Еміграція на ПМЖ - варіанти , інфа .

Любі розмови на будь які теми.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Еміграція на ПМЖ - варіанти , інфа .

Сообщение mijki » 17 дек 2013, 23:55

Останні події по зливу України в пряме боргове рабство Московії наштовхують на роздуми щодо емміграції ... економіці скоро каюк , поліцейськофашистська диктатура вимальовується , дуже темні перспективи ...
Хотілося б подумати над варіантами ... та цікава ваша думка , в кожного певне є знайомі або знайомі знайомих і тд. які б пролили більше світла на данне питання .
Звичайно без продажу нерухомості для старту там не обійтися , це зрозуміло ...
Польща... ну що сказатии , цікава , мову знаю маю знайомих , близько , це з плюсів ... з мінусів ... поляки наших не дуже переносять , не так критично як москалів але не те , не те ...
Чехія . Там з цим набагато краще , той самий плюс з мовою ну і територіально як до Києва, недалеко. Але щось там помоєму пмж-шникам останнім часом чув життя ускладнили ...
Німецькомовні країни . Мало інформації по легалізації з ПМЖ. Мова не проблема .
Нова Зеландія та Австралія - те саме , +англійську треба б підтягнути було б трохи ... по ПМЖ таке саме нуль інфи...
Канада , французську вчити не буду. То 100% . Отже залишається та нормальна-англомовна частина ... Як там з ПМЖ хто в курсі ?
США та РФ мене особисто не цікавлять та це не означає що обговорювати не треба. )))
Словенія Хорватія - тут хтось на форумі писав що типу хороший варіант . Вдкриваєш на 10000 євро фірму і отримуєш ПМЖ то правда ?
Іспанія Португалія - цікавлять теж.
Ну і взагалі , давайте обговоримо тему , в кого які пропозиції думки , варіанти , можливості та інфа по коштах ? Ділимося .
Працевлаштування ... та що там говорити - тут перебирати не прийдеться то зрозуміло )))
срочно продам свого т4 75 кв. груз 2003 р. 6500 . косорил.
mijki

Модель и год выпуска машины: vw t4 . 2002
Тип двигателя и объем: 2.5 l. 75 kw

Re: Еміграція на ПМЖ - варіанти , інфа .

Сообщение Мановар » 17 дек 2013, 23:58

в Москві нас чекають на пмж :pioner:
РАБІВ ДО РАЮ НЕ ВПУСКАЮТЬ...
T-4 2.4D AJA 1998р. long violet traktor
Нет машины лучше в мире, чем Фольксваген Т4
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Мановар
Салогриз

Модель и год выпуска машины: T4, 1998р
Тип двигателя и объем: 2.4D AJA

Сообщение Romanoproddi » 17 дек 2013, 23:59

блєа - не сипь мнє соль на рану :de_vil: :JC_spank: :JC_spank: :JC_spank: тільки з мамкою розмову завершив. завтра хату на продаж виставляєм. :ny_tik:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Romanoproddi » 18 дек 2013, 00:00

Мановар писал(а):в Москві нас чекають на пмж :pioner:

а чо? деяким персонам там навіть не погано. так що равшан і Джумшуд чекають на всіх!!!! :de_vil:

во - браццкая расєя за пару тижнів 25 тис мігрантів депортувала і позбавила права в*їзду на ... років. кому як. хто більше лизав - менше впаяли, хто не лизав - пожиттєво. брати. :de_vil:
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение stas » 18 дек 2013, 00:05

Можу трохи інфи підкинути по Чехії. Не знаю наскільки зараз все змінилося (а змінилося на жаль все на гірше), але декілька нюансів можу сказати.

В Турції вроді якщо купуєш квартиру автоматично дають ПМЖ.
Здається в Болгарії подібне.

Інший варіант, потрібно чернівецьких питати, купити румунський паспорт і ти в ЕС. Начебто навіть не так дорого...
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Модель и год выпуска машины: T4-2003 / Т2-1979
Тип двигателя и объем: 2,5tdi, AJT/ ???

Сообщение mijki » 18 дек 2013, 00:17

stas
По Чехії цікавить . Мову знаю , маю бізнесменів знайомих навіть трохи в Празі ...

Як там на рахуном купівлі нерухомості ? Чи з відкриттям фірми, скільки виносить бабла такий варіант не в курсі ?

Для унаочнення того в якій ми д..пі наведу такий приклад... сотка землі під забудову в нас в задрипаному Трускавці десь 15000 зелених , а в східній Німеччині в селі за такі гроші дім з господарством на 10ти сотках можна взяти ... от тільки з ПМЖ там печалька :ny_tik: ...
mijki

Сообщение Почемучка » 18 дек 2013, 00:31

Дурню говорите. А як же патріотизм (не плутати з ідіотизмом! :-): )? Звичайно часи важкі, але ще не повна срака, до того ж, якщо ви поїдете, то там стане гірше, бо краще лише там де нас нема :hi_hi_hi: . Я теж хочу кращого життя, не для себе - для дітей. Проте вважаю потрібно створювати умови а не їхати на вже створені і кланяючись в ноги просити про притулок. Кому ми там потрібні? Голодранців вистачає своїх, а тут ще імігранти.
А по суті - кума в Германії вже 9 років, на ПМП поки що влаштувати не може (сама тільки-тільки коріння пустила), проте каже, що з нашим "совковим" вихованням там дуже важко. Тітка в Греції, вже років мабудь з 12, наших терплять, але не люблять.
До того ж правий - без стартового капіталу це теж саме що зараз тут. Добре коли мешкаєш у Києві чи іншому великому місті, ціна на нерухомість дозволить вторгувати бодай що. А якщо це містечко або село? У нас тут хутір покинутий дворів на 20 придбали фермери (ну звісно не заради будівель - земельку прибирають до рук), то якщо не брешуть в 25 тис. дол. вклалися. Тепер будуть з хутора робити поле. То скільки коштуватиме один двір навіть в жилому селі? Отака у мухи срака... :-(
Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину
Почемучка

Модель и год выпуска машины: VW T4 1999 г.в. (довга база)
Тип двигателя и объем: 2,5TDI (ACV)

Сообщение Б.А.Р » 18 дек 2013, 00:44

mijki писал(а):stas Для унаочнення того в якій ми д..пі наведу такий приклад... сотка землі під забудову в нас в задрипаному Трускавці десь 15000 зелених , а в східній Німеччині в селі за такі гроші дім з господарством на 10ти сотках можна взяти ...

;;-))) ;;-))) ;;-)))

15000 зелених це 11111 євро

Бейок не пиши :JC_spank:
Куплю vw Т2 , Т3 . 050 10 35 144 vw4.ter@gmail.com
Б.А.Р

Модель и год выпуска машины: T 3 doka
Тип двигателя и объем: 1 Z

Сообщение mijki » 18 дек 2013, 00:44

Почемучка .
Патріотизм патріотизмом але жертвами рейдеріврекетирів тай просто вбивць з монополією на владу ставати нехочеться ... :de_vil: хочу порядку та надійності для себе і родини , а також змоги нормально працювати і гарантій що моя приватна власність залишиться моєю .

По Німеччині ...для менталітету там проблем не бачу , все нормально з цим - багато працювати , і якісно - ось це головне . Як і всюди за кордоном ... А ще головне - поряднісь та відповідальність... такі якості характеру в цій країні дивлюсь точно ВЖЕ не знадобляться , про гідність взагалі мовчу , а про гідну оплату праці навіть не заїкаюсь ...

Що кума каже по купівлі нерухомості або відкриттю бізнесу там ? В скільки мінімум можна вкластися ?

БАР
Мова не про віллу в Мюнхені а про східнонімецьку глубинку з напіврозваленними будівлями в проблемному по роботі регіоні ... :mi_ga_et: :a_g_a: :-) а в Чеській глубинці чувак розказував той взагалі за кілька штук хатинку купити можна = десь на моравії . :co_ol:

Я б сформулював 2 основні напрямки - нерухомість та свій бізнес( як прикриття для ПМЖ) . Де в яких країнах ПО ЧОМУ та як ?

Такі речі як купити паспорт чи фіктивний шлюб не варіанти для мене , хоча обговорити можна чому ж ні ... :-)
mijki

Сообщение Б.А.Р » 18 дек 2013, 00:55

mijki писал(а): якій ми д..пі наведу такий приклад... сотка землі під забудову в нас в задрипаному Трускавці десь 15000 зелених ,

Ти продати :-) хочеш чи :-) купити ?
-Якщо прикупити то ось тут дешевше :co_ol:

http://dom.ria.com/ru/%D0%9A%D0%B0%D1%8 ... %B5%D1%86/
-Якщо продаєш тоді одне скажу МЕНШЕ :JC_spliff:
Б.А.Р

Сообщение mijki » 18 дек 2013, 01:11

БАР

Мова не про нерухомість в Україні ... тут вже як продам так продам , мова про нерухомість в західних країнах . Де в якій країні крім країн прибалтики можна купити житло і як бонус отримати ПМП або й дозвіл на роботу ? :-):

Що з робочими візами наприклад в західні країни , їх розцінки , зарплати там, квартплати там види на ПМП пізніще ітд ітп. ? :du_ma_et:
mijki

Сообщение Чивас » 18 дек 2013, 01:47

Дядьки майданщики :-): а я остаюсь при любых раскладах :-): тут хочу кости оставить :a_g_a:
Слова стоят дёшево, мы платим свинцом!
---
Чивас
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-4 2000 белый
Тип двигателя и объем: 2.5 ajt 262 тыс км

Сообщение Б.А.Р » 18 дек 2013, 01:49

mijki писал(а):БАР

Де в якій країні крім країн прибалтики можна купити житло і як бонус отримати ПМП або й дозвіл на роботу ? :-):

В Іспанії це не конає .

mijki писал(а):БАР
Що з робочими візами наприклад в західні країни , їх розцінки , зарплати там, квартплати там види на ПМП пізніще ітд ітп. ? :du_ma_et:

Там криза і безробіття для своїх і тих що вже приютили :-(
Б.А.Р

Сообщение mijki » 18 дек 2013, 01:56

БАР

Та фіг з нею з тою Іспаньйолою ... от Канада дивлюсь має кілька программ по еміграції ... от треба буде побільше дізнатися що та як ( пишуть що типу на сімю від 1500 до 3500 уо. подача документів :ts_ss: ... ) це якщо на ПМП а якщо по программі *навчання+робота* то простіще ніби, типу що без варіанту непроходу але там ціни не знаю ...

Чивас - поки що розглядаю як крайній варіант . :uch_tiv:
mijki

Сообщение Б.А.Р » 18 дек 2013, 02:01

Чивас писал(а):Дядьки майданщики :-): :

:ne_ne_ne: Ну що Ви так .
Обовязок кожного з нас не тільки налоги платити .
А ще і владу контролювати .
:mi_ga_et:
Б.А.Р

Сообщение stas » 18 дек 2013, 02:04

mijki
Якщо маєш бізнесменів по Чехії, то впевнений що вони тобі розкладуть все по-поличкам.

Від себе добавлю, що відкрити фірму там не так вже і складно і дорого, як часто пишуть та говорять. Навіть що стосується ТЗоВ. Єдине в ТЗоВ потрібно мати статутний капітал. Було близько 5т дол. Вести бухгалтерію також не складно навіть самому. Або від 100 дол в місяць будуть вести.

Саме важче, знайти собі бізнес заняття. Ще рік-два назад можна було влаштуватися і на досить гарну роботу без власного бізнесу. Зараз це суттєво обмежили. Необхідно мати ПМЖ.
Лишається виключно власний бізнес. Якщо в Празі це переважно екскурсійні, то на периферії це будівельні. Хоча можна знайти і формою так би мовити підрядами
- тобто виконання певних робіт для інших фірм.

Стосовно нерухомості. Ситуація знову-ж таки у вартості. Якщо на периферії (в селі) можна знайти досить дешеву (відносно) будиночок під реконструкцію (від 15т. дол) точим більше місто, тим дорожча нерухомість. Як і всюди. В свою чергу, у селах досить проблематичне працевлаштування (ніж у містах) а добиратися на роботу у міста на власному транспорті вийде дорого. Хіба-що дійсно власний бізнес на місці.

Якщо є цікава та потрібна професія, то можна зробити і офіційний дозвіл на роботу. Свого часу мене просили знайти інженера - електрика. Робота на заводі АВВ.
Може ще якісь спеціальності у попиті. Потрібно взнавати.

Яким чином можна почати.
Дається доручення на відкриття фірми або підприємці. По грошам - ПП думаю до 300 дол. ТЗоВ - ну думаю до 500-600 + 5т статутний фонд. Це без вартості роботи посередника.

Далі на основі документів про наявність підприємства в посольстві відкривається підприємницька віза. І вуаля...

По часу було близько до місяця фірма і до пів-року віза.

Я можу багато написати деталей що як і скільки.
Правда не все вже пам'ятаю. І крім того, дуже багато всього змінилося. Причому в обидва боки... Дещо складніше і дешевше, дещо ускладнилося але безкоштовно...
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение mijki » 18 дек 2013, 02:16

stas
:co_ol: дякую, вичерпно !

Зі своїми знайомими там вже кілька років не в контакті , але останній раз як бачились то кликали мене до себе на роботу , їхній бізнес мовляв розширюється і треба було надійних кадрів ... але робоче місце в Празі думаю матиму , як не в них то на ставбі на крайняк . Я колись там навіть робочу візу на місці зробив був , але потім поїхав звідти ...

Як там тепер посередники платять на годину на ставбі за середньої складності роботи - там плитка, гіпсокартон , стяжки ? не в курсі ? Саме в Празі .

Тобто якщо зробити це ТзОВ чисто на папері і вести бугалтерію за 100 в місяць а працювати найманим працівником то через скільки років громадянство дають ? 5 чи більше ?
Последний раз редактировалось mijki 18 дек 2013, 02:27, всего редактировалось 1 раз.
mijki

Сообщение stas » 18 дек 2013, 02:23

100 корун за годину (5 дол).

Є і більше але потрібно мати документи. АБо на ПП або ПМЖ.
VW T2 ??? 1979
VW T4 2,5 2003 TDI
stas
Адміністратор

Сообщение mijki » 18 дек 2013, 02:36

stas
Ну наприклад зробилось оте ТзОВ . 5000уо поклав і отримав візу так ... через скільки часу дістанеться ото obywatelstwo ? Я ліпше його можна зробити ? З ТзОВ ліпше чи з ПП ( приватний підприємець )? які плюси і недоліки в того чи іншого варіанту ...якщо їдеш туди реально жити з родиною ?
mijki

Сообщение Чивас » 18 дек 2013, 08:12

Про Канаду однажды были задумки! Был даже прямой скайп посла который занимаетца вопросом данным! Но так как вопрос стоял не остро, то скайп про..бан :-(

Ещё слышал что в Аргентину берут наших очень бодро, особенно тех у кого специальности есть и руки правильно растут!
Слова стоят дёшево, мы платим свинцом!
---
Чивас
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-4 2000 белый
Тип двигателя и объем: 2.5 ajt 262 тыс км

След.

Вернуться в Курілка, пальцезагибалка