Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Макіївка - Дніпропетровськ - Кременчуг - Золотоноша - Переяслав-Хмельницький - Київ - Житомир - Рівне - Львів - Стрий -Трускавець .
Різниця вийде в 100км дальше порівняно з маршрутом на Умань - Вінниця - Хмельницький - Тернопіль, але через Київ дорога ліпша. На Київ дорогу до Кременчуга напевно знаєте - їхати можна, з Кременчуга до Києва - також. А від Києва до Рівне вся траса чотирьох рядка, від Рівне до Стрия великими участками також чотирьох рядка, причому з Житомира до Стрия(траса Київ - Чоп) дорога після реконструкції просто супер, ідеальна.
Ходова не убивається, виграється час, та стабільна швидкість - а це економія пального !!! 
Марко писал(а):http://www.lardi-trans.com/distance/
kds писал(а):Хороший сайт.
Цей сайт для тих, хто займається вантажними перевезеннями чи транспортно-експедиційними послугами. Я на цьму сайті зареєстрований і зависаю тут дуже часто. 
буш їхати ту ділянку 50 км - 2 години

Gerc писал(а):kds раджу їхати таким маршрутом :
Макіївка - Дніпропетровськ - Кременчуг - Золотоноша - Переяслав-Хмельницький - Київ - Житомир - Рівне - Львів - Стрий -Трускавець .
Не пожалієш, я дуже багато катаюсь по Україні - дороги знаю!Різниця вийде в 100км дальше порівняно з маршрутом на Умань - Вінниця - Хмельницький - Тернопіль, але через Київ дорога ліпша. На Київ дорогу до Кременчуга напевно знаєте - їхати можна, з Кременчуга до Києва - також. А від Києва до Рівне вся траса чотирьох рядка, від Рівне до Стрия великими участками також чотирьох рядка, причому з Житомира до Стрия(траса Київ - Чоп) дорога після реконструкції просто супер, ідеальна.
Ходова не убивається, виграється час, та стабільна швидкість - а це економія пального !!!

Марко писал(а):А чого через Стрий? Там дійсно дорога хрєнова, в Рудниках поворот направо і через Дрогобич було би краще, я так думаю. Сам так їжджу .

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1