Білоруси на мою скомну думку як і ми не скурвле...а ЩЕ москало-фашизмо-кацапизмо-ордою гілка руського народу . Вони , пересічні білоруси не схожі на -
*типового кацапо-москаля неруського* маючого певні загальні ознаки як то -
-хамство , нацизм , гопництво , шовінізм , твердолобсво , брехливість підступність , зрадництво , аферизм , кочове зомботупацтво , високомірність , підлість , задопідставленство , хатазкрайство, заперечення ідентичності сусіда , атеїзм , виродко-ропоклонство ітд ... .
. В білорусів як і в нас переважають ознаки руської людини як то - повага , толеранція до інших , усвідомлення свого коріння та історії , гостинність , ввічливість , жертво-принесення-готовність , християнство , довір"я , надійність слова , рішучість , відповідальність ітд...
- це з того що моментально спало на думку ... Можливо той чи інший кацапомоскаль не погодиться з такою характеристикою але вийнятки бувають всюди !
Це тільки моя скромна думка яку нікому не нав"язую ...
Коли порівняти методи ошуканства тих і інших сусідів то між ними є одна величезна різниця ... Коли наприклад поляк чи словак зхоче надути українця він використовуватиме трюки котрі нам просто ПХ. ми посміємося з нього і скажем - * давай до побачення * ... а от коли мосчкалокацап обдурити націлився він не використовує звичних трюків , він просто каже - "ти єто не ты , ты ни русский вапще и гавари спасиба что я тэбя асвабадіть , я забирать твая имущства а тэбя я в р... ....л фашыст!!! . Ты фашист патаму что нэ аадаэш дабравольа всьо и гавариш на свайом йоб... непанятном диалекте ! ты нэ ыметь культура язык ы страна ы герои ты неиметь - ті польній ноль !!! полный да ! "
Після такого наїзду ,пересічний руський ( з вкраденою ідентичністю ) переважно впадає в ступор і не борониться , кацап його нагинає і робить вільно свою справу , потім забирає матеріальне і повертається в масквааул та пропиває все з кочовиками-таваріщами такими ж як і він регочучи з *глупіх руськіх*
От би нам таку партію - Руський фронт ! Партію руських патріотів - з людей котрі себе відносять до різних гілок руського народу та представників інших народів які готові відстояти свою державу -Київську Русь , її інтереси як то від західних економічних так і від московськоординських кацапських ( анти руськоукраїнських ідентичнознищувальних ) посягань .

ІМНО
срочно продам свого т4 75 кв. груз 2003 р. 6500 . косорил.