Fender писал(а):У меня кажется такая ж хрень появилась. Вроде бы она и в прошлом году в этоже в ремя года появилась

klimon67 писал(а):Если течет со штока газульки - снимать насос полюбому, а течь может со штуцеров и от туда!
Я уже с эти столкнулся! УДАЧИ!
Romanoproddi писал(а):Iwan писал(а):мені запропунували поставити інтеркулер від Т5 1.9 TDI на Т4 1.9 TD, хто що думає![]()
буде після цього їхати мій тупо-дизель
Іван - маю інтеркуллер. 300 баксів - даю 300% гарантії що стане краще їхати. полюбому. ти такого куллера не знайдеш. він зі срібла - коли починаєш газувати - іони срібла потрапляють в двигун і стає краща тяга. а ще іони срібла допомагають дизелю правильно горіти. тому ефект - колосальний.
думав собі поставити але майстри казали що на бензинці не можна таке. бо вибухне двигун.

Рыжий писал(а):А фотки мона увидить этого кулера
шутка
слишком большой розмер.Analitik писал(а):В мене все таки був датчик масла, поміняли і проблема щезла.
Але тепер інша проблема, після того як в Німеччині тріснув колінвал, і німчуги ремонтували мій багатостраждальний мотор, з насосу почала конкретно текти солярка, їздив до дизелистів, ті шо бачили кажуть треба знімати насос, ті шо чули діагноз по телефону, кажуть шо причин може бути багато, от я і не знаю кому вірити і кого слухати, може шановні товариші бусоводи шось мені порадите?

Вернуться в Дизельные двигатели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0