добру пораду.
lxwtsn писал(а):Там нічо не треба придумати, найбільше що прийдеться подати +12, массу і роз"єм К ну і напевно датчики температури і всьо. Літри в баці навіть ВАГКОм нормально показує
никаких разъемов там не требуется...лишь 2 провода
Да инфо будет на диплее БК трошки "устаревшая-отработанная" с запозданием в несколько секунд.
гаврон писал(а):всім привітя заходив на сайт бортовик і навіть вже вибрав модель multitronics VG1031GPL ,але проблема в тому,що фішка для підключки до компа машини має бути кругла,а бортовик має фішку у виді трапеції.тепер треба шукати хорошого електрика,щоб нормально підключив.я думав,що хтось можливо стикався з подібною проблемою і дасть добру пораду.
Якщо хтось має конкретну інформацію ,який бортовик підходить до LT35 2004року і як він працює, прошу виложіть в форумі.Буду дуже вдячний! 
Вернуться в Электрика и электроника
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1