Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык
DeeDee писал(а):Проверенное приборами чудо автоматически считается фактом. Жаль Вас разочаровывать в Ваших убеждениях, но приборы не врут :) 160 честных тысяч, подтвержденных документально, и родная краска. Аж купить захотелось :)
kupriy писал(а):DeeDee писал(а):Проверенное приборами чудо автоматически считается фактом. Жаль Вас разочаровывать в Ваших убеждениях, но приборы не врут :) 160 честных тысяч, подтвержденных документально, и родная краска. Аж купить захотелось :)
Вот почитайте http://auto.meta.ua/forum/topic/t/42609.html, может пригодится.
DeeDee писал(а):Проверенное приборами чудо автоматически считается фактом. Жаль Вас разочаровывать в Ваших убеждениях, но приборы не врут :) 160 честных тысяч, подтвержденных документально, и родная краска. Аж купить захотелось :)

Бамбр писал(а):Поиском посмотрите сколько на сайтах регулярно всплывает чудесных и честных машин))))
DeeDee писал(а):kupriy писал(а):Я, наприклад, не вірю жодній обяві пригнаного авто, якому 5-8 років з пробігом 100-120 тис, це просто НЕ РЕАЛЬНО
На правах Апу - можу скинути ссилку на комерційне авто, якому 10 років і пробіг у якого менше 200 тисяч (але більше 150). Бувають і такі чудеса, сам вживу бачив :)
stas писал(а):DeeDee писал(а):kupriy писал(а):Я, наприклад, не вірю жодній обяві пригнаного авто, якому 5-8 років з пробігом 100-120 тис, це просто НЕ РЕАЛЬНО
На правах Апу - можу скинути ссилку на комерційне авто, якому 10 років і пробіг у якого менше 200 тисяч (але більше 150). Бувають і такі чудеса, сам вживу бачив :)
Втручуся і я...
Я живий приклад.
Знаю ОСОБИСТО декілька автівок середини 90-хх років з пробігом меньше сотні. Вантажні та вантажо-пасажирськи... Є моя темка в клубних про Хюндаї Н100 95 року з 94тисячами....
Є інші випадки.
Крім того, якщо автівка їздить в основному по-місту, скільки може бути пробіг ?
Вернуться в Продаж, купівля автомобілей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1