поляки - то сє курва поляки. пани мать їх. які вони в жопу пани??? долбодятли вони.
вот стоїмо в колєйкє на нашій таможні - наші сильно не нагліють з підрізаннями і т.д. щоб влізти в чергу. а поляки - то просто жопа. було пару випадків - тільки колєйка тронулась - поляк один стоїть всіх задніх тримає і пропускає перед собою. і лізуть курва як таракани. тут наші українці виходять і починають полякам розказувати або на бабло або на рило.
так що в майбутньому поляки зразу валять на погранца і йду на проплату і не стоять в черзі.
про митницю писати не буду - багато і ну її.....
а пересікаєш Бугор - так дорога - хоч свої яйця катай. рівненька-рівнюсенька. і нема такого дебілізму як у нас що один їде 100 км-год інше колгоспне чудо типу Богдан чи Зіл чи ГАЗель валить 30 км в год. всі рухаються 70-100 км якщо є 2 полоси якщо одна - 80-90 км-год. ніхто не підрізає, включив поворот- поляк ушов в туман.
поляк бачить шо ти їдеш - то уходить в право. пропускає.
я як назад вертався - то замахався аварійкою маячити йм тіпа "Дженкую пан"
правда поляки очкують троха. вот їде поляк - доганяє його інший поляк і хоч той дає дорогу - то той шо догнав не починає обганяти поки встрєчка не пройде.
Я - їду, поляк уходить вправо і мені пофіг чи є встрєчка чи нема - осьову лінію по середині машини пропускаю - той шо встрєчка тоже уходить в сторону
ну туди як їхав - то не наглів, бо задрочьонний і сонний був і то було 5 ранку і дрога не відома.
а назад - то от таке вичворяв.
факуна камері з радаром показали з другом

культура бляін наша
правда радар там ловить не номера машини і не машину фоткає. а поляки возять таку срібну ліпучку на склі і камери те фіксує.
пішоходні переходи - знаки кароче все освічується вночі. все працює на сонячних батареях. все моргає, указатєлєй - шо той ЖПС - до дупи.
скажу вам так - поки хазяїна в нас не буде - буде тут ЖОПА!!!! поляки не ма.ть і близько такої родючої землі. і поля ще не пахані. у наших - все попахано, посаджено-посіяно і живуть як раби.
а на Україні - не дорога а повна СРАКА!!!

наша влада вирішила ями не латати, а зняти той шар асфальту шо виступає як горби і маємо що зняли асфальт до бєтону. вже і бєтон повилітав.
Євро 2012 - рулить!!!
в Любліні розв*язки - бомба. кругом вказівники як їхати і т.д. якщо вот там супермаркет в Любліні я заїжджав на Карфур - то до нього цілий шляхопровіл прокладений, як в японії - всякі мости, розв*язки і т.д.
в нас будується супермаркет - то вліплять так перехрестя, що буде суперечити всім ПДР і всім безпекам і вимогам.
хоч і неділя на дворі стояла але склалось таке враження що поляки не мають чим зайнятись а тупо катаються туди - сюди. постійно йдуть машини по трасі. одна за одною траси загружені. 2 ряда і всі зайняті. 1 ряд - також, але не пробок не заторів ніфіга нема.
і уявіть - траса в них завантажена в 10 раз більше як у нас - а дороги ідеальні.
в одному місці була перекрита одна сторона доргои - то там такі огорожі стояли, що в нас таких я не бачив, з катафотами з підсвіткою.
кароче на наступний раз візьму фотіка.
п.с. погранєц польскі казав до мене пан Ромек