зі всім розібрався.
маленький фотозвіт:
знач так,
1. Знімаємо решітку, нижню губу, радіатор на себе, відщолкуємо 4 кліпси радіатора, від"єднуємо шланг ГУРа від радіатора і розвертаємо радіатор на 90градусів, попередньо підставку з табуретки підготувавши
2.тепер все ретельно вимиваємо навколо тнвд і сам тнвд...
IMG_1463.jpg
3. Від"єднуємо тросік газу, рисуємо мітки на ричагу газа відносно вала
тут треба точно все зробити, бо помилишся на кілька градусів і обороти хх не виставиш при зборці
IMG_1467.jpg
4. Робимо мітку на гвинті подачі і рахуємо на скільки обертів ми його відкручуємо. Я навіть штангелем заміряв, щоб потім точно виставити
знімаємо ричажок і хитромудру пружинку із пластмасками
IMG_1468.jpg
5. Відкручуємо шланг обратки (синій) і 4 болти під внутрішню шестиграну кришки тнвд
IMG_1471.jpg
IMG_1472.jpg
6. Піднімаємо акуратно кришку, одночасно проштовхуючи вал всередину, поки він не вилізе з кришки. залишається лише вал прикріплений до ричага тнвд
IMG_1473.jpg
7. Якщо вал в доброму стані, то його не чіпаємо, лише резинку на ньому міняємо...
але у мене був знос 0,2мм, тому я від"єднав валв зборі з пружинками. Знайдете пази і догадаєтесь як його зняти
8. накриваємо тнвд чистою тряпкою
IMG_1474.jpg
і в руках в нас залишається кришка тнвд
IMG_1475.jpg
ремкомплект і втулка
IMG_1477.jpg
9. Далі підбираємо болт, шайби, гайки втулки і випресовуємо втулку дідівським способом...
таким самим чином і запресовуємо посадивши на герметик
IMG_1479.jpg
IMG_1480.jpg
IMG_1481.jpg
результат вже із заміненою втулкою і новою прокладкою кришки
IMG_1482.jpg
далі не було можливості фоткати так як збирав усе сам і не до того було але нічого надскладного там не має
10. Отже кому потрібно міняти вал, знімаємо зі старого пружинки (зрозумієте які) і переставляємо у новий... Обов"язково поміняйте резинове колечко на валу, воно є в ремкомплекті. Далі ставимо вал на місце в тнвд. (там не складно)
11. Беремо кришку і ставимо на місце, одночасно з цим пропихаємо вал крізь втулку кришки тнвд до кінця... таким чином кришка самозбазувалась
12. Закручуємо 4 болти кришки, вміру, поступово, почерзі
13. Загвинчуємо болт подачі палива рахуючи обороти і контролюючи штангелем початковий розмір
14.Тепер час поставити на місце ричажок, він має сісти правильно на шліци валу, і точно в початкове надряпане положення... Чесно, то ця процедура в мене найдовше часу зайняла через встановлення пружини, яка підпружинює сам ричаг... Для цього прийшлося знімати і топлівопровод подачі (прозорий)
Коли шліцм на валу і ричажку співпали, тоді контримо цей вузол гайкою
IMG_1467.jpg
15.Закручуємо всі топлівопроводи, чіпаємо тросик газульки і пробуємо...
якщо гвинт подачі закручений точно, а обороти хх дуже низькі або зависокі - ви не попали в правильні шліци вала-ричажка, тоді попускаємо гайку вала і перекручуємо на шліц в якусь сторону ричажок газу
якщо все ок, тоді збираємо радіатор, чіпаємо губу і решітку та вперед

У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.