Модераторы: Чивас, stas, Мановар

тільки з мамкою розмову завершив. завтра хату на продаж виставляєм. 
Мановар писал(а):в Москві нас чекають на пмж

...
)? Звичайно часи важкі, але ще не повна срака, до того ж, якщо ви поїдете, то там стане гірше, бо краще лише там де нас нема
. Я теж хочу кращого життя, не для себе - для дітей. Проте вважаю потрібно створювати умови а не їхати на вже створені і кланяючись в ноги просити про притулок. Кому ми там потрібні? Голодранців вистачає своїх, а тут ще імігранти. 
mijki писал(а):stas Для унаочнення того в якій ми д..пі наведу такий приклад... сотка землі під забудову в нас в задрипаному Трускавці десь 15000 зелених , а в східній Німеччині в селі за такі гроші дім з господарством на 10ти сотках можна взяти ...

хочу порядку та надійності для себе і родини , а також змоги нормально працювати і гарантій що моя приватна власність залишиться моєю .
а в Чеській глубинці чувак розказував той взагалі за кілька штук хатинку купити можна = десь на моравії .

mijki писал(а): якій ми д..пі наведу такий приклад... сотка землі під забудову в нас в задрипаному Трускавці десь 15000 зелених ,
хочеш чи
купити ?

а я остаюсь при любых раскладах
тут хочу кости оставить 
mijki писал(а):БАР
Де в якій країні крім країн прибалтики можна купити житло і як бонус отримати ПМП або й дозвіл на роботу ?![]()
mijki писал(а):БАР
Що з робочими візами наприклад в західні країни , їх розцінки , зарплати там, квартплати там види на ПМП пізніще ітд ітп. ?

... ) це якщо на ПМП а якщо по программі *навчання+робота* то простіще ніби, типу що без варіанту непроходу але там ціни не знаю ...
Чивас писал(а):Дядьки майданщики:
Ну що Ви так .
дякую, вичерпно !
Вернуться в Курілка, пальцезагибалка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2