Модераторы: Чивас, stas, Мановар, кацык
andrey_leon писал(а):смех смехом а по поводу цены реставрации либо переделки ребята на все 100% правы .... если хочешь взять гроб и восстановить - держи карман шире , мечтать это конечно хорошо а ты возьми и подсчитай во сколько тебе это все станет .... мы с одноклубнями тебе и цыфарки поставить поможем в списке ..... а ...... то списки разные составляешь а главного до сих пор нет ... по растратам !!!!!!

Коротше кажучи, дуже гарне планування приводить до поганих наслідків - життєва мудрість.
corban писал(а):В торбітах чи шабузях? :)
breakneck писал(а):Бери Деліку
Там є все, що тобі надо
.....
Спочтаку робив все у "майстрів", потім плюнув і почав робити сам.
.....
А з приводу планування: я 10 років займаюся старими німецькими машинами за власний кошт і одразу кажу, це недешево/не швидко/не завжди на виході маєш те, що бажаєш.
І чим більше робиш сам, тим ближче воно стає схожим на те, що хочеш. Хоча, як я розумію, сам ти робити машину не будеш.
Ото я платив гроші, при чому інколи і не малі, а потім, через деякий час, вечорами в гаражі все переробляв. Нашо воно таке потрібне.Та я вже зрозумів, що всі старі машинки так чи інакше йдуть в комплекті з розвагою "зроби сам".
Питання у співвідношенні ціни покупки та післяпокупочних ремонтних робіт.
Логіка проста - якщо вартість години роботи автомеханіка еквівалентна вартості моєї години, а якість роботи нормальна, то вигідніше "аутсорсити", а не самому витрачати додатковий час на "НДДКР".
Вернуться в Продаж, купівля автомобілей
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1