Тема про Донбас. Боляче, про що вони думали?

Події, факти, коментарі в Україна та у світі.

Модераторы: Чивас, stas, Мановар

Re: Боляче, про що вони думали.

Сообщение mijki » 17 ноя 2014, 22:08

:uch_tiv:
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.
срочно продам свого т4 75 кв. груз 2003 р. 6500 . косорил.
mijki

Модель и год выпуска машины: vw t4 . 2002
Тип двигателя и объем: 2.5 l. 75 kw

Сообщение Romanoproddi » 17 ноя 2014, 22:20

ну що ж. а тепер по порядку.

вже реально під*аїбала ця спекуляція, що я буду расхаварівать па рускі, патаму ша там защіщают страну рускоізичниє салдати. це просто спекуляція, маніпуляція і чергова відмазка.

як і ті всі відмазки - так склалось...так було...совок винен...путьін винен. але не ми. ти зачепив питання, чи солдат російськомовний брат - брат. але не ти і такі подобні.

простий приклад - там де я забирав допомогу солдатам в Крукланках біля Гіжицко - там живе наша діаспора. населення всього 3 тис. до 1 тис етнічних українців. вони внуків вчать мови. їх поляки ущемляють за мову. навіть недавно мале дитя 7 річне похвалилось польській вчительці, що знає українську - її принизили і довели до істерики. але дитина не здалась, так само як і наші предки 350 років пронесли мову через заборони і циркуляри. мало того там є українська школа і скоро булде садочок дитячий український. - ось яка причина того, що мене замахали ці диванні рускоізичниє патріоти.
я горджусь знайомству з тією діаспорою. успішні люди. при грошах, при справах і мову знають. хоча нах воно їм? в них польський паспорт і вся Європа відкрита. але є поняття свого гонору. молодці.

ти воюєш? то якого уя спекулюєш на солдатах? тобі сказати якої думки наші солдати? наші солдати такої думки - віддати нах по Дніпро. і вони в чомусь праві. просто війна вже пішла не за землі, а брат за брата. ось і все.

і ще - тобі не соромно розмовляти мовою окупанта?
ну і на кінець - якщо мене призвуть, постає просте питання - якого уя я маю захищати рускоізичноє насілєніє від Путіна? бо то моя земля? хм....яка ж то моя земля, якщо ти розмовляєш українською - то біндеровєц, западенець, але не українець. парадокс - українці не для України. а ось рускаізичноє насілєніє - в самий раз.

п.с. знайомий з біженцями, котрі перейшли на українську, хоч і з помилками пишуть. говорять але стараються. і кацапську і все кацапське ненавидять. мабуть тому, що вони успішні люди і зовсім іншого розвитку? і атмазок не має - ні то ні сьо ні єта .....
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Сообщение Славіша » 17 ноя 2014, 22:29

Як казала одна тьотя із Маріуполя. Когда сюда надумает придти Путин я покажу ему как я ненавижу его по-русски.
Це міф, що якби на Україні всі говорили "по нашому", то Путлер не затіяв би цю авантюру. В Афгані і близко не було "прітіснєнія русских" , але це не мішало Кремлю ціле десятиліття вести війну.
Славіша

Модель и год выпуска машины: VW T3 1990
Тип двигателя и объем: 1.6 d

Сообщение vova123 » 18 ноя 2014, 00:19

Romanoproddi писал(а):ну що ж. а тепер по порядку

Рома, але дивись, в голодомор 32-33рр загинуло біля 4млн українців, в 2-гу світову біля 8-ми млн, в 46-47рр близько 2млн, 21-23рр близько 1млн... а скілько українців втекло? і от на всі ці повністю голі села пускають росіян, в готові хати, в готові господарки... питання - звідки вони можуть говорити по-українськи? вони не є ентічними українцями, як ті шо чухнули за кордон, то є просто російськи переселенці.... але в них народжуються діти вже в УРСР і починають любити ту землю, бо то є їхня батьківщина... звичайно говір у них в кращому випадку - суржик... але вже за незалежної України народжуються діти, які говорять по-українськи, незалежно від говору батьків, люблять Україну всім серцем і ті, і ті...
Я прочитав пост, який написав Бірюков ("крила фенікса"), він потім його видалив, але він писав - що йому не опускались руки ні на майдані, ні коли він вивозив мертвих і поранених пацанів, але коли зараз говорять, що він воріг, бо говорить російською - йому руки опускаються... може й ліріка, але таке було, факт.
t3 1986р.в. 1.9tdi 1z + UN1
vova123

Модель и год выпуска машины: t3 1986
Тип двигателя и объем: 1.9tdi 1z

Сообщение Самара » 18 ноя 2014, 01:57

Прочитав усіх' мені подобається.
Тому пробачте' як щось не те казав.
mijki
Ти з самого початку помилився зі мною' та теж пробачте' якось заїзду в Трускавець з коньяком.
Самара - це притока Днiпра
Самара

Модель и год выпуска машины: три T-3
Тип двигателя и объем: 1,8 RP, ADZ, 2.0 2Е

Сообщение Kot35 » 18 ноя 2014, 03:03

Romanoproddi писал(а):ну що ж. а тепер по порядку.

вже реально під*аїбала ця спекуляція, що я буду расхаварівать па рускі, патаму ша там защіщают страну рускоізичниє салдати. це просто спекуляція, маніпуляція і чергова відмазка.
.

ти жалюгідний. Мова йшла по те що ти не вважаєш за брата українця котрий рзмовляє російською. Досить дурня вже клеїти , то форум і всі слова записані . Тебе ніхто не просить " расхаварівать па рускі, патаму ша там защіщают страну рускоізичниє салдати " , не перекручуй . І ти після цього ще когось в спекуляції винуватишь ??? Ну ти ж і гвідон .

Romanoproddi писал(а):ти воюєш? то якого уя спекулюєш на солдатах?

ти точно йобнувся.

Romanoproddi писал(а): тобі сказати якої думки наші солдати? наші солдати такої думки - віддати нах по Дніпро. і вони в чомусь праві.

Romanoproddi писал(а):ну і на кінець - якщо мене призвуть, постає просте питання - якого уя я маю захищати рускоізичноє насілєніє від Путіна? бо то моя земля?

ну це не я сказав , а ці слова - слова спражнього сепара.
все, після цього мені все з тобою ясно.
більше й секунди на тебе не витрачу.

Блять це пі*дец шановні хто в вас в адміністрації.
воно вже півкраїні ладне віддати.
фупля ......гидотно що я взагалі з оцим розмовляв :ze_le_ny:
Kot35

Модель и год выпуска машины: ...
Тип двигателя и объем: ...

Сообщение Kot35 » 18 ноя 2014, 03:36

vova123 писал(а):Я прочитав пост, який написав Бірюков ("крила фенікса"), він потім його видалив, але він писав - що йому не опускались руки ні на майдані, ні коли він вивозив мертвих і поранених пацанів, але коли зараз говорять, що він воріг, бо говорить російською - йому руки опускаються... може й ліріка, але таке було, факт.

ото ж бо й воно.
з отакої куєти і починається протистояння, бо воно завжди йде по зростанню, а потім нема Криму та Сходу. А потім ?
Але є дятли до котрих це ніяк не дійде.
Ой лихо.
Kot35

Сообщение mijki » 18 ноя 2014, 13:00

Опускаються руки і в українстьких російськомовних патріотів , опускаються руки й в україномовних патріотів - що більшість населення тих территорій що тепер оккуповані Путлєрфюрером вбивають здають ненавидять наших братів , чи то просто патріотів , вчорашніх сусідів чи то вояків , РУЦЦКОГАВАРЯЩІЄ та що важливіще РУЦЬКО-ФАШИСТСЬКоДУМАЮЩІЄ . Це така логічна звязка . Україномовний дивиться на людину що говорить на кацапдіалекті і в голові одразу запускається процесс СУМНІВІВ - свій чи не свій . Це не зміниш то адекватний екшен . Так було і буде це основа психології ділити на соє та чуже . Коли до нападу Мскваорди це мало все ж мякі риси, то тепер у ваганні СВІЙ-ЧУЖИЙ подібний аналіз мусить вистояти набагато більше критеріїв та чекпойнтів , людині потрібно більше часу щоб зробити висновок *свій-чужий*.

Україномовні українці розділяли по іншій межі ( по границі між нами та Москваордою ) до війни на *свій-чужий*, та тепер ця границя змінилася , вона відсунулася щонайменш до лінії фронту , в декого як (в Роми-екстрім випадок ) аж до лінії Дніпра :-) ...І з цим нічого не поробиш - оккуповані территорії тамтешнє населення в 80 % це вороги - кацапомовні кацапські фашисти , шовіністи , ті що зрадили державу Україна . Вони не брати нам . Вони вогоги . Брати вони бидло гопницькому руцькогаварящему кацапнасєлєнію РФії . Нам вони не просто чужі , вони і чужі і зрадники , і їхня основна особливість як їх можна вичислити це не по паспорту або приписці а це по МОВІ , це бидло любить КАЦПДІАЛЕКТ , все кацапське , та ненавидить все Українське ... НЕ МОЖЛИВО ж говорити по кацапські та не любити в якійсь мірі кацапстан ху*йло , псковських дісантніков , дугіних та решту мракобісся тамошнього . Коли хтось заперечить то наструпне питання до нього - ** А ви садомазохіст ? **

Гадаю всі розуміють що вивчивши мову та використовуючи її в щоденному режимі людина переймає культуру та душу того народу - носія тої мови ... А тепер скажіть мені яка душа який внутрішній світ є в ( середньостатичного ) кацапа ? Яке відношення в нього до нас ? Особливе *брацкоє* відношення чи не так ? Толлерантне ? Дружнє ? Сусідське ? Ні воно ментально причисляє нас не просто до ворогів а до ворогів зрадників та нижчої раси і готове зубами розірвати ... То чи доречним буде коли ми толлерантно до них відносиметимось ? Тільки незримі границі , мовні культурні , ідентичності є ЛОГІЧНОЮ ВЗАЄМОДІЄЮ між воюючими народами . Чому ж нас україномовних українців закликають до толлерантності вогрожого ідентифікаційного коду ? Кацапдіалекту наприклад ? Якого х*я ми имаємо толлеранто відноситись до чужого та ворожого ? Може ми ще й пропаганду заодно з мовою ворожою маємо полюбити , толерувати , може ми ще й грошима маємо ворогу допомагати ? А ні ! дулю їм козацьку ! :-): )ua)

Самозбереження - чисте самозбереження , так що не дивуйтесь російськомовні українські патріоти коли вас не сприймають , а почнуть сприймати то значить ви виявилися носієм вірусу яким вас заразив Путлєр ( та інші - орда ) щоб ви рознесли її ЗАРАЗУ далі серед ворожого племені . Не брат кацап Русичуукраїнцю , не брат кацап(угроатарин) Словяноєвропейцю , не брат кацап ( раб фашист ШОВІрашист ) Громадянину цівілізованого толерантного світу - Українцю . І що все кацапське викликає відразу та огиду підчас війни то нормально .
mijki

Сообщение Николай75 » 18 ноя 2014, 14:15

mijki
Клиника :ps_ih:
Николай75
Октябрьский

Модель и год выпуска машины: VW-Transomult 2001г.в.
Тип двигателя и объем: ABL

Сообщение Klaviat » 18 ноя 2014, 14:54

Так. .между прочим ...
Изображение
Не учите жить - помогите материально.
09616811ЧЧ если что..
Klaviat

Модель и год выпуска машины: 2001-2002
Тип двигателя и объем: AJT

Сообщение mijki » 18 ноя 2014, 15:04

Николай75 писал(а):mijki
Клиника :ps_ih:

Слава Україні ! Смерть кацапофашистам оккупантам !

Відчуваєте що те про що я писав Вас якось стосується, чи просто будь що українською мовою для вас є * клиника *по замовчуванню ? Подивись відео маленький охолонь :-) ;;-))) - http://www.youtube.com/attribution_link ... re%3Dshare
mijki

Сообщение Чивас » 18 ноя 2014, 15:14

Николай75
не стоит так выводами сыпать и подпись исправить наверное давно нужно на проживание в КИЕВЕ, а не шахта )ua) приняли как родного в клинике и ничё живётцо :uch_tiv:
Слова стоят дёшево, мы платим свинцом!
---
ДОБРОВIЛЬНІ внески на розвиток Клубного Руху VW
Чивас
_Рада форуму

Модель и год выпуска машины: Т-4 2000 белый
Тип двигателя и объем: 2.5 ajt 262 тыс км

Сообщение mijki » 18 ноя 2014, 15:18

mijki

Сообщение Николай75 » 18 ноя 2014, 16:24

Чивас
Подпись подправил :uch_tiv:
А на счёт "клиники" так это по поводу отношения к русскозычным Украинцам. Мальчик сам себе на хвост наступил и не врубается, что помогает путлеру и ко разжигать межнациональную ворожнечу. :uch_tiv:
Николай75
Октябрьский

Модель и год выпуска машины: VW-Transomult 2001г.в.
Тип двигателя и объем: ABL

Сообщение Kot35 » 18 ноя 2014, 16:50

Николай75
Коля, не заморачивайся на них. Есть люди которых противопоказано принимать близко к сердцу , им просто нужно периодически напоминать про их место. :-)
Kot35

Сообщение mijki » 18 ноя 2014, 17:03

Николай75 писал(а):Чивас
Подпись подправил :uch_tiv:
А на счёт "клиники" так это по поводу отношения к русскозычным Украинцам. Мальчик сам себе на хвост наступил и не врубается, что помогает путлеру и ко разжигать межнациональную ворожнечу. :uch_tiv:

Ніколай75
Слава Україні ! А як ти вважаєш чи являються жителі РФ оккупантами фашистами та вбивцями наших братів Українців ? Чи це швидш лишень путін , чи путін та його найближче оточення , чи путін та дещо ширше оточення , чи може навіть путін і вся йоБ*на п*до*стична орда га ?

Клініка рахувати ворожнечу між нами (русичамиукраїнцями словянськими європейцями) та московитами (ординцями фашистами злодюгами фіноугротатарами) такою котрої ВЗАГАЛІ можливо було б уникнути ... ще й при фюрері та загальній кацап-фашо-імперській шизофренії ' :fool:

І відколи кацапораби стали нацією ? Це орда , тюрма ассимільованих народів з обрубаним корінням , тупе совкове бидло нацистське шовіністичне .

Чоловіче , коли фашист оккупант наступає та вбиває , то ти вже визначся пліз на чиїєму ти боці ага !? :men: кот 35 не треба підгавкувати тут , бачу до тебе це теж стосується .В нас не має курв* мєжнаціянальнай вражді - в нас утискання української мови вбивання українських патріотів та знищення української економіки КАЦАПОРДОЮ відбувається ! Йдіть НХ. дро*ть на свого фюрера в РФ *на руцкам * КОМУ украінська* пратівная* ... ! :JC_threaten:

PS - а мєсто всіх кацапофашистських зрадників п*дор*ів біля параші . :uch_tiv:
У вас нет доступа для просмотра вложений в этом сообщении.
mijki

Сообщение Самара » 18 ноя 2014, 19:12

Треба буде приїхать і під коньчок' поняти' хто є українець' хто ні.
Самара

Сообщение mijki » 18 ноя 2014, 20:59

pilotsu :co_ol: то є КГБ школа , цікаво спостерігати ... :-) ;;-)))

А можеш передати Путлєру що Русичіукраїнці сказали що як він не забереться з України то вони обіцяють що як перемочуть всіх кацапфашистів Лугандон-гей-террористів то приїдуть в Звєрєвмоїсєймаскву і засунуть його Фюрерськоцарську кацапогаварящую ботоксну башку пану кисєлєву в ду*пу ? В буквальному значенні ... Передай будьласка , ми тобі всім форумом ящик коньяку вишлем ( по любій адресі яку вкажеш :hi_hi_hi: ) А як доказ зфоткай його фейц коли він се послання почує , ага ! :-):

:-) ;;-))) ;;-)))
mijki

Сообщение Самара » 18 ноя 2014, 21:07

Та ні' зберемось усією своєю родиною та й до тебе.
Ти приготуй здоровенний стіл із закусью' бо багато родини.
Як що в тебе є якись історичні папери про Волинь' берег Дніпра' Кіровоградщину то покажеш.
Хай подивятся' та зроблять висновок.
Ти ж маєш якесь мисливе звання.
Самара

Сообщение Romanoproddi » 18 ноя 2014, 21:12

Kot35
слухай йди ти на .... одна пі*дьож і неіякого толку. ніякої відповіді, одні мої цитати і словесні образи в мою сторону. не соромно 42 роки долбойобом жити*?

десь ти там нижче заїкнувся про козаків. а при чому тут козаки? козаків знищила Катеринка 1775 року. далі ті землі постійно були під гнітом кацапів. етнічне населння винищили, голодоморами, війнами, репресіями. завезли ось такий у*обків як ти.

всього найкращого. не займай мій час. він для тебе дорого коштує. і мені пох, що ти там про мене думаєш, я про тебе взагалі не думаю.
і на рахунок сепаратизму - почитай уважно ще раніші мої дописи, датовані навіть 5-ма роками. я завжди був і є за ЗУНР. вєчно в гамно як не Лушандон втягує, то Кримль. то зараз ці обиратимуть і обирають у*обків в ВР.

п.с. і да. я *обнутий. бо за свої гроші вожу допомогу солдатам (і мені пох кому вона там дійде. рускоязичним чи польськомовним чи українцям) а ось такі як ти сидять і по клаві б*ють і відповіді дати не можуть, бо сірої речовини не достатньо.
все. не за*обуй мене - ціліший будеш
lpg-service.com.ua
Romanoproddi
Доктор

Модель и год выпуска машины: VW PASSAT B3 G60 SYNCRO 1990
Тип двигателя и объем: 2.0 ADY +ГБО

Пред.След.

Вернуться в Події, факти, коментарі