Igora писал(а):Вибачте що так відверто, але реально наболіло!
Почну, як я купував свого "коня". Передивився варіантів десь більше 5-ти. Зупинився на останньому бо хлопці на сервісі сказали шо то "найкраще" з того що я приганяв. Поїздив десь тиждень - ремні, масло, - так треба... І далі понеслося: почало капати з топливного насоса - ремонт (буває), стартер - зробив, колеса - "Г" - купив 4 зимові "Мішки" (потім ше літо на титанах). Потім полізла ходова (хоча продавці божилися що все поміняли) - зробив, ну треба ж. Ближче до зими перестав крутитися руль - насос ГУР - міняєм, не допомагає, реставруємо рейку - нічого. Задовбало, викинув привезли з німців з мульта робочу... Ура перемога!!! (правда радіус розвороту став менший). Далі ще цікавіше: Виявив масло в тосолі...бл*ять, голова , зробили! Їздимо. Від масла почало рвати патрубки. Десь 4-5 разів пісяв в дорозі (2 рази притягнули з області), поки не поміняв всі патрубки. Новий радіатор, сцеплення , 4 гранати, передні бліни.........і ще багато, багато дрібничок!!! (електрика, сигналка, лобовуха, якась там трохи музика....і.т.д)
Але все би то стерпів, якби на те й*бане гойдання при розгоні, з яким вже борюся 2-й рік. (хто не знає як то такво: то коли перша, потім друга і газ.... і такий секс вперед-назад-вперед-назад понім 3-тя іт.д...... Можу організувати безоплатний тест-драйв в межах Львова)......
Вчора був в "доктора"... Діагноз: Верхні сайленти, верхні шарові, і наконечники....![]()
Т4 ---![]()
Мже його нах продати... Я вже майже все зробив.... Наступному власнику буде щастя (напевно)....
Короч за моїми підрахунками покупка + вкладення перевищило вже давно за 15тис. у.о.
А саме цікаве коли прийде покупець він того всього слухати не буде...
А ще забув: Пів року тому заїхав задом в Уазика, коли був тиждень тому буревій на бокову дверку впали металеві двері гаражу (царапина десь 10 см), в понеділок догнав грузове Івеко і вмяв кампот..... А .... ще краска на криші потріскала, бо коли малювали - дали забагато розчинника (чи ше якоїсь там х*ні),..... на арках зявилися сліди корозії.(планую обробит і помалювати цілого)
Ось такі то пироги..... Дивіться добре шо купуєте.....
![]()
![]()
![]()
Не знаю в якому стані в тебе кузов, але перемальовувати весь я б не радив:

Igora писал(а):Тут ше в неті знайшо в фото. Шо то за амортизатор? Шо він дає? В мене його не має....
. Потім ше їздив до майстра по насосах, казав шо то нічого не дасть. Бл*ть, чим його вилікувати... 

О66 7З 655 З7 Игорь О98 З9 З6 ЗО5
Шось боюся сам крутити насос... не впевнений... На днях ше раз махну на дизель сервіс, може шось нове порадять.. 

Igora писал(а)::zvez_ochki: Шось боюся сам крутити насос... не впевнений... На днях ше раз махну на дизель сервіс, може шось нове порадять..
Romanoproddi писал(а):а демфер в нього є?
Romanoproddi писал(а):мо ти сексом під час руху займаєшся?![]()
а демфер в нього є?

Мановар писал(а):Igora, якщо впевнений що на гранатах і на шліцах полуосей немає виробітки....

. Ше вимахали чого я крутив подачу топлива, то все я зіпсував ... Кажу, добре заплачу, Гарантія буде? Відповідь очевидна "НІ"!

Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6