не видать и не слыхать
сухари надо собирать 
не видать и не слыхать
сухари надо собирать 

Добрые люди!
ЖДЕМ!trabant писал(а):Мановар забей и забудь .только официальная повестка может быть поповодом прихода в ментовку ,а на все звонки типа приходите поговорим

Мановар писал(а):ну і нафлудили ви тут

и чай черный - крупнолистовой дешевый самый-самый дешовый

Мановар писал(а):Додаткова секція світлофора"
Я навіть не думав шо мій інфо запит так іх там зацепить...
напевно їх таки зацепило....ПРОШУ:
надати письмову відповідь,
1. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства України власника дороги за порушення в сфері безпеки дорожнього руху?
2. Чи притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства України посадових осіб Державтоінспекції МВС України за неналежний контроль за забезпеченням безпеки дорожнього руху?
Додаток: фото
Добре що на доброму закінчилось .

Мановар писал(а):короче Ну я сказав що записую нашу розмову на мікрофон...тоді наша розмова різько припинилася...отакі справи. Казав ще подзвонить...

А коли приходить рахунок про оплату за телефон там є вхідні дзвінки ?kds писал(а):распечатку можно взять.

Мановар писал(а):короче цю тему можна перенести в продовження "Додаткова секція світлофора"![]()
Я навіть не думав шо мій інфо запит так іх там зацепить...
Говорив з кимось по телефону (не представився) знову, то спочатку просив мене не займатися дурницями, а потім просто пригрозив що буду мати проблеми на дорозі... Ну я сказав що записую нашу розмову на мікрофон...тоді наша розмова різько припинилася...отакі справи. Казав ще подзвонить...
Вернуться в Юридичні посилання та роз"яснення
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2