О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5goshka_potato писал(а):Gerc
тоже очень хорошо, а запаска вниз откидываться будет?)
О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
Теперь не я один буду "лопоухий"!!!! На нижнем кронштейне у меня один винт совпал со штатным креплением, вместо второго- усиленный саморез. Попробуй стойки почистить и не красить, а натянуть термоусадочную трубку(у нас была в Будмене)- подогреешь феном- будет как пластиковая!
. Я хотел, но у них оставались только красные и зеленые... 

, я планував почистити і задути чорним матом, але подумаю... 

, пока тоже немецкую не взял
)

Класн1 стойочки
1 я соб1 дв1 нед1льки тому купив для свое1 с1нхри ще неставив бо на л1вому невистачае верхнього кр1плення,а що ц1каве, якщо подивитись знизу на кр1плення то б1ля отвор1в е п1дливи я прим1ряв кр1плення старого дзеркаа з ЛТешним то т1 п1дливи акурат п1дходять т1льки треба проверт1ти та прикрутити на р1дн1 м1сця \ це так для дискус11
\ я ще не ставив , дуже ц1каво як Ви його закр1пете \якщо можно додайте фото дякую\ та ще купив руля в1д ЛТ набагато удобн1ший н1ж р1дний 1 все красиво п1дходить .Проект Ваш дуже ц1кавий для с1нхровод1в усп1х1в Вам 

Sergio писал(а): та ще купив руля в1д ЛТ набагато удобн1ший н1ж р1дний 1 все красиво п1дходить .Проект Ваш дуже ц1кавий для с1нхровод1в усп1х1в Вам
vizit-3 писал(а):так покажи как руль встал- может и мы поддержим!
Sergio писал(а):В Gercа руль з ЛТ подивись![]()
Sergio писал(а):На фотограф1ях подивись
В мене руль рідний від Transportera Т3 

а для карпатських гір апарат то шо треба
молодець! очі бояться а руки роблять , зробиш буде як 
Чивас писал(а):http://www.youtube.com/watch?v=slujJmXoSAoyoutube
Ты чтото там спрашивал по этой запчасти!
На этом форуме недавно увидел!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1