kds писал(а):3гривны 1км. стоит ехать?
стоит если топливо оплачивается отдельно.
с ув.Гена.
Модераторы: Чивас, stas, Мановар
kds писал(а):3гривны 1км. стоит ехать?
это с топливом.стоит если топливо оплачивается отдельно.
с ув.Гена.
Я б поїхав,але кілометраж туди й назадkds писал(а):3гривны 1км. стоит ехать?

всі шарові.втулки стабілізатора.нижні салінблоки.рульові тяги.машинка лялька нічого не гримить.трохи влетів по касі запчастини+робота 1700. 

андрій писал(а):Привіт я вожу хліб малюють мені так-ставка 1700+500амортизація+запрвка їхня. маршрут 95-80 км. дорога 50*50воєнної Я малюю так 12-14літрів.бо груз.А є якась формула щоб вирахувати
андрій писал(а):Привіт я вожу хліб малюють мені так-ставка 1700+500амортизація+запрвка їхня. маршрут 95-80 км. дорога 50*50воєнної Я малюю так 12-14літрів.бо груз.А є якась формула щоб вирахувати

короче я почав бунт на фірмі.терпів і невитримав
не благодарна то робота за такі копійки хліб тягати.водій+експедитор+грузчик.зараз перекинули на інший півбуди хліба 3-години роботи.58км маршрут.першим на базу приїзжаю.саме прикро що водії наші мовчать не бунтують за підвишку зарплати
.нас 2 їзде на своїх машинах 4-на їхніх зарлата їх-1700грв.я добре увійшов в довіру і тому мене не хочуть втрачати а перекинули на інший маршрут..Пока тягав саме більше то увагу сильно не звертали на соляруА тепер на починає вираховувати,58км-80 грв.соляри (200кг.хліба)а вони мені нарахували що я винен 15грв.дорога після воєнна.15-читсої без ям траси.ну а я їм мушу довести що саме потрбно 80грв на соляру а не 65.Тому потрібно якось пітвердити свою правоту.треба довести що вага також впливає на витрати пального.і т.д. може є якась ссилка на бус щоб їм роздрукувати і показати. 
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0