Всеукраїнська мирна акція протесту проти ПРрежиму !

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Всеукраїнська мирна акція протесту проти ПРрежиму !

Сообщение evrobus » 13 мар 2013, 23:29

Romanoproddi писал(а):ця остання фраза більше всього розвеселила.

Хай вона тебе,Ромчику ,не веселить.Бо наші прграмісти і інші башковиті хлопи виїзджають пачками.Це точно.Четверо з моїх однокласників виїхали в Ні меЦЦію,двое докториками працюють(дипломи підтвердиои) двоє інженери,один з них на БМВ працював.
ЗАПЧАСТИ НОВЫЕ,БУшные,КУЗОВНЫЕ РЕМОНТ ФВ Т2,Т3,Т4,Т5,ЛТ и разной мелочи
+380955005427 +380678726119 т/ф+380445029272 г.Вишневый(Киев) ул.Киевская,10
Петрович это тоже я
evrobus

Модель и год выпуска машины: T3 2шт Т3syncro2шт Т4 4шт Т5
Тип двигателя и объем: от1,6 до3,7

Сообщение ПОПРИГУН » 13 мар 2013, 23:32

Та та опозиція що за люстрацію, що проти комунобільшовицького впливу що за вільну Україну , та що проти перепису історії, та що за єдину солов"їну УКРАЇНСЬКУ рідну мову, та що бореться за Українську націю, за Український народ щоб кожен хто живе і хоче жити в Україні не залежно від Національності, кольору шкіри, віросповідання, соціального достатку жили в Україні, і для України, а не в Окраїні для олігархів як придаток до Чиїхось амбітних планів на збагачення. І підуть туди ті в кого тече кров козаків, тих хто боролись проти кріпатцтва потім за Незалежність України , потім проти більшовицької влади з переривом на бородьбу з фашистами, знову з фашисто-більшовико-комуняко-сталіністо-леніністами, а тепер проти ПакРащувачів! Я проти розділу України, я думаю достатньо булоб запросити кожній сімЇ з західної України сім"ю зі сходу чи з півдня, і ПакркРащувачі втратилиб 90% свого електорату! бо той хто бачив і іншу сторону є з чим порівнювати, якщо він тільки не проїхзжав західну Україну і Європу в поїзді в вагоні з затонованими зеркальною плівкою вікнами! І прийдуть ті хто знають що там єдинодумці, всі інші вмощуйтесь на диванах і пам"ятайте- під лежачий камінь вода не тече :de_vil:
0633327173
москалі- це здичавілі Українці!
ПОПРИГУН

Модель и год выпуска машины: Transporter 4 , 2001
Тип двигателя и объем: 1.9 TDI

Сообщение Romanoproddi » 13 мар 2013, 23:49

evrobus писал(а):
Romanoproddi писал(а):ця остання фраза більше всього розвеселила.

Хай вона тебе,Ромчику ,не веселить.Бо наші прграмісти і інші башковиті хлопи виїзджають пачками.Це точно.Четверо з моїх однокласників виїхали в Ні меЦЦію,двое докториками працюють(дипломи підтвердиои) двоє інженери,один з них на БМВ працював.

хіба в період розпаду союзу.
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение mijki » 13 мар 2013, 23:54

Так виїхало багато толкових , та нічого , чужина вона чужина і усьо ! Рідна Русь це рідна земля . І ту завжди буде найкомфортніще руській людині ... ІМНО

- еее , період паханохамський вийняток звичайно ... :-)
срочно продам свого т4 75 кв. груз 2003 р. 6500 . косорил.
mijki

Модель и год выпуска машины: vw t4 . 2002
Тип двигателя и объем: 2.5 l. 75 kw

Сообщение evrobus » 13 мар 2013, 23:55

Я в бундесы зустрычав молодих хлопакыв програмістів.Пачками беруть.
Петрович это тоже я
evrobus

Сообщение evrobus » 13 мар 2013, 23:56

mijki писал(а):руській

Шо ти все"русь",да "русь".Це ти про шо? :sh_ok:
Петрович это тоже я
evrobus

Сообщение Romanoproddi » 14 мар 2013, 00:03

evrobus писал(а):Я в бундесы зустрычав молодих хлопакыв програмістів.Пачками беруть.

бо за такі гроші їхня німчура працювати не буде, які платять тим хлопцям що ти зустрічав.

карочє - ось це чув, бачив. хтось сказав - прікращайте. факти і лише факти. :uch_tiv:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Polehan » 14 мар 2013, 00:15

блін ви тут і робите ті провокації, всякими закидонами і виразами якраз і хіштовхуєте лобами люд по різні сторони дніпра. Розпалювання конфлікту.
По темі всім і зразу скажу від себе - при януковичі гірше стало, ющенко обісрався, але в виправдання його можу сказати шо важко шось зробити за 5 років, після революції мені подобається грузія. НЕ ТРЕБА називати україну Руссю, бо то не так. Україна не русь а лише її частина. Я українець і люблю свою країну, але вважаю не приємними слова: кацапи данєцкі і тд. Вважаю данєцкіх теж українцями, а те що вони думають і живуть не так як вам здається має бути то ще не означає шо вони погані бидло чи якісь не такі. Рома - я проти поділу країни=)
Панове - будьте толерантнішими, і світ стане кращим.
ПС на мітинги якісь там не піду, хватить на ходився вже. таж картина тіко вид з боку.
Jedem das seine
Рабів до раю не пускають (Іван Сірко)
099 409 62 56
Polehan
гольф фанат

Модель и год выпуска машины: пішохід
Тип двигателя и объем: мотор розміром з кулак

Сообщение mijki » 14 мар 2013, 00:17

evrobus писал(а):
mijki писал(а):руській

Шо ти все"русь",да "русь".Це ти про шо? :sh_ok:

Та про то ... от стирив Педрило перший наш бренд *Русь* триста років тому а ми тепер мучимось через це ...

Треба б через суд повернути ... бо вони скоро й київ в Окраїногрород перейменцють у них таке швидко робиться ... ординський менталітет паразитування на оккупованих народах - заперечення їхньої ідентичності та права на самобутність , знищення їхньої цивілізації культури та економіки ... ееех багато слів ... подивись навколо сам зрозумієш :mi_ga_et:

Polehan

Русь - нашу назву треба повернути , тоді виб"ється дурість з голів наших братів з півдня та сходу . Руська колишня цивілізація і теперішня - в нинішніх кордонах ось що нас всіх справді об"єднує . Я не Окраїнець , мені оридне це слово насаджене москалокауапським царизмом для деморалізації нас Руських ... Ми Руські ! Кацапи - москалі , не руські - орда одним словом - з різних племен - без стержня , об"єднана лишень страхом перед ханом та його террором . Ми ж об"єднані багнатотисячною історією однієї з найстаріщих європейських цивілізацій . Ми просто справжні руські слов"яни :mi_ga_et: :-): не ті не вони ... :a_g_a:
Последний раз редактировалось mijki 14 мар 2013, 00:27, всего редактировалось 2 раз(а).
mijki

Сообщение evrobus » 14 мар 2013, 00:20

mijki
То ти за Україну від Чорного моря і до Владіка? :-) :-) :bra_vo: :bra_vo: Оце б бурячків насіяли!!!!! :-)
Петрович это тоже я
evrobus

Сообщение mijki » 14 мар 2013, 00:32

evrobus писал(а):mijki
То ти за Україну від Чорного моря і до Владіка? :-) :-) :bra_vo: :bra_vo: Оце б бурячків насіяли!!!!! :-)

:-) Ага а чеченці з монголами б допомогли нашим жіночкам ... ні ні кацапе хоче того кацапе хай має ! Мене задовольнить перейменування в Русь Київська та залишення в нинішніх кордонах

ну і логічно перейменування ,ж - РСФСФРР йоп... ну Москалії ! - в Москвастан наприклад , або в Москваату , або Москваджания на офіційному державному рівні ! :a_g_a: :te_ma-clo_se: :nez-nayu: :-)

- і мову їхню теж офіційно перейменувати слід в те чим вона реально і єтобто в - МАСКВАКВА КВААААА КСЬКІЙ ЯЗІІІК ;;-)))
mijki

Сообщение Polehan » 14 мар 2013, 00:36

mijki писал(а):Polehan

Русь - нашу назву треба повернути , тоді виб"ється дурість з голів наших братів з півдня та сходу . Руська колишня цивілізація і теперішня - в нинішніх кордонах ось що нас всіх справді об"єднує . Я не Окраїнець , мені оридне це слово насаджене москалокауапським царизмом для деморалізації нас Руських ... Ми Руські ! Кацапи - москалі , не руські - орда одним словом - з різних племен - без стержня , об"єднана лишень страхом перед ханом та його террором . Ми ж об"єднані багнатотисячною історією однієї з найстаріщих європейських цивілізацій . Ми просто справжні руські слов"яни :mi_ga_et: :-): не ті не вони ... :a_g_a:

Пробачте, але ви тут єресь не пишіть, назва україни виникла ще до заснування московського княжества, або десь одночасно. Якшо тлумачити "Кацапи - москалі , не руські - орда одним словом - з різних племен - без стержня бла бла бла" то ми тоді не руські а хохли, чи то не так? з ваших слів виходить шо всі - гівно, лиш наші українці троянда. І не вже ви справді вірите шо переіменувавши Україну в русь ми зразу станемо швейцарією??? зразу зникне бидлізм неукство байдужість заздрість пофігізм? Невже в країни нашої так все добре шо до квітки осталось її переіменувати?
Jedem das seine
099 409 62 56
Polehan
гольф фанат

Сообщение mijki » 14 мар 2013, 00:50

Polehan

Ну не перейменувати ! Що тут складного ? Відібрати своє НАЗАД кажу треба ! :sh_ok:

Чи вас задовільняє ситуація коли нашу історичну ідентичність ВИКОРИСТОВУЮТЬ НА ЗМІЦНЕННЯ ОРДИ !!! - змішують з болотом та перекручують в своїх корисних цілях якісь недолюдки фашошовіністичні з москвааулу ? :nez-nayu:

Руській мір*( п"ятоколонне фашистошовіугрупування антируськоукраїнське ) от як називатиметься після перейменування ? Га ? Правильно - кацапосвітик ! :sh_ok: figase :-) ;;-)))
mijki

Сообщение Polehan » 14 мар 2013, 01:06

:fool:
Jedem das seine
099 409 62 56
Polehan
гольф фанат

Сообщение mijki » 14 мар 2013, 01:12

Polehan

Це моя особиста думка , яку я нікому не нав"язую ...

Мені просто гидко дивитись як знищується наша історична спадщина кацапофашизмом ...

Ну а з тим що ми руські перші зі слов"ян прийняли християнство ви хоч погодитесь ? :-):
І з тим що Київська Русь перша велика слов"янська держава - наші витоки ? Чи це то теж не те ... ?

Доречі *єресь* то ви загналися трішки - бо ж закарпатці ще й дотепер називають себе саме -русинами ( тобто руськими ) і це тому що москальска ідентично-знищувальна кампанія не змогла через гірську місцевісь вибити в людей з голів усвідомлення їхньої справжньої - РУСЬКОЇ сутності ! :bra_vo: ::yaz-yk:

Весь народ території нинішньої України - Руські . Так само як весь народ нинішньої РФ - москалі , мосалоординці + їхні підкорені та обмануті.обдурені.обведені навколо пальця народи ( козаки напр.) ітд...

ІМНО !
mijki

Сообщение Polehan » 14 мар 2013, 02:01

mijki писал(а):Polehan

Ну а з тим що ми руські перші зі слов"ян прийняли християнство ви хоч погодитесь ? :-):
І з тим що Київська Русь перша велика слов"янська держава - наші витоки ? Чи це то теж не те ... ?

:a_g_a:

mijki писал(а):Доречі *єресь* то ви загналися трішки - бо ж закарпатці ще й дотепер називають себе саме -русинами ( тобто руськими ) і це тому що москальска ідентично-знищувальна кампанія не змогла через гірську місцевісь вибити в людей з голів усвідомлення їхньої справжньої - РУСЬКОЇ сутності ! :bra_vo: ::yaz-yk:

єресь то нарахунок того шо слово Україна нам впарили москалі, а не те шо всі ми русичі

А от мені цікаво хто по вашому білоруси?
Jedem das seine
099 409 62 56
Polehan
гольф фанат

Сообщение mijki » 14 мар 2013, 13:20

Білоруси на мою скомну думку як і ми не скурвле...а ЩЕ москало-фашизмо-кацапизмо-ордою гілка руського народу . Вони , пересічні білоруси не схожі на -

*типового кацапо-москаля неруського* маючого певні загальні ознаки як то -

-хамство , нацизм , гопництво , шовінізм , твердолобсво , брехливість підступність , зрадництво , аферизм , кочове зомботупацтво , високомірність , підлість , задопідставленство , хатазкрайство, заперечення ідентичності сусіда , атеїзм , виродко-ропоклонство ітд ... . :-)

. В білорусів як і в нас переважають ознаки руської людини як то - повага , толеранція до інших , усвідомлення свого коріння та історії , гостинність , ввічливість , жертво-принесення-готовність , християнство , довір"я , надійність слова , рішучість , відповідальність ітд...

- це з того що моментально спало на думку ... Можливо той чи інший кацапомоскаль не погодиться з такою характеристикою але вийнятки бувають всюди ! :nez-nayu:

Це тільки моя скромна думка яку нікому не нав"язую ... :pri_vet:-:

Коли порівняти методи ошуканства тих і інших сусідів то між ними є одна величезна різниця ... Коли наприклад поляк чи словак зхоче надути українця він використовуватиме трюки котрі нам просто ПХ. ми посміємося з нього і скажем - * давай до побачення * ... а от коли мосчкалокацап обдурити націлився він не використовує звичних трюків , він просто каже - "ти єто не ты , ты ни русский вапще и гавари спасиба что я тэбя асвабадіть , я забирать твая имущства а тэбя я в р... ....л фашыст!!! . Ты фашист патаму что нэ аадаэш дабравольа всьо и гавариш на свайом йоб... непанятном диалекте ! ты нэ ыметь культура язык ы страна ы герои ты неиметь - ті польній ноль !!! полный да ! "

Після такого наїзду ,пересічний руський ( з вкраденою ідентичністю ) переважно впадає в ступор і не борониться , кацап його нагинає і робить вільно свою справу , потім забирає матеріальне і повертається в масквааул та пропиває все з кочовиками-таваріщами такими ж як і він регочучи з *глупіх руськіх* :)-(: :ps_ih: :pa_la_ch:

От би нам таку партію - Руський фронт ! Партію руських патріотів - з людей котрі себе відносять до різних гілок руського народу та представників інших народів які готові відстояти свою державу -Київську Русь , її інтереси як то від західних економічних так і від московськоординських кацапських ( анти руськоукраїнських ідентичнознищувальних ) посягань .

:ti_pa: :ps_ih: ІМНО
mijki

Сообщение Romanoproddi » 14 мар 2013, 13:23

ми щось про різні теми і однній темі бесіду ведемо :-) мені якось пох що там москалі. мене більше цікавить коли то вже Янучари здохнуть?
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Сообщение Бамбр » 14 мар 2013, 13:30

Romanoproddi писал(а):Бамбр
харашо - поясни кокретніше яка саме жопаза 5 років Ющенка?

Снижение финансирования профильных областей производства. Повышение налогового давления на все бюджетообразующие предприятия. Подписание крайне не выгодных договоров с Россией на покупку газа, рейдерские захваты и попытки захвата многих объектов. Регулярные драки в Совете и байкоты. Частичное разрушение вертикали власти.
Эт так, только вступление, прелюдии так сказать.

Romanoproddi писал(а):і вибачте 15 років вашої влади тут ні до чого? вкурвлює вже. :de_vil: вже замахало. 5 років вибрали Юща проти того дебілоїда-шапкокрала Ялинковича - так тут попрікають в усіх бідах Захід. :de_vil:

15 лет? Откуда эта цифра? Один раз премьер был, и то на полу стульях сидел. Теперь презик. Даже 9 не получается. 4+5=15? Ну круто, ничо не скажешь.

Romanoproddi писал(а):ця остання фраза більше всього розвеселила. :-) цікаво що український диплом і освіта ніде не котуються. і немає такого поняття як підтвердження диплому а лише наново перевчатись. та і освітою ту сьогоднішню освіту не назвеш, коли батьки своїх дітей всовують на посади викладачів, наприклад я к ПроФФесор отримав професора, крадучи шапки :uch_tiv:

При каждом нормальном тех учебном заведении существует с десяток (минимум) филиалов Европейских и Американских филиалов фирм и институтов. Бесплатно берут к себе на стажировку, бесплатно организуют обучение в аспирантуре и магистратуре. Только маааленькая такая тонкость, если поехал к ним учиться, будь любезен толкай нашу науку и производство. В большей части нормальных высших учебных заведений открыты кафедры для зарубежных студентов, много негров, но и много европейцев и японцев.

mijki писал(а):Бамбр ви як мудра людина ж розумієте що якщо сидіти склавши руки то через деякий час і до вас може нагрянути * паханміліція* та конфіскувати Т5 (куркуль ) бо їм треба буде транспорт - чим забирати в селян останнє зерно ...

Если вы вспомнили кулаков-куркулей то вспомните что ВСЕХ куркулей сажали, убивали, разграбили по доносам их милых и добрых братьев односельчан. При чем доносчики не были куркулями. Мне провести аналогию с днём сегодняшним или и так понятно?
Ах да, кстати, вы забыли уточнить какая именно оппозиция призывает к акциям протеста? Во главе с мисье Боксёром, которому ПР спансировали спортивные достижения? Или та которая снова хочет просрать все бюджетные деньги? Ну или та оппозиция которая заключала выгодные для России, а не для Украины контракты?
Бамбр

Модель и год выпуска машины: 2009
Тип двигателя и объем: 1.9 BRR

Сообщение Romanoproddi » 14 мар 2013, 13:38

Бамбр
ну те що ваша влада здала Крим Росії до кінця життя - то фігня. те що трубу здають - то фігня правда? те що Янучара синок за 2 роки офіційно нажив 2 мільярда - то фігня. то не дерибан? те що податковий тиск і терор - то теж фігня. те що ти можеш і не платити податки - вирішує чиновничок синьо-білого кольору Донєтского проізводства - то теж фігня. те що прибуткові підприємства тупо забираються - то нерейдерство? те що зараз вернулись побори, рекетирство і здирництво на державному рівні - то теж фігня? золотий ваш Арьол Ялинкович.... :-)

а 15 років - розповідаю. якщо пам8ять зраджує. коли Захід голосував за Кравчука - ви за кучму. коли постало питання кучма чи симонєнін - наші за Кучму аби Сімомнєнін не прийшов а ви за Сімонєніна. коли далі Ющенко і Ялинкович - то думаю нагадувати не треба? та і власне не так люди фанатіли від Юща як ЗНОВУ БУЛИ ПРОТИ вашого плєвка, вашого вибору "пічального". фальсифікаії зі списками, фальсифікації на ДВК, з бюлетнями і т.д. та й ще й ЗЕК!!! не політичний не по помилці а 3 рази!!! за гвалтування і розбої!!! во вибір!! во молодці!!!

кароч - проситься висновок що ми Захід один раз Юща вибрали і то вибору не було. просто зека до влади - то вже занадто. хоча кому я то все пояснюю? людині за 30 років - мав би сам розуміти.

п.с. надіюсь зараз процвітає економіка України? мабуть чорні копальні легалізували. нєгрів трудоустроїли. а про доплати ( мабуть дотації мав на увазі?) - так во в Донєтску область перед виборами всунули більше мільярда - більше як у всю Західну разом взяту.

п.п.с. я не здивуюсь якщо тут ще напишуть що Данбас кормить Захід ;;-)))
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі