Значить так було. Повертаємося ми з моєю Красотою від тещі, з Мостиськи в 4,00 виїхали. Туди трохи на бусі сировини віз, колезі скинув, але назад товару не віз, тільки 4 великих пустих пластмасових бочки. Так от, десь в 5,00 проїзжаємо Львів по обїздній. Всі населенні пункти прохзжаю 70-80 км/ч, хоч завжди гнав в таку годину на максималці. Зїзжаю з окружної в напрямку Тернополя, скоро бачу ззаду мигалки, зїзжаю на обочину, мигалки ззаду гаснуть, - ясно, мене спинили.
ментяра підходить, сержант такий-то, ваші документи! Я - чого спинили? =Є за шо, ваші доументи. І якось так напористо, шо я і не сильно сопротівлявся, ніч на дворі. Він взяв доки, і зве в їхню машину. Там капітан показує радара, шо я в минулому нас. пункті їхав 86 км/ч, вони, начебто їхали назустріч, і усікли, що я начебто з перевищенням їхав. І показує, що діло 5 хв тому було. Я кажу, а ви завтра не могли мене спинити? А вони якісь злючі такі, то я по нормальному пояснив, що я швидкість не перевищував, їх не бачив. Ну ще трохи посиділи, побачили, що на бабки мене не розведуть, спитали, шо везу, кажу нічого, наче відпустили. Але бачу, вроді за мною їдуть.
кілометрів через 5 знову вони ж мигалками спиняють. Я вже трохи псіхую, шо таке? -Покажіть що везете? Я - Показуй посвідчення, записав, номер жетона. Кажу, протокол досмотру будемо складати? Інакше не покажу. Бля, розлютилися, щас в райвідділ поїдете! Ну, думаю, серед поля, щас ще пристрелять, добре, що Красота трохи мозги їм полоще, зробила вигляд, що комусь звонить. Мать вас за ногу, лізьте, дивіться. Позаглядав в бочки, а ми за ним сікли, щоб якусь дрянь не підкинув.
Вилазить розчарований, я заставив підняти і поставити на місце колпачка від фаркопа,

якого він скинув, і все, роз"їхалися.
Тільки ще десь кілометрів 60 по львівській обл. їхали, як на голках, могли ж передати ще постам, щоб лишній раз тормознули. Але вже більше не було.
Чесно кажучи, давно таких казли не встрічав, все якось людяні попадали, а тут натуральні бандюки були!