Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Romanoproddi писал(а):ну що ж. а тепер по порядку
Romanoproddi писал(а):ну що ж. а тепер по порядку.
вже реально під*аїбала ця спекуляція, що я буду расхаварівать па рускі, патаму ша там защіщают страну рускоізичниє салдати. це просто спекуляція, маніпуляція і чергова відмазка.
.
Romanoproddi писал(а):ти воюєш? то якого уя спекулюєш на солдатах?
Romanoproddi писал(а): тобі сказати якої думки наші солдати? наші солдати такої думки - віддати нах по Дніпро. і вони в чомусь праві.
Romanoproddi писал(а):ну і на кінець - якщо мене призвуть, постає просте питання - якого уя я маю захищати рускоізичноє насілєніє від Путіна? бо то моя земля?

vova123 писал(а):Я прочитав пост, який написав Бірюков ("крила фенікса"), він потім його видалив, але він писав - що йому не опускались руки ні на майдані, ні коли він вивозив мертвих і поранених пацанів, але коли зараз говорять, що він воріг, бо говорить російською - йому руки опускаються... може й ліріка, але таке було, факт.
...І з цим нічого не поробиш - оккуповані территорії тамтешнє населення в 80 % це вороги - кацапомовні кацапські фашисти , шовіністи , ті що зрадили державу Україна . Вони не брати нам . Вони вогоги . Брати вони бидло гопницькому руцькогаварящему кацапнасєлєнію РФії . Нам вони не просто чужі , вони і чужі і зрадники , і їхня основна особливість як їх можна вичислити це не по паспорту або приписці а це по МОВІ , це бидло любить КАЦПДІАЛЕКТ , все кацапське , та ненавидить все Українське ... НЕ МОЖЛИВО ж говорити по кацапські та не любити в якійсь мірі кацапстан ху*йло , псковських дісантніков , дугіних та решту мракобісся тамошнього . Коли хтось заперечить то наструпне питання до нього - ** А ви садомазохіст ? **

Николай75 писал(а):mijki
Клиника
- http://www.youtube.com/attribution_link ... re%3Dshare
приняли как родного в клинике и ничё живётцо 

Николай75 писал(а):Чивас
Подпись подправил![]()
А на счёт "клиники" так это по поводу отношения к русскозычным Украинцам. Мальчик сам себе на хвост наступил и не врубается, что помогает путлеру и ко разжигать межнациональную ворожнечу.
кот 35 не треба підгавкувати тут , бачу до тебе це теж стосується .В нас не має курв* мєжнаціянальнай вражді - в нас утискання української мови вбивання українських патріотів та знищення української економіки КАЦАПОРДОЮ відбувається ! Йдіть НХ. дро*ть на свого фюрера в РФ *на руцкам * КОМУ украінська* пратівная* ... ! 

то є КГБ школа , цікаво спостерігати ...
) А як доказ зфоткай його фейц коли він се послання почує , ага !

Вернуться в Події, факти, коментарі
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1