Чиваста чим я тіллки не займався і не займаюсь. і рахую тут стидного нема нічого що я і спини кручу і машини ремотую і по шабашкам навіть ходив і товар в свій магазин завожу і грязний буваю як тільки дощ чи весна - бо базарна справа то не легка і нечиста робота. і сантехніка і опалення і т.д. і т.п.
ремонти в себе вдома сам зробив і роблю і дай Бог здоров*я щоб і далі мав змогу.
а займаюсь всім. бо щоб втілити свою мрію - потрібні великі гроші. а рахую що красти, обманювати і вбивати - то краще таким займатись як я займаюсь.
як кажуть - хочеш жить - умєй вєртєтся.
звичайно - хотілося б займатись тільки медициною. але наш народ не приручений і не приучений наприклад як у Польщі. там люди займаються профілактикою а тут приходять коли вже треба щось відрізати. а потім доктор поганий і т.д.
якби держава на 103 платила хоч половину зарплати поляка - то манав я шось думати. ходив би. або навіть жиб би на роботі. поляк має 2000 у.о. я маю 120 у.о.
то на який пісюн воно мені здалося?? гробити своє здоров*я починаючи з 25 років?? на швидкі я влаштуюсь і в 50 і в 60 і 70 років. а починати на себе працювати в таких роках - то вже не зможу.
от поки молодий - то треба вкладати здоров*я в те, з чого потім матимеш інвестиції.
а вкладати здоров*я в державу і мати таку зарплату і таку ж пенсію ( ще попробуй на тій роботі доживи до пенсіїї) - то ну його.....до дідька лисого.